Regnvädersgatan 4

Bilder

  • Såld!

Regnvädersgatan 4 , Biskopsgården , Göteborg

I ett mycket populärt område i Södra Biskopsgården har nu snart möjlighet att förvärva en kvadratsmart trea i en förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Vårväderstorget ligger precis intill med sitt välsorterade utbud av butiker och service i form av vårdcentral, apotek och Willys. Spårvagnen tar er till Nordstan eller Brunnsparken på bara 14 minuter.

62,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 005 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62,5 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
3
Byggår:
1956
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

62,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmänt

I ett mycket populärt område i Södra Biskopsgården, ett stenkast från Vårväderstorget, har ni nu möjlighet att förvärva denna genomgångstrea.

Hall

Stor entréhall som tar er bostadens samtliga rum. Här finns plats för avhängning och ytterlige förvaringsmöjligheter i form av 2 platsbyggda garderober. På golvet ligger ett slitstarkt plastgolv och väggarna är beklädda i vita tapeter.

Kök

Till vänster om hallen finner du bostadens kök. IKEA-kök med vit skåpinredning med mörk bänkskiva. Ovanför denna finner du vitt fasast kakel. Maskinparken, mestadels rostfri, består av inbygd mikro, varmluftsugn, fläkt och glaskeramik häll samt kombinerad kyl & frys från 2017. Här finner du även plats för matbord invid fönster som rymmer 4 personer. Här är väggarna vita med en fondtapet i behaglig ton.

Sovrum

Rakt fram från hallen når du det mindre sovrummet som idag används som klädkammare och sminkrum. Likt i hallen ligger här laminatinspirerat plastgolv och väggarna beklädda i vita tapeter. Här finner du goda förvaringsmöjligheter i form av två garderober med smart hyllsystem. Fönster placerat i norrläge som bidrar med sval och lugn miljö för en god natts sömn. Bra rum som kan användas till kontor, sovrum eller dylikt.

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter. Naturligt ljus tack vare fönster i söderläge där solen gör sig stark. Här rymmer stor soffgrupp med bra tv-vägg. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

Sovrum

Master bedroom med utgång till den möblerbara balkongen i söderläge. Rummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finner även förvaring i form av tre höga garderober. Väggarna är beklädda i vita tapeter och på golvet ligger mörk laminat.

Badrum

Halvkaklat badrum med vita väggar. Här finner du ett badkar, WC, tvättställ, belyst spegelskåp och utrymmer för förvaringsmöblemang. Här finns även ett fönster som bidrar med naturligt ljus.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 005 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

Andel i föreningen

0,0431%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 178 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Biskopsgården 34:7

Förening

Namn

Brf Biskopsgården Nr 6

Om föreningen

Föreningen innehar 24 lägenheter i ett flerbostadshus om tre våningar byggt 1955-1956 med ombyggnadsår 1993. Föreningen förvaltas av Nordic Life och byggnadens totalyta är 1 712 kvm, det ligger på tomträtt. Överlåtelse och pantsättningsavgift betalas utav köparen. Föreningen har mycket god ekonomi och är lågt belånat. Avgiften har legat stadig under senaste åren men föreningen planerar att höja avgiften, inget är beslutat i dagsläget.

Månadsavgift
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

TV och Bredband

Huset är ett ComHem hus men finns även fiber genom Bredbandsbolaget .

Parkering

Föreningen har 13 st gemensamma parkeringsplatser i garage som kan hyras till en kostnad av ca 200 kr/mån, separat kösystem. Värmegarage 431 kr/mån. Det finns även 2 st p-platser utomhus som kan hyras till en kostnad av ca 200 kr/mån, separat kösystem. I dagsläget är det kö till samtliga platser.

Renoveringar

Förutom löpande underhåll har föreningen gjort följande stora renoveringar.
2004 Nya fönster
2005 Relining av rören
2014 Nytt värmesystem med värmeväxlare.

Ekonomi

Avstämning med föreningen 2017-06-01
För övrig information besök föreningens hemsida:

https://www.svenskbrf.se/biskopsgardennr6/styrelsen

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Kontaktperson

Magnus Sjödin

Telefon

070839338

Övrigt

Till varje lägenhet hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. Tvättstuga är belägen i källaren, tid bokas via nyckelsystem. Det finns även en föreningslokal samt ett hobbyrum.

Om området

Biskopsgården

Biskopsgården har drygt 25.000 invånare och bebyggelsen ligger vackert placerat i områden med grönska. Stadsdelen bjuder på stora friluftsområden och promenadstråk i natursköna Svarte Mosse med ett flertal leder och naturstigar tillgängliga för alla. Vill du veta mer om Svarte Mosse gå in på www.naturen.goteborg.se.

Kommunikation

Spårvagn nr. 5 mot Torp, nr. 6 mot Sahlgrenska, Kortedala och nr. 10 mot Guldheden. Spårvagnarna går ofta och tar er in till city på knappt 20 minuter.

Närservice

I norra Biskopsgården ligger Friskväderstorget med livsmedelsbutik, frisör, pizzeria m.m samt Länsmanstorget. I den södra delen finns Vårväderstorget som bjuder på god service med grönsaksaffär, fiskvagn, restaurang och mataffär med bra öppettider.

Skolor och Barnomsorg:
I Biskopsgården finns 5 skolor, en i varje primärområde. Två av dessa, Ryaskolan och Svartedalsskolan, är 0-9 skolor. De övriga, Sjumilaskolan, Landamäreskolan och Jättestensskolan, är 0-6 skolor.

Kultur och Nöjen:
Föreningslivet är mycket väl utvecklat med ett 90-tal föreningar som är verksamma i stadsdelen. Ett 50-tal föreningar är inriktade på kultur, politik och hobby, ett 20-tal är idrottsföreningar och cirka 15 är pensionärsföreningar. Föreningarna är en viktig resurs för stadsdelens sociala liv och utveckling.

Natur och Fritid:
Biskopsgården är känt för sina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen omkring Store Vette. Länsmansgårdens motionsanläggning ligger väster om Länsmansgården och norr om Svarte mosse. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf. Här finns även motionsslingor i varierade längder. Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek.

Karta

Hör av dig till Filip Radic för mer information!

Filip Radic

Filip Radic

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0737-48 00 71

filip.radic@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad