KarriärOm oss

Ilona Bergqvist

Hemma överallt i Umeå

Din mäklare i Umeå

Kontakta mig

Ilona Bergqvist

Omdömen från mina kunder

"Ilona Bergqvist bemöter sina kunder med mycket värme och är pålitlig och proffsig. Lätt att få kontakt och kommunicera med henne och hon har alltid uppdaterat mig med det som hände under försäljningen. Från första mötet till kontraktsskrivning gick det enbart en månad. Det är tredje gång att jag har fått nöje att få hjälp av Ilona med köp/försäljning av en bostadsrätt och jag har alltid varit super nöjd. Tusen tack Ilona! "
Judith F2 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, intresserad, driven, lätt att nå och mån om kundens bästa. Samtidigt väldigt tydlig och tät i kommunikationen. Toppbetyg av oss!"
Louise Carina B3 veckor
Verifierad kund
"Hej! Jag har fått tillräckligt information om bostaden. Mäklaren har varit hjälpsam med min bank kontakt. Mäklaren har gett tillräckligt information om det som gäller kontrakt, bostad och föreningen. Med vänlig hälsning Edgar "
Edgar O3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, bra energi och alltid till svars. Mycket nöjda! "
Erik M3 veckor
Verifierad kund
"Allt var okej från hennes sida. "
Ali R4 veckor
Verifierad kund
"Supertrevlig, proffsig, enkel att ha att göra med"
Liisen W8 veckor
Verifierad kund
"Jättebra och trevlig mäklare! "
Emelie L8 veckor
Verifierad kund
"Rakt igenom ett proffesionellt utfört arbete med ett härligt engagemang. En av anledningarna till att Ilona är den jag vänder mig till när det kommer till mäklarärenden. "
Hans E8 veckor
Verifierad kund
"Ilona är mycket trevlig o professionell, hon tog sig an att sälja mitt hus och med en framåtanda och bestämdhet lyckades hon me bravur sälja det. Då jag själv nästan gett upp! Hon är så duktig och jag önskar henne det bästa och lycka till med nästa affär. Varma hälsningar från Ethel"
Ethel Margareta N8 veckor
Verifierad kund
"She is really kind and competent! :)"
Leticia D15 veckor
Verifierad kund
"Toppen! Påläst, driven och engagerad! Vi är helnöjda! "
Christopher D15 veckor
Verifierad kund
"Ilona bemöter dig med vänlighet och energi. Vårat mål var att få lägenheten såld till den tid som passade mig med flytt och det lyckades vi med väldigt bra. Försäljningen har rullat på fint så långt som vi har kommit av försäljningen. Det har inte varit några som helst problem. Ilona är duktig på att få bort frågetecken som kan komma fram längst vägen. Jag skulle rekommendera Ilona till alla som ska sälja i Umeå, en stjärna!"
Emil S18 veckor
Verifierad kund
"Väldigt väl bemött, med en god och härlig energi. Levde absolut upp till mina förväntningar och underlättade processen. "
Manuel G18 veckor
Verifierad kund
"Ett fantastiskt bemötande. Ilona gick igenom allt gällande bostadsköpet på ett enkelt och konkret sätt. Mycket nöjd. "
Tilda J19 veckor
Verifierad kund
"En lugn och trygg norrbottning, noggrann, lyhörd och mån om kunden. Jag fick stort förtroende för henne "
Stefan V19 veckor
Verifierad kund
"Blev fantastiskt bemött av Ilona, otroligt kunnig och stöttande från start till mål. Väldigt kunnig, ärlig, trevlig och tog sig alltid tid att lugna nerverna när det behövdes. "
Tove W23 veckor
Verifierad kund
"Otroligt duktig! Jag hade höga förväntningar och de överträffades dessutom. Så kunnig, grundad och så genuin i sitt intresse för att sälja lägenheten och för att få till en så bra försäljning som möjligt. Utan tvekan Umeås bästa mäklare och kommer (har redan) rekommenderat henne till andra! 10 av 10!"
Julia B25 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig, noggrann och ser till att alla är på samma nivå mentalt samt att alla förstår de olika delarna vid köp/sälj."
Ludvig G25 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Ilona uppfyllde alla förväntningar. Positiv, intresserad, snabb i ärendhantering och återkoppling, tydlighet i information-frågor- svar. Kunnig, påläst, ärlig och skapar trygghet. Trevlig, glad och har humor."
Anita L26 veckor
Verifierad kund
"Hög servicegrad Kunnig Välvillig Tillgänglig "
Peter V26 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, och vad roligt att ni hittat hit! Jag är ursprungligen från Gällivare i norr och har jobbat som fastighetsmäklare i Umeå sedan 2017. Dessa år har varit otroligt roliga, givande och lärorika! Och med både upp-och nedgångar på marknaden i bagaget har jag lärt mig att skräddarsy varje affär för att resultatet ska bli de bästa möjliga! Med HusmanHagberg, och dess gedigna varumärke, så vet jag att vi tillsammans kommer kunna genomföra en lyckad affär! Här finns några av de bästa verktygen vilket skapar en stor trygghet för både köpare och säljare. Om du vill prata med en engagerad mäklare som kommer göra det lilla extra för dig och den situation du befinner dig i; tveka inte att höra av dig! Mitt mål är alltid att leverera en trygg och smidig affär där både köparen och säljaren är så pass nöjd med resultatet att det leder till en vidare rekommendation. Jag hoppas vi hörs!

Mina försäljningar

Ilona Bergqvist

Reg. Fastighetsmäklare

0738-900 905

ilona.bergqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Ilona direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg