KarriärOm oss

Richard Öhman

Hemma överallt i Umeå

Din mäklare i Umeå

Kontakta mig

Richard Öhman

Omdömen från mina kunder

"Richard bidrog med ett lugn till oss som förstagångsköpare, trygg och pålitlig!"
John D1 dagar
Verifierad kund
"Rutinerad och trygg, rekommenderas!"
Daniel P2 dagar
Verifierad kund
"Trevligt och professionellt bemötande. Trovärdig! "
Britt-Marie E3 dagar
Verifierad kund
"Kompetent och trevlig mäklare, där ett fastighetsaffärer känns trygg. "
Peter Karl A1 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och trevligt dessutom är han väldigt engagerad."
Mari Elisabet S1 veckor
Verifierad kund
"Mycket snabb och lyhörd och med stor erfarenhet. Richard var snabb med att uppdatera kontrakt efter önskemål och skicka ut nytt samma dag. Hela uppdraget löstes mycket effektivt och med minimal insats från mig som säljare. Hans team såg till att bostaden presenterades på bästa sätt på bild och visning."
Db Efter Kerstin T3 veckor
Verifierad kund
"Richard gjorde det lilla extra vi förväntade oss när det kom till visning och försäljning. Vi är jättenöjda."
Kristoffer S5 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och bra, mycket nöjda."
Sara S5 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, lugn och trovärdig. "
Britt-Marie E5 veckor
Verifierad kund
"Uppfyllde alla mina förväntningar på hur en försäljning hanteras."
Annikki L5 veckor
Verifierad kund
"Första gången jag köper bostad och Richard var väldigt bra på att informera hur jag skulle gå till väga. Utöver det väldigt ödmjuk och förtroende ingivande. "
Rickard L12 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande Trevlig kunnig..............................................................................."
Per Stefan L15 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, tillmötesgående och väldigt hjälpsam eftersom det var första bostadsaffären som jag är med i. Han var väldigt engagerad och gav råd som i slutändan var avgörande för köpet. Som nämnt var råd gällande lån som Richard gav oss som köpare direkt avgörande för att vi ens skulle ha en chans att vara med i budgivningen. Under visning var Richard noggrann med att ge viktig info om objektet samt tidsplanen kring objektet som andra mäklare inte varit lika noggranna med. Mycket bra upplevelse med Richard. Skulle rekommendera HusmanHagberg som mäklarfirma till bekanta!"
Samuel H19 veckor
Verifierad kund
"Bemött på ett mycket professionellt, och trevligt sätt. Förväntat mig struktur, trygghet, kunskap, någon som håller i allt. Detta har Richard levt upp till och mer därtill. Är jättenöjd med allt. Här har det varit tryggt, strukturerat, fått saker förklarat, känt mig så väl omhändertagen, och mycket respektfullt bemötande där man känt att man ägt sin situation. "
Anette L19 veckor
Verifierad kund
"Toppen jobb! Tålamod för sena småbarnsföräldrar"
Fredrik Å23 veckor
Verifierad kund
"Proffsigaste mäklaren jag någonsin haft att göra med, Jag är mycket nöjd. Utmärkt service."
Evy Sofie E25 veckor
Verifierad kund
"Vi har köpt av honom och upplever att han är trevlig, tydlig och lättillgänglig. "
Victoria K26 veckor
Verifierad kund
"Richard var tydlig vid första mötet, mina förväntningar och egna förutsättningar, mycket bra ingång. Jag ville göra en snabb lägenhets affär, Richard svarade flexibelt på det så det kunde bli som jag önskade. Det blev vinn vinn för bägge parter, säljare och köpare."
Birgitta N26 veckor
Verifierad kund
"Andra gången vi anlitade Richard Öhman. Lika nöjda den här gången. Snabb att återkoppla och svara på våra frågor, känns trygg och säker. Ett stort tack också till övriga medarbetare som med sitt engagemang bidrog till en bra känsla vid försäljningen av vårat hus."
Caroline Lilli-ann H27 veckor
Verifierad kund
"Veldig behjelpelig med hele prosessen og gav god informasjon. Hyggelig møte på alle måter."
Maria B27 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är delägare/franschisetagare av kontoret och har arbetat som mäklare i Umeå under 10 år. 2008 startade vi företaget och nu har vi varit marknadsledande i sex år samt i Juli 2017 bytte vi kedja till HusmanHagberg vilket gett oss större möjligheter att förbättra oss ytterligare. Jag har en bred erfarenhet av alla typer av försäljningar, villor, bostadsrätter, fritidshus, hyreshus, kommersiella fastigheter och nyproduktion. Min erfarenhet och mitt driv för att göra affärer har gett mig den trygg- och säkerhet som krävs för att förhandla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen för att driva affären framåt vilket lett till höga försäljningspriser. Jag är en tävlingsmänniska, vägrar att misslyckas, och anser att alla försäljningar kräver ett gott samarbete mellan alla parter för bästa resultat. Jag finns tillgäng för mina kunder på alla tänkbara vis vilket har resulterat i många återkommande kunder och rekommendationer. Idag har vi många kostnadsfria tjänster som våra kunder uppskattar och funderar Ni på att sälja, tveka inte, ring mig så bokar vi ett helt förutsättningslöst möte för en öppen dialog om vad jag kan erbjuda just Er!

Mina försäljningar

Richard Öhman

Franchisetagare/mäklare

0738-900 902

richard.ohman@husmanhagberg.se

Boka tid med Richard direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg