Gamla Tuvevägen 6

Bilder

 • Såld!
 • Nyproduktion
 • Välkommen högst upp i huset!
 • Planritning 2D

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planritning 3D

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Brf Greenroof håller på att färdigställas

Gamla Tuvevägen 6 , Centrala Hisingen Kvillebäcken , Göteborg

Gaveltrea högst upp i huset i nyproducerade Brf Greenroof. Inflyttning 1 juni 2017, bli den första att flytta in! Egen balkong om ca 8 kvm, fönster i tre väderstreck, tvättavdelning, diskmaskin och dessutom en stor gemensam takterrass. Köket kommer att levereras av Marbodal och samtliga vitvaror från Siemens, kvalitativa materialval är genomgående. Låg månadsavgift som inkluderar telia triple play.

Brf Greenroof är byggt av Veidekke och kommer bestå av 100 lägenheter i olika storlekar där både byggnad och inredning håller hög standard och miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Brf Greenroof kommer ha härliga takterrasser med fin utsikt över staden. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge.

Välkommen på kontorsvisning!

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 460 kr inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
165 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning

Gamla Tuvevägen 6 ligger på gaveln i nybyggda Brf Greenroof som står färdigt i slutet av maj, det kommer ha 5 våningar och denna ligger på våning 5 med balkong i västerläge mot gården.

Väl inne i bostaden möts ni av en möblerbar hall med förvaring i en platsbyggd garderob samt plats för avhängning. Lägenheten har genomgående mattlackat ekstavsparkett på golv och väggarna är målade i vitt som ger er en bra bas att spinna vidare på och inreda i vilken stil som passar er.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket, detta ger lägenheten en luftig känsla med ett oslagbart ljusinsläpp som bara flödar fritt från två väderstreck. Här ryms såväl soffgrupp som matbord och gott om plats för att socialisera sig. Från vardagsrummet tar ni er ut på er härliga balkong om ca 8 kvm som blir som ett extra rum till bostaden, detta ligger i härligt västerläge. Köket som är levererat från Marbodal har vita luckor och ovan bänkskivan i svart laminat sitter ett vitt matt kakel. Den gedigna maskinparken som är levererad från Siemens erbjuder en spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, diskmaskin samt en kyl och frys i fullhöjd.

Vidare möts ni av två rymliga sovrum, här inne får både en stor säng och tillhörande möblemang plats. Förvaringen består av tre stora garderobsenheter per sovrum och du har fönster i härligt och bekvämt österläge. Bostadens båda sovrum ligger intill varandra och det största sovrummet är på 14 kvm.

Badrummet som är helkaklat med grå klinker på golvet och ett vitt kakel på väggarna har allt du kan önska. Inredningen består av en kommod, spegel, wc, dusch med vikbara glasdörrar, spotlights i tak samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk över.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

4 460 kr inkl värme, kallvatten och Telia Triple Play

Driftskostnad

1 980 kr/år

Driftskostnad, varav

VA: 1 980 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,3122%

Tillträde

2017-06-01

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 75:1

Förening

Namn

Brf Greenroof

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Kvillebäcken 75:1. Föreningen består av 100 lägenheter med en sammanlagd bostadsarea om 5478,5 m2. Till fastigheten hör en innergård med planteringar, miljöstation och cykelförråd.

Det finns gemensamma takterrasser med trädäck, underliggande garage, övernattningsrum, barnvagnsrum och till lägenheten hör även ett förråd.

Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Varmvattenförbrukningen är enligt separat enhetsmätning och läggs på nuvarande månadsavgift.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

100

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Telia triple play finns som leverantör av bredband, TV och telefoni.

Parkering

Föreningen har via Parkeringsbolaget tillgång till 39 garageplatser för uthyrning till medlemmarna.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

I Brf Greenroof läggs fokus på att skapa riktigt smarta hem där varje kvadratcentimeter fyller sin funktion. Diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, kombimaskin eller tvättmaskin & torktumlare samt Telia Triple Play (tv, bredband & telefoni) ingår i alla lägenheter. Byggnad och inredning håller hög standard och självklart miljörätt kvalitet, helt i riktning med stadsdelens gröna profil.

Brf Greenroof toppas med härliga takterrasser med fin utsikt över city - den perfekta platsen att koppla av på och umgås med grannar och kompisar. Terrasserna når du med hiss från alla trapphus och är till för alla i föreningen, liksom den lummiga innergården i sydvästläge.

Brf Greenroof ligger centralt beläget i Kvillebäcken med gröna alléer, butiker, gym och restaurang precis utanför dörren. Dessutom finns Backaplans alla butiker på andra sidan bäcken samt shoppingstråken i city två hållplatser bort. In till Brunnsparken tar det endast 6 minuter med spårvagn, cykel eller buss.

Kvillebäcken är ett nytänkande område med ett grönt perspektiv. Grönt som i bra för miljön men också som i små insprängda grönområden som gör stadsdelen skön att vistas i. Veidekke bygger hus utefter de höga krav som ställs för att få certifikatet Miljöbyggnad Silver. Med extra tjocka väggar och isolerade glas i fönsterpartierna hålls energiförbrukningen nere och ger på köpet en bra ljudisolering och en sund inomhusmiljö.

Viktiga dokument

Om området

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad