Våra kunder är jättenöjda!

Våra kunder är jättenöjda!

Högst betyg

Ett bra sätt att lära känna företaget och våra mäklare är att läsa vad våra kunder tycker om oss vilket du kan göra på Reco.se. Här berättar våra säljare, och köpare helt transparent vad de tycker om oss. Vi har Umeås högsta betyg vilket vi är oerhört stolta över, tack alla kära kunder!

Företaget

Som företag har vi lång erfarenhet av bostadsaffärer. Detta gör att våra medarbetare kan fokusera fullt ut på att skapa en trygg och bra upplevelse för dig som kund. Oavsett hur du möter oss, om det är som säljare, köpare eller besökare.

Tillsammans skapar våra mäklare, säljkoordinatorer och vår stylist ett team som erbjuder dig som kund en mäklartjänst utöver det vanliga. Paketlösningar som är oerhört populära och uppskattade hos våra kunder. Följ oss gärna på sociala medier för att se exempel på hur vi jobbar; @emastajl @husmanhagberg_umea

När du som kund anlitar oss ser vi till att matcha dig med rätt mäklare och rätt team hos oss. Allt för att du ska få den bästa kundupplevelsen och göra en riktigt bra bostadsaffär. 

Fria värderingar och goda råd utan förpliktelser

Att ha frågor kring bostadsmarknaden är vanligt och kanske ännu mer just nu. Detta är fullt förståeligt med tanke på allt som händer, både här och runt om i världen. Går du och har funderingar kring marknadsläget, hur detta påverkar dig? Kontakta oss, kom förbi på en fika, ring eller mejla. Vi finns på plats för att svara på dina frågor, helt utan kostnad och helt utan förpliktelser. 

Vi är hemma överallt i Umeå!