Östra Eriksbergsgatan 76

Bilder

  • Såld!

Östra Eriksbergsgatan 76 , Eriksberg Norra Älvstranden , Göteborg

Nu kan vi erbjuda er en riktigt fin genomgångstrea om 84 kvm på Östra Eriksbergsgatan 76. Från köket, vardagsrummet och balkongen har ni fin utsikt över båttrafiken på älven med en av Eriksberg grönskande och finaste innergårdar i förgrunden. Lägenheten är i gott skick med snyggt kök i vithögglans och valnöt, två sovrum med bra storlek och förvaring. HSB Brf Vinga är en stabil förening med mycket god ekonomi och fina faciliteter som gästlägenheter, tvättstugor och festlokal och relaxavdelning!

83,9 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 873 kr inkl värme, VA, bredband och kabel-TV, (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83,9 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
26
Byggår:
1996

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83,9 kvm

Rumsbeskrivning

Ni möts av en rymlig hall med gott om förvaring i en bra skjutdörrsgarderob. På golvet ligger en ekparkett som sträcker sig vidare genom sovrummen och vardagsrummet. Väggarna i hallen och vardagsrummet sitter en ljust diskret mönstrad tapet.

På er högra sida leds ni in i ett mycket trevligt kök med fina arbetsytor och förvaring samt stor matplats som rymmer 6-8 personer som kan njuta av älvutsikten. Köket i sig går i vit högglans med en bänkskiva i valnöt. På väggen bakom arbetsbänken sitter ett snyggt antracitfärgat kakel. Maskinparken går i rostfritt och inkluderad allt man kan önska så som induktionshäll, diskmaskin, inbyggd varmluftsygn och micro, samt kyl och frys i fullhöjd. På golvet ligger det en mörkvalnötsparkett och väggarna är vit målade.

Efter köket finner ni vardagsrummet som är stor och välplanerat, självklart med en enastående utsikt. Här får ni lätt plats med en go soffgrupp och tv-möbel. Ena väggen i vardagsrummet har en fond i New Englandstil som även går igen i övergången mellan kök och vardagsrummet.

Från vardagsrummet når ni balkongen som är ca 8 kvm med ett söderläge. Från balkongen kan ni njuta av både älvutsikt och en riktigt vacker innergård som föreningen skapat. Som gjort för jordgubbar och bubbel!

Från vardagsrummet når ni även det något mindre sovrummet som har en praktisk klädkammare. Rummet rymmer en dubbelsäng eller enkelsäng och skrivbord om så önskas. Ljusa tapeter på väggarna.

Master bedroom når ni från hallen. Här får ni en stor skjutdörrsgarderob till alla era kläder och lite till. Även här ljusa tapeter med undantag av en vägg som är klädd med en snygg mörk fondtapet.

Slutligen har vi badrummet som nås från hallen. Delkaklat med ljus plastmatta och vitt kaklet med bord. Vägghängd toalett, handfat och badkar. Allt i original från 1996.

Allt detta välpaketerat i en väldigt fin och attraktiv förening med god ekonomi, låg belåning, mängder av faciliteter och sköts av HSB.
Är detta er nya drömbostad? Kontakta mäklaren redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 7, hiss finns

Avgift

4 873 kr inkl värme, VA, bredband och kabel-TV, (basutbud)

Andel i föreningen

0,71737%

Andel av årsavgiften

0,9986%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1996

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 6 februari 2009
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Balkong om ca 8 kvm

Källarförråd om ca 6 kvm

Förening

Namn

HSB Brf Vinga

Om föreningen

HSB:s Brf Vinga i Göteborg byggdes 1996.
Det finns totalt 105 bostäder i föreningen varav 7 st hyresrätter samt 1 lokal.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

105

Antal hyresrätter

7

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Från och med 2018-02-01 nytt avtal; högre bredbandshastighet och fler digitala kanaler i grundutbudet. Det nya avtalet innehåller bredband 100 Mbit/s, digital-TV bas samt ip-telefoni.

Comhem rekommenderar samtliga att ta en kontakt med dem på 0775 - 17 17 20 oavsett om man är kund idag eller inte. Detta för att säkerställa att alla rabatter slår rätt och att alla får det som de vill ha.

Parkering

I föreningen finns 61 garageplatser samt 4 Mc platser. För aktuell kö besök föreningens hemsida på www.hsb.se/goteborg/vinga

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

I föreningen finns tvättstuga, bastu, relaxavdelning, festlokal för ca 40 personer, cykelrum, barnvagnsrum, hobbyrum samt styrelserum. Samt två välutrustade gästlägenheter "Ada & Beda".

Vinga är en stor trevlig förening med uppskattade gemensamma arrangemang; t ex räkfrossa med dans, julfirande mm.

Om området

Eriksberg Norra Älvstranden

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. stombuss nr 16 som har täta turer i högtrafik, samt flera busslinjer mot bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från färjelägen Eriksberg & Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

På promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer och bank. I området finns två större matbutiker, COOP och ICA. På Eriksbergsområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat. Ett populärt Gym. Vid kajen finns en trevlig fiskaffär/restaurang. En vårdcentral finns även på Eriksberg.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Hisingen

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad