Öbacka strand, UMEÅ

Hoppets gränd 22


Utgångspris: SEK 2,295,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Visningar

Sunday, December 15
Boka visningInternetbokning - Varmt välkomna!
12:00 PM - 12:30 PM
Lägg till i kalender

OBS - Prissänkt lägenhet med älvsutsikt! Här finner ni en rymlig och mycket trivsam tvårummare på Hoppets gränd. Lägenheten ligger på femte våningen och har en stor, härlig och dessutom inglasad balkong med fin utsikt ner mot älven. De stora fönstren bidrar ytterligare till den ljusa och härliga känslan i våningen. Genomgående fina och ljusa materialval, bra förvaringsutrymmen via stor skjutdörrsgarderob i hallen och rymlig klädkammare som nås från sovrummet. I markplan finns även förråd som hör till lägenheten, barnvagnsförråd samt cykelförråd. Här bor ni fint med ett mycket bra läge med absolut närhet till sjukhus, universitet, resecentrum, älven med fina promenadstråk samt Umeå centrum. Möjlighet att hyra föreningens uthyrningsrum som ligger i samma hus samt garage- och båtplats med separat kö. I månadsavgiften ingår både kabel-TV samt internet. Varmt välkomna på vising!

Om området

Öbacka Strand är ett bostadsområde under uppbyggnad i den sydöstra delen av Öbacka, på en smal remsa mellan Umeälven och Holmsundsvägen/järnvägen och angränsande till den nya järnvägsstationen Umeå Östra. Läget intill Umeälvens strand är verkligen ett av stans allra bästa.
Här är du lika gärna utomhus som inomhus. Det finns gott om strövområden, parker, cykelvägar och härliga gångstråk. Området är som gjort för joggingrundor, promenader och cykelturer. Djupbäcksparken ligger precis bredvid Öbacka strand, den domineras av en långsmal damm med omgivande planteringar. Det rinnande vattnet skapar en lugn atmosfär och kopplar visuellt samman parken med Djupbäcksstråket och Umeälven. Strax bakom universitetsområdet finns Gammliaskogen, här bjuds på härlig skidåkning i elljusspår om vintern och sköna joggingturer eller promenader resten av året. IKSU sport och IKSU plus ligger inom universitetsområdet och är en av norra Europas största träningsanläggningar. Här finns rackethallar, inomhusarena, simbassänger och förstås massor med utrymme för gruppträning, individuell träning och personlig träning.
Konstnärligt campus med Arkitekthögskolan, Designhögskolan och Bildmuseet ligger några hundra meter uppströms älven från Öbacka strand.

KOMMUNIKATION
Resecentret Umeå Östra stod färdigt i augusti 2010 och är en av Norrlands största knutpunkter för Botniabanan och ligger inom 2 minuters gångavstånd till Öbacka strand. Via Kolbäcksbron är det bara ett par minuter till Umeå flygplats. Lokalbussar, cykel- och gångbanor finns i direkt anslutning till området.

SKOLOR OCH OMSORG
Östermalmsskolan, F-6
Fridhemsgymnasiet
Umeå universitet
Flertalet förskolor

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,042 I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet.
TypLägenhet
Antal rum2 rok
Boarea68 kvm
Våning5 (hiss finns)
Lägenhetsnummer25-1403
Byggår2015

Alla bilder

Planritningar

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
68 kvm
Hall
Hall med svart klinker och vit tapet. Här finns plats för lättare möblering och bakom de stora skjutdörrarna erbjuds generösa förvaringsmöjligheter.
Kök
Ljust och fint kök med vita luckor, vitt kakel och ljusa bänkskivor. Utrustningen här består av induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, fläkt, diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Utanför köket, i anslutning till vardagsrummet och fint placerad vid stort fönster, är matplatsen placerad.
Vardagsrum
Vardagsrum med ekparkett samt ljusa tapeter på väggarna. Stort fönster som vetter mot älven och och från detta rum nås den underbara balkongen som fungerar som ett extra rum en stor del av året. Här finns gott om plats för möblering och erbjuder fin vy ner mot älven.
Sovrum
Rymligt sovrum, även detta med ekparkett och ljusa väggar. Innanför sovrummet ligger en rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring.
Badrum
Stiligt badrum med svart klinkers, golvvärme samt vitt kakel på väggarna. Här finns WC, handfat med under- och överskåp, dusch med vikbara dörrar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk samt förvaringsmöjligheter ovanför.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
5 av 8, hiss finns
Pris
SEK 2,295,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,042 I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet.
Andel i föreningen
1.778 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd. 12/15/2017
Energiklass
B
Energiprestanda
76 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Öbacka strand 5
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Ölöten 2 i Umeå kommun. Föreningens byggnader består av 52 bostadsrätter i två flerfamiljshus. Föreningens byggnad är fullvärdesförsäkrad.

Föreningen har cykelförråd i huset, uthyrningsrum, grillplats tillsammans med grannföreningen.
Organisationsform
Bostadsratt
Antal lägenheter
52
Tv och bredband
Kabel-tv: Telia Ingår i månadsavgiften.

Internet: Telia. Ingår i månadsavgiften.
Parkering
Garage: 475 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Kontaktperson
Lotten Nygren

Karta

Öbacka strand UMEÅ

Hoppets gränd 22

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg