Gamla Tuvevägen 4B

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Gamla Tuvevägen 4B , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Enkelt, stilrent och funktionellt är nyckelorden för denna nyproducerade tvåa i nya Kvillebäcken. Välplanerade 54 kvadratmetrar och med en balkong på hela 8 kvm i sydvästläge. Att den dessutom ligger högst upp i huset är bara positivt!

Lägenheten är modern och avskalat där de grå köket är levererat från Vedum, finn här detaljer i marmor och en kvalitativ rostfri maskinpark från Electrolux.

Badrummet har grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt tvättmaskin och torktumlare.

Hör av dig för mer information och visning!

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 320 kr inkl. värme, tv och bredband genom fiber.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
163 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Mjölkvit borstad och lackad ekparkett i 3-stav samt vita målade väggar.

Kök

Grå luckor med handtag i rostfritt. Ovan bänskivan i carrara laminat sitter ett vitt matt kakel 10x30 cm med ljusgrå fog. Infällda LED-belysning under väggskåp. Inredningen består av en inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, glaskeramikhäll, inbyggd micro, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Maskinparken levereras av Electrolux och är i rostfritt utförande.

Vardagsrum

Mjölkvit borstad och lackad ekparkett i 3-stav samt vita målade väggar. Gott om utrymme för både matsalsmöbel samt soffgrupp. Utgång till balkong placerad mot gården i sydvästläge. Balkongen är enligt ritning 8 kvm.

Sovrum

Mjölkvit borstad och lackad ekparkett i 3-stav samt vita målade väggar. Här finns fem garderober samt plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Badrum

På golvet ligger ett antracitgrått klinker 20x20 cm med antracitgrå klinker 10x10 cm i duschyta och på väggarna sitter ett vitt matt kakel 20x20 cm. Inredningen består av en vit kommod, spegelskåp med belysning, dusch med rundade glasdörrar i klarglas, handdukstork, samt wc. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, bänkskiva i carrrara laminat samt ovansittande förvaringsskåp i vitt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

3 320 kr inkl. värme, tv och bredband genom fiber.

Driftskostnad

1 963 kr/år

Driftskostnad, varav

VA: 1 963 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Debitering av årsavgifter kall- och varmvatten debiteras i efterskott. Årsavgift för kall- och varmvatten är enligt schablon.

Andel i föreningen

0,7899%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX, från- och tilluft med återvinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 38:9

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Grangläntan

Om föreningen

Brf Grangläntan omfattar 128 lägenheter fördelat på 4 huskroppar om fem till åtta våningar beläget vid hörnet mellan Långängen/Gamla Tuvevägen.

Allmänt:
Utöver månadsavgiften tillkommer kall- och varmvatten enligt schablon. Det innebär att det finns en beräknad förbrukning per lägenhet. Som bostadsrättshavare kommer månadsavgiften att justeras efter din faktiska förbrukning.
- Värme ingår i månadsavgiften.
- Kostnad för kall- och varmvatten tillkommer. Föreningen har undermätare för kall- och varmvatten i varje lägenhet. Kostnaden för egen förbrukning beräknas utifrån faktisk förbrukning. Fast kostnad för vatten samt fastighetsgemensamt vatten fördelas efter andelstal.
- Varje bostadsrättsinnehavare har eget abonnemang för hushållsel.
- Gemensamhetslokal i entréplan på hus 4 utrustad med wc/dusch och pentry.

Fastigheten har en sopsugsanläggning och ingår i en gemensamhetsanläggning för hushållsavfall och källsortering.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

128

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Samtliga lägenheter är anslutna till fibernät, där det ingår ett kraftfullt trådlöst bredband 250/100 mbit, IP-telefoni och ett grundutbud av TV-kanaler. Hastighet på bredbandet samt TV-kanaler kan utökas som tillval. Allt levereras av Telenor.

Parkering

I källarplan finns garage med 56 st p-platser för bilar, 2 st p-platser för MC/moped samt plats för barnvagnar och cyklar.
Garageplats för bil går att hyra för 1250 kr/månad. I dagsläget är det kö.

Renoveringar

Byggnationen, utförd av Derome, startade i september 2015 och var klart under slutet av 2017.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Mitt i Göteborg, 6 minuter från Brunnsparken, ligger Kvillebäcken. Här bor man med närhet till Göteborgs smörgårdsbord av aktiviteter, kultur och handel. Små mysiga gårdsgator blandas med breda avenyer, parker och torg. På bekvämt gångavstånd från din nya bostad hittar du affärer, restauranger och Kvillebäckens egna Saluhall. I området finns vårdcentral, barnomsorg och skola upp till högstadiet.

Om området

Centrala Hisingen Kvillebäcken

Kvillebäckens fantastiska läge möjliggör inte bara ett trevligt, modernt och miljösmart boende utan också en hög grad av flexibilitet. Området är byggt för och med stor hänsyn tagen till både gående och cyklister. Självklart finns det garage för bilen och besöksparkering på gatan. Kvartersgatorna är i huvudsak gångfartsgator med en maxhastighetsgräns på 30 km/h. Trottoaren är bred och placerad i solläge.
Kvillebäcksparken är grön med möjligheter till lek och rekreation. Inne i området finns små "pocketparker" och smitvägar inbyggda för spännande variation och spontana möten.
För dig som gillar att motionera till fots eller cykel finns Keillers park med stadens bästa utkikspunkt, Ramberget, Flunsåsparken gröna lunga och spännande Lindholmen samt Eriksberg att upptäckta. Att följa Kvillebäcken genom Kvilledalen är en särskild upplevelse, gamla sten- och bronsåldersboplatser till moderna köpcentrum. En av Göteborgs äldsta kyrkor, Tuve kyrka, och Sankt Jörgen SPA/Gothia Park arena, supermoderna anläggningar, möts här.
Botaniska bevarande arter som knölnaten, rikt fågelliv och rödlistad vattensalamander finns i naturen i Kvilledalen/Kvillebäcken.
Läs mer om området under fliken "Dokument och Länkar" under länken "Om Kvillebäcken".

Kommunikation

Kort gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen/Backaplan - en av göteborgs största stor knutpunkt för buss och spårvagnstrafik.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Kvillebäcken. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du vår omskrivna Saluhall, apotek och vårdcentral. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Parkering

Besöksparkeringar på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad