Richard Öhman

Hemma överallt i Umeå

Din mäklare i Umeå

Kontakta mig

Richard Öhman

Omdömen från mina kunder

"Tillmötesgående, snabb och smidig affär "
Jenny S2 dagar
Verifierad kund
"Kunnig mäklare som hade svar på alla våra frågor. "
Jacob A5 dagar
Verifierad kund
"Väldigt proffsig, engagerad och kunnig mäklare, rekommenderar starkt Richard. /Andreas"
Carl Marcus Andreas H1 veckor
Verifierad kund
"En pålitlig, informativ och trevlig mäklare med en ambition att göra både köpare och säljare nöjda. 100% tillgänglig med snabba svar på frågor och funderingar. Rekommenderar!"
Maria W3 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra och trevlig mäklare"
Jesper O5 veckor
Verifierad kund
"Richard är proffsig och kompetent, vi fick ett mycket bra bemötande genom hela säljprocessen och fanns alltid tillgänglig för våra frågor. Eftersom vi inte var på plats i Umeå kändes det extra bra. "
Marie K5 veckor
Verifierad kund
"Mycket enkel att ha att göra med !! Försäljningen gick väldigt fort !!"
Bo G7 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och jobbar effektivt. Snabb på att svara och tydlig i sina svar och förklaringar."
Jacob N11 veckor
Verifierad kund
"En säljare ut i fingertopparna. Suverän"
Agneta B12 veckor
Verifierad kund
"Har under hela processen fått ett trevligt och professionellt bemötande. Jag upplevde mäklaren som sakkunnig och erfaren vilket är bidragande orsaker till att jag skulle kunna rekommendera den här mäklaren i framtiden. "
Joakim B12 veckor
Verifierad kund
"Pålitlig och mycket hjälpsam . Fick ett stort förtroende för honom "
Lena G12 veckor
Verifierad kund
"Mötet var vänligt, kunnigt och effektivt. Mäklaren levde upp till våra väntningar bra. Det märkets att han har varit länge i branschen och kunde sin sak."
Eija R12 veckor
Verifierad kund
"Jag vill verkligen tacka Rickard för all hans hjälp med försäljningen av min lägenhet. Han var otroligt professionell och tillmötesgående under hela processen. Jag skulle definitivt rekommendera honom till någon som söker en mäklare. Tack igen, Rickard!""
Jonnie E12 veckor
Verifierad kund
"Richard var väldigt hjälpsam under försäljningen av vårt hus. Han var professionell och gjorde allt han kunde för att uppnå både våra förväntningar som säljare men även för att affären skulle gå smidigt. "
Niklas Å13 veckor
Verifierad kund
"Affären gick väldigt snabbt och smidigt!"
Helena B14 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt bemötande,uppfyllda förväntningar,exceptionellt."
Niclas L15 veckor
Verifierad kund
"Ordning på allt! kunde svar på allt."
Diana B15 veckor
Verifierad kund
"Richard skötte affären smidigt och proffsigt, rekommenderas. "
Johannes F17 veckor
Verifierad kund
"Träffade Rickard första gången på visningen .De var rätt mycket folk, men väl inne så hade han tid att prata o visa runt ,o . förklara om hur de kommer att se ut. Vi gjorde upp ett datum för en träff på HH. Väl där gick vi igenom olika alternativ i lugn o ro. Han skötte de väldigt proffsigt Vi har haft flera telekontakter De blev affär. så nu är jag lägenhetsägare. Kan varmt rekommendera Rickard Öhman MVh Perra H"
Per Anders H19 veckor
Verifierad kund
"So far in the process I've gotten a lot of help in every step. Also big + for being able to help me in English since I don't speak much Swedish. Richard was clearly well prepared and informed. Whatever I asked about something he alwasy had the answers right away. Highly recommend to anyone buying a new home."
Jere R20 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är delägare/franschisetagare av kontoret och har arbetat som mäklare i Umeå under 10 år. 2008 startade vi företaget och nu har vi varit marknadsledande i sex år samt i Juli 2017 bytte vi kedja till HusmanHagberg vilket gett oss större möjligheter att förbättra oss ytterligare. Jag har en bred erfarenhet av alla typer av försäljningar, villor, bostadsrätter, fritidshus, hyreshus, kommersiella fastigheter och nyproduktion. Min erfarenhet och mitt driv för att göra affärer har gett mig den trygg- och säkerhet som krävs för att förhandla mellan olika parters intressen och finna den bästa lösningen för att driva affären framåt vilket lett till höga försäljningspriser. Jag är en tävlingsmänniska, vägrar att misslyckas, och anser att alla försäljningar kräver ett gott samarbete mellan alla parter för bästa resultat. Jag finns tillgäng för mina kunder på alla tänkbara vis vilket har resulterat i många återkommande kunder och rekommendationer. Idag har vi många kostnadsfria tjänster som våra kunder uppskattar och funderar Ni på att sälja, tveka inte, ring mig så bokar vi ett helt förutsättningslöst möte för en öppen dialog om vad jag kan erbjuda just Er!

Mina försäljningar

Richard Öhman

Franchisetagare/mäklare

0738-900 902

richard.ohman@husmanhagberg.se

Boka tid med Richard direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg