Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Umeå

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Umeå

Söker du kunniga och professionella mäklare i Umeå som kan den lokala marknaden har du kommit rätt. Våra mäklare förmedlar bostadsrätter, fastigheter, nyproduktion, hyreshus, sommar- och fjällstugor. Vårt mäklarkontor i Umeå har egenanställd proffsfotograf och stylist som ser till att alla våra försäljningar presenteras på absolut bästa sätt. Vi är verksamma i Umeå, Vännäs, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Hemavan och Tärnaby. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Umeå ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Att bo i Umeå

Umeå är en ung och vibrerande stad i ständig utveckling med stark tillväxt. Här finns ett spännande näringsliv där många nya innovationer och IT-företag växer fram. Umeå Universitet lockar årligen många nya invånare. I Umeå kan du njuta av både sol och bad samt snö och vintersport i vacker miljö.

Den fantastiska naturen, närheten till havet och ett levande centrum med ett stort restaurang- och caféutbud gör Umeå till ett attraktivt val. För den shoppingsugne finns flera gallerior, både i centrum och en bit utanför där du hittar både de större kedjorna samt unika mindre butiker. Den sportintresserade kan få sitt lystmäte stillat här vare sig det gäller att själv utöva sportaktiviteter eller genom att följa Umeå IK:s framfart i damallsvenskan. Den hockeyintresserade kan se fram emot Björklövens spännande hemmamatcher. Genom att köpa hus i Umeå med omnejd har du nära till allt en stor stad kan erbjuda men har även naturen runt hörnet. Umeå har goda förbindelser med både Stockholm och Göteborg och du kan välja mellan flyg, tåg eller buss. Från stadens centrum når du flygplatsen på mindre än 10 minuter med bil. Snabbtåget mellan Umeå och Stockholm har flera avgångar per dag.

Köpa, värdera eller sälja bostad i Umeå

Umeå blev utnämnd till Sveriges bästa stadskärna 2019. Här behöver du aldrig vara sysslolös och det finns aktiviteter för alla. Kulturutbudet är stort med operahus, konstgallerier och flera museer. Njut och ta del av alltifrån konserter och teaterföreställningar till rally och skidsport. Umeå är en stad i expansiv fas med mycket nybyggnation. Här byggs småhus, bostadsrätter och hyresrätter i både befintliga och helt nya bostadsområden. I centrum finns både vackra äldre hus och moderna höghus. Våra kunniga mäklare i Umeå finns här för dig som ska köpa, värdera eller sälja bostad. Vi förmedlar objekt i populära områden som Berghem, Väst på Stan och Sandåkern. Vi välkomnar alla nya och gamla Umebor till oss på HusmanHagberg!

Omdömen från våra kunder

"Richard skötte affären smidigt och proffsigt, rekommenderas. "
Johannes F4 dagar
Verifierad kund
"Jag upplever Hanna som en kompetent, lugn och mkt trevlig person. Hon framstår som ärlig och tydlig. Min sms- kontakt har varit minst lika bra. Hanna har ett mkt trevligt bemötande, hon har varit lugn och mkt effektiv, även när omständigheter från andra håll har stressat på situationen.. Jag har känt mig trygg hela tiden, tack. Jag är också tacksam för hennes SEB- kontakt, de verkar samarbeta bra, och har tillsammans verkligen jobbat för mitt bästa. Sammanfattningsvis är min erfarenhet av Hanna Wiklund den allra bästa./ Annette Andersson "
Annette A5 dagar
Verifierad kund
"Kände tillförlit till henne. Lätt att bolla ideer med. "
Marie-Louise P6 dagar
Verifierad kund
"Lova är glad och trevligt tillmötesgående. Med tanke på en relativt kort tid för försäljning så hann hon med 2 extra visningar utöver den 1:a fastställda. Alltså 3 visningar på mindre än en vecka. "
Ann-Helen N1 veckor
Verifierad kund
"Kännetecknas av - Hög social kompetens i bemötandet - Att han levererat sina tjänster över förväntan - Hög kompetens i sitt yrkesutövande Sammanfattningsvis gett ett mycket pålitligt intryck."
Gunnar Å1 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, serviceinriktad. Professionell i sitt yrke."
Linda F2 veckor
Verifierad kund
"Ett Fint bemötande och tillmötesgående av behov och önskemål inför försäljningen. Bra upplägg och rekommendationer av vad som är viktigt att tänka på. "
Malin P2 veckor
Verifierad kund
"Träffade Rickard första gången på visningen .De var rätt mycket folk, men väl inne så hade han tid att prata o visa runt ,o . förklara om hur de kommer att se ut. Vi gjorde upp ett datum för en träff på HH. Väl där gick vi igenom olika alternativ i lugn o ro. Han skötte de väldigt proffsigt Vi har haft flera telekontakter De blev affär. så nu är jag lägenhetsägare. Kan varmt rekommendera Rickard Öhman MVh Perra H"
Per Anders H3 veckor
Verifierad kund
"So far in the process I've gotten a lot of help in every step. Also big + for being able to help me in English since I don't speak much Swedish. Richard was clearly well prepared and informed. Whatever I asked about something he alwasy had the answers right away. Highly recommend to anyone buying a new home."
Jere R3 veckor
Verifierad kund
"Vi är väldigt nöjda med Ilona gällande försäljningen av vår lägenhet. Mycket proffesionell, hjälpsam och trevlig! Skulle absolut rekommendera henne vidare. "
Tilda H3 veckor
Verifierad kund
"Bra, kunnigt, sympatiskt bemötande. Bra på att kommunicera,, förklara o svara på frågor. Rationell o tydlig på bra sätt i mötet vi hade kring kontraktsskrivning. Positiv, vänlig o behaglig som mäklare. Ingav förtroende så här långt i affären. "
Monika W3 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, professionell och engagerad mäklare. Kan varmt rekommendera att anlita henne."
Johannes E3 veckor
Verifierad kund
"Professionell men samtidigt personlig som visade stort engagemang och kunskap under hela försäljningsprocessen. Allt gick enkelt och smidigt!"
Michaela U3 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Peters mäklarjobb och hur snabbt han såld mitt radhus."
Carl Ola E3 veckor
Verifierad kund
"I highly recommend Nina. She is knowledgeable, detail-oriented, communicative, and trustworthy. "
Maureen E4 veckor
Verifierad kund
"Nina is knowledgeable about the local market. She is highly communicative and worked hard to make sure we understood the entire process. I would definitely work with her again, and have recommended her to several friends and colleagues. "
Erin E4 veckor
Verifierad kund
"Tydlig och informativ. Håller bra kontakt. Bara positivt, inget att klaga på. "
Martin L4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig bemötande och hjälpsam. "
Lars T4 veckor
Verifierad kund
"Lova har varit mycket trevlig och bra på att att hålla mig informerad om vad som händer i processen samt under visningar och budgivning."
Hans Jörgen S4 veckor
Verifierad kund
"Jag upplevde Richard effektiv och kunnig, god service och tryggt bemötande."
Emma L4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
Öppettider
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
  • Besök oss på

Våra bostäder

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Brf Skulptören

Säljsuccé, redan mer än 50% sålda av dessa otroligt prisvärda lägenheter!

Våra kunder är jättenöjda!

Enligt Hemnets statistik säljer vi flest bostäder i Umeå de senaste 6 månaderna. Varför säljer vi flest bostäder? Läs mer här.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg