Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din fastighetsmäklare i Umeå

HusmanHagberg - din mäklare i Umeå

Har du en dröm om att flytta norrut där du sommartid kan njuta av trolska ljusa nätter och på vintern få se mäktiga norrsken? Anlita oss som din mäklare i Umeå och vi kan hjälpa dig att köpa bostad i Umeå samt orter som Vännäs, Robertsfors, Nordmaling och Vindeln. Umeå har goda förbindelser med både Stockholm och Göteborg och du kan välja mellan flyg, tåg eller buss. Från stadens centrum når du flygplatsen på mindre än 10 minuter med bil och bussar går flera gånger per dag. Snabbtåget mellan Umeå och Stockholm har flera avgångar per dag.

Att bo i Umeå

Umeå är en vibrerande stad i ständig utveckling. För den shoppingsugne finns flera gallerior, både i centrum och en bit utanför där du hittar både de större kedjorna samt unika mindre butiker. Du finner hantverks- och hemslöjdsbutiker med lokala hantverk och för dig som vill lära dig ett hantverk är utbudet av kurser stort. Den sportintresserade kan få sitt lystmäte stillat här vare sig det gäller att själv utöva sportaktiviteter eller att se på en spännande hockeymatch mellan Björklöven och Umeå IK. Genom att köpa hus i Umeå med omnejd har du nära till allt en stor stad kan erbjuda men har även naturen runt hörnet.

Köpa hus i Umeå

Umeå blev utnämnd till Sveriges bästa stadskärna 2019. Här behöver du aldrig vara sysslolös och det finns aktiviteter för alla. Ett projekt som regionen anordnar kallas mötesplats och det är träffpunkter som finns utspridda geografiskt där man kan vara med på olika aktiviteter helt gratis. Det kan vara till exempel föredrag, gymnastik och musikunderhållning. Den fantastiska naturen är ännu en anledning till att köpa bostad i Umeå. Med oss som din mäklare i Umeå kan du välja mellan nya småhus, bostadsrätter och hyresrätter. Vi välkomnar alla nya och gamla Umebor till oss på HusmanHagberg! Vi hjälper dig vidare i livet när du ska byta bostad.

Omdömen från våra kunder

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
  • Måndag-Torsdag 09.00-17.00
  • Fredag 09.00-16.00

Postadress

  • Storgatan 50 C, 903 26 Umeå
  • Besök oss på:

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Erbjudande i samarbete med Nordea Umeå

Erbjudandet gäller enbart köpare och säljare hos HusmanHagberg Umeå och Nordea i Umeå efter sedvanlig kreditprövning och kan inte kombineras med andra erbjudanden, överlåtas eller bytas mot kontanter.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

Värdebevakaren

Med Värdebevakaren kan du enkelt följa hur värdet på din bostad utvecklas.

Deklarationshjälp

Du som har sålt din bostad genom HusmanHagberg under 2019 får, om du skulle behöva, kostnadsfri deklarationshjälp av din bostadsförsäljning.

Proffsfotografering

Att anlita en proffsfotograf är en god investering och leder till större intresse, fler spekulanter och ökar dina möjligheter att få ut ett högre pris.

Energideklaration

Alla fastigheter ska enligt lag energideklareras vid försäljning. Vi hjälper dig gärna med kontakt med en certifierad besiktningsman så att allt är klart inför försäljningen.

Homestyling

Homestyling ökar värdet på din bostad inför en försäljning. Din bostads kvaliteter och fördelar framhävs genom att de förutsättningar som redan finns tas tillvara och förhöjs.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg