Trädesgatan 4C

Bilder

  • Såld!

Trädesgatan 4C , Centrala Hisingen Kville , Göteborg

På Trädesgatan 4C finner ni detta trivsamma hem med generösa ytor och härligt ljusinsläpp. Mellan åren 2014-2017 renoverades bostaden med en känsla för stil och elegans. Man har bevarat den gamla charmen och blandat upp den med lite nya inslag, som taget ur ett inredningsmagasin.

Kvillebäcken är ett attraktivt område med närhet till såväl kommunikationer, affärer och centrum.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 418 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
1941
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Ni välkomnas av en charmig hall med en egen nisch för att dölja avhängningen av era kläder och en sober färgsättning som blir genomgående i hela bostaden. Rakt fram har ni badrummet som är inrett i sobra färger av svart och vitt. Badrummet renoverades under hösten 2014 i stilren inredning och hög kvalité. Här finner ni vardagslyx i form av värmegolv, handduksvärmare och en härlig regndusch.

Köket är ett riktigt dragplåster och högst iögonfallande med sin smakfulla design. Bli inspirerad av att laga mat i detta väldisponerade kök med gott om förvaring och bänkytor. Väggarna går i vitt och köksgolvet är ett brädgolv från byggåret. Här lagar ni er mat på ett induktionshäll och en integrerad diskmaskin tar hand om det tråkiga efterarbetet. Ångorna från matlagningen tas upp i en rostfri spisfläkt och vidare kan maten bevaras i en integrerad kyl och frys. Vidare är köket utrustat med micro och ugn som båda är inbyggda i bekväm arbetshöjd och rostfria. De grå köksluckorna kombineras trendriktigt med guldiga handtag och läderknoppar. Ovan den vita bänkskivan sitter ett vitt kakel i given kakelsättning med mörk fog. Tack vare ett stort fönster badar köket i naturligt ljus som flödar vidare genom hallen och in till vardagsrummet.

Vardagsrummet, ett stort inbjudande rum med plats för härlig sällskapsyta. Från fönstret har ni utsikt över innergården som även bidrar med naturligt ljus. Här ryms utan problem en soffhörna och tv, men även en matsalsmöbel om så önskas. Innergården når ni bara några trappor ner och här kan ni njuta av sommarsolen och grilla en god köttbit på föreningen stora träddäck med stolar och bord att nyttja.

I fil med vardagsrummet finner ni bostadens stora och rymliga sovrum som garanterat ger er en god natts sömn. En hel garderobsvägg med spegeldörrar sväljer alla era kläder utan att kännas trångt. Här ryms även en arbetshörna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 418 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel av årsavgiften

6,4417%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1941

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 december 2009
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Brämareg��rden 47:3

Förening

Namn

Brf Trädesgatan 4

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Göteborg Brämaregården 47:3. Flerbostadshuset är byggt år 1941 i tre våningar med 18 lägenheter varav två av dem är hyresrätter. Totalytan är 1 076 kvm. Fastigheten är fullvärdesförsökrat hos Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

18

Antal hyresrätter

2

TV och Bredband

Kabel-tv och internet genom ComHem. Tillgång till fiber från Bredbandsbolaget.

Parkering

Boendeparkering på gatan utanför. För mer information och ansökning finns på www.goteborg.se.

Renoveringar

1984 byttes alla V/A stammar i kök och badrum. Under samma år byttes fönster och tvättstugan renoverades.
2009 energideklarerades fastigheten.
2013 renoverades den yttre miljön. Tilläggsisolering och byte av fasad, byte av samtliga fönster, byte av tak och målat om. Under samma år dränerades innergården och porten byttes.
2016 asfalterades och planterades det nytt på innergården.
Föreningen planerar att byta entrédörrar samt byta portkodssystem. Inga vidare beslut är tagna i dagsläget.

Ekonomi

Föreningen höjde avgiften vid årsskiftet.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Det finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare samt två torkskåp. I källaren finner man, förutom tvättstugan, även förråd. Gemensam innergård med trädäck och planteringar.

Om området

Centrala Hisingen Kville

Kville är centralt belägen i stadsdelen Lundby. Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

På kort gångavstånd ligger Kvilletorget som har ett bra serviceutbud av både livsmedel, shopping, caféer och restauranger.

Vid Kvilletorget har även Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Polisen sin verksamhet. I närheten finns också Nya Kville Saluhall och intilliggande Backaplan som har ett stort utbud av butiker med allt man kan tänka sig. På promenadavstånd tar du dig lätt in till City.

För den motionsintresserade finns ett flertal träningsanläggningar, Lundbybadet och två golfbanor inom bra avstånd.

Karta

Hör av dig till Jennifer Rådh för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad