KarriärOm oss

Peter Jevenko

Hemma överallt i Umeå

Din mäklare i Umeå

Kontakta mig

Peter Jevenko

Omdömen från mina kunder

"Peter Jevenko är väldigt bra på att lotsa en genom hela processen, en trygg hand att hålla i! Han lägger tid på att stötta i olika skeden och hans långa erfarenhet blir en stor tillgång. Dessutom vill jag tacka Husman och Hagbergs team med deras strålande stylist Emma. Hon är ett geni och hjälpte oss att få guldkant på försäljningen. Att deras styling ingår i arvodet är så smart och bra både för mäklaren och för säljaren. Varför har inte alla mäklarfirmor lagt upp det så? Det är ju bästa affärskonceptet. "
Lena S4 dagar
Verifierad kund
"Trevlig och professionell, vi är mycket nöjda med Peter som mäklare!"
Kajsa K6 veckor
Verifierad kund
"En professionell, tydlig, inlyssnande och kunnig mäklare som hjälpte oss med våra frågor och funderingar kring lägenhetsförsäljningen. Från 1:a besöket till till försäljning tog det 14 dagar trots jul och nyårshelg. Fantastiskt, en snabb affär vad vi önskade, och fick. "
Göthe F9 veckor
Verifierad kund
"Snabb respons på mail och sms vid frågor. Engagerad och nytänkande. "
Maria T12 veckor
Verifierad kund
"Peter är mycket kompetent och lyhörd och har kunden i focus. Oavsett vilka frågor vi har haft har Peter alltid tagit sig tid och förklarat på ett mycket tillfredsställande sätt. Från dag ett har vi känt oss trygga med Peter som mäklare. Vi är mer än nöjda med bostadsaffären och kan varmt rekommendera Peter Jevenko som en oerhört skicklig mäklare. "
Anna F21 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och trevligt bemötande. Vi har fått snabb återkoppling och har varit en smidig försäljning med rak och snabb kommunikation genom hela processen. Det märks att han har lång erfarenhet. Vi är otroligt nöjda med Peter som mäklare!"
Bengt Göran H21 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och snabbt agerande gällande visning. Professionellt ordnat möte för kontrakt skrivning. En mäklare med lång erfarenhet som verkligen kan sin bransch och gärna hjälper till med förslag och tips."
Mattias R21 veckor
Verifierad kund
"PLUS: När det gäller allmängiltiga frågor kring husköp har Peter gett bra, vederhäftig information. Även processen kring budgivningen och mycket annat har fungerat smidigt, trevligt och professionellt! Självfallet är vi dessutom väldigt förtjusta i huset, och glada över att ha vunnit budgivningen. MINUS: Vår känsla är likafullt att Peters lojalitet mer legat hos säljaren, och att detta försatt oss i ett visst underläge inför kontraktsskrivning mm. Vi anar ett möjligt samband med att säljarens ombud (en nära anhörig) är kollega med Peter på HusmanHagbergs Umeåkontor. Några saker: 1. Vid visningen uppgav Peter att den öppna spisen inte får användas i nuläget, men att det enda som behöver åtgärdas är en glipa i luckan till spiskasetten. Inget mer än så, var beskedet på direkt fråga från oss. I objektsbeskrivingen hänvisas till ett brandprotokoll som vi inte hade tillgång till. Först vid kontraktsskrivningen kom protokollet på bordet, och det visade sig då att det var betydligt mer som behöver åtgärdas. 2. Kontraktsskrivandet kändes också forcerat, givet att vi aldrig fick se kontraktet på förhand. Vi hade gärna beretts möjlighet att först diskutera med säljarens ombud praktiska ting vad gäller överlåtelsen, inklusive inskrivna förbehåll i kontraktet som vi alltså inte fick se förrän vid sittande bord på mäklarkontoret. 3. Vid besiktningen av fastigheten framkom en del allvarligare dolda problem, inte minst en pågående fuktskada på vinden. För oss kändes det konstigt att på plats behöva argumentera för varför vi direkt efter besiktningen önskade en kort avstämning om vad som framkommit. Vi fick inte intryck av att Peter tyckte att detta var särskilt angeläget. Här fanns trots allt alla parter samlade (vi, Peter och säljarens ombud) och själva kunde vi svårligen tänka oss ett lämpligare tillfälle. För oss som köpare var det så klart särskilt viktigt att påpeka att orsaken till fuktskadan på vinden/taket behöver åtgärdas så snart som möjligt och innan överlåtelsedatumet. Med detta sagt och i övrigt har husaffären genomförts i en trevlig anda. "
Björn F23 veckor
Verifierad kund
"Professionell mäklare Förtroende givande Lätt att få kontakt med"
Ann-Christine S23 veckor
Verifierad kund
"Mycket Bra att samarbeta med och kunnig. Ger mycket bra vägledning under hela processen. En helt igenom trevlig handläggning :-)"
Michael S23 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och smidigt bemötande. vi är nya på bostadsmarknaden och blev väl bemötta i våra funderingar"
Sandra N28 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande. Korrekt och snabbt agerande hela vägen. Vi är mycket nöjda."
Monika Ö28 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda med Peter. Rakt igenom proffsigt!"
Helena N33 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och stort kunnande "
Carl K33 veckor
Verifierad kund
"Ingenting alls att klaga på. Duktig mäklare. Varit väldigt tydlig och hjälpsam."
Ida L38 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra.hade bra energi när vi möttes.perfekt."
Thomas Ö38 veckor
Verifierad kund
"Blev bemött på ett bra sätt. Känns tryggt och han är erfaren. Lätt att få kontakt med och att rådfråga. Känns tryggt helt enkelt. "
Helena N38 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra bemötande och mycket hjälpsam."
Anton M41 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig och kompetent, bra koll på området och marknaden. Levde upp till förväntningarna. Enkel att ha och göra med."
Johanna L42 veckor
Verifierad kund
"Peter Jevenko har givit goda råd under hela processen och varit mycket hjälpsam och pålitlig. Han har på ett professionellt och trevligt sätt genomfört försäljningen till det bästa resultatet. Jag kan varmt rekommendera honom!"
Gördis Ö42 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Det är fortfarande lika roligt efter 33 år i branschen. När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Jag har en gedigen erfarenhet som fastighetsmäklare. Är inne på mitt 33:edje år som fastighetsmäklare med försäljning av bostadsrätter, villor, fritidshus och kommersiella fastigheter i de flesta områdena av Umeå och dess omnejd. Jag är målmedveten, flexibel och siktar hela tiden på att överträffa mig själv. Jag lägger mycket tid på grundarbete och presentation. Jag är ärlig, tydlig och rak när det gäller att få ihop affären; jag säger inte bara det som säljaren vill höra. Försöker hålla mig i form genom gymmet eller en golfrunda under sommarhalvåret samt att vistas på Spanska solkusten under den lediga tiden. Sedan åtta år har jag en följeslagare vid namn Santos (Fransk Bulldog) som har varit med mig i ur och skur, men som nu pensionerat sig. Lever ett familjeliv sedan 38 år med underbara Christel och två utflygna pojkar.

Mina försäljningar

Peter Jevenko

Reg. Fastighetsmäklare

070-344 37 57

peter.jevenko@husmanhagberg.se

Boka tid med Peter direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg