Peter Jevenko

Hemma överallt i Umeå

Din mäklare i Umeå

Kontakta mig

Peter Jevenko

Omdömen från mina kunder

"Trevlig, professionell och allt gick snabbt och smidigt😊"
Ingrid Erika N3 dagar
Verifierad kund
"Peter är väldigt proffsig och även mycket hjälpsam"
Helene L2 veckor
Verifierad kund
"Bra, fått den hjälp jag behöver! "
Johan B2 veckor
Verifierad kund
"Allt gick smidigt, snabbt och proffsigt!"
Tord B4 veckor
Verifierad kund
"Peter känns väldigt seriös och pålitlig "
Helene L5 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande och hittade lösningar för ett snabbt tillträde. "
Maja M5 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med hur han hanterade försäljning av vår lägenhet, han mötte våra förväntningar. Peter är professionell, lyhörd och förtroendeingivande. "
Sara H9 veckor
Verifierad kund
"Saklig och hjälpsam. Hjälpte oss till en snabb affär. "
Bia V12 veckor
Verifierad kund
"Kännetecknas av - Hög social kompetens i bemötandet - Att han levererat sina tjänster över förväntan - Hög kompetens i sitt yrkesutövande Sammanfattningsvis gett ett mycket pålitligt intryck."
Gunnar Å19 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjd med Peters mäklarjobb och hur snabbt han såld mitt radhus."
Carl Ola E21 veckor
Verifierad kund
"Peter Jevenko är väldigt bra på att lotsa en genom hela processen, en trygg hand att hålla i! Han lägger tid på att stötta i olika skeden och hans långa erfarenhet blir en stor tillgång. Dessutom vill jag tacka Husman och Hagbergs team med deras strålande stylist Emma. Hon är ett geni och hjälpte oss att få guldkant på försäljningen. Att deras styling ingår i arvodet är så smart och bra både för mäklaren och för säljaren. Varför har inte alla mäklarfirmor lagt upp det så? Det är ju bästa affärskonceptet. "
Lena S28 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och professionell, vi är mycket nöjda med Peter som mäklare!"
Kajsa K33 veckor
Verifierad kund
"En professionell, tydlig, inlyssnande och kunnig mäklare som hjälpte oss med våra frågor och funderingar kring lägenhetsförsäljningen. Från 1:a besöket till till försäljning tog det 14 dagar trots jul och nyårshelg. Fantastiskt, en snabb affär vad vi önskade, och fick. "
Göthe F37 veckor
Verifierad kund
"Snabb respons på mail och sms vid frågor. Engagerad och nytänkande. "
Maria T39 veckor
Verifierad kund
"Peter är mycket kompetent och lyhörd och har kunden i focus. Oavsett vilka frågor vi har haft har Peter alltid tagit sig tid och förklarat på ett mycket tillfredsställande sätt. Från dag ett har vi känt oss trygga med Peter som mäklare. Vi är mer än nöjda med bostadsaffären och kan varmt rekommendera Peter Jevenko som en oerhört skicklig mäklare. "
Anna F48 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och trevligt bemötande. Vi har fått snabb återkoppling och har varit en smidig försäljning med rak och snabb kommunikation genom hela processen. Det märks att han har lång erfarenhet. Vi är otroligt nöjda med Peter som mäklare!"
Bengt Göran H48 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande och snabbt agerande gällande visning. Professionellt ordnat möte för kontrakt skrivning. En mäklare med lång erfarenhet som verkligen kan sin bransch och gärna hjälper till med förslag och tips."
Mattias R48 veckor
Verifierad kund
"Professionell mäklare Förtroende givande Lätt att få kontakt med"
Ann-Christine S50 veckor
Verifierad kund
"Mycket Bra att samarbeta med och kunnig. Ger mycket bra vägledning under hela processen. En helt igenom trevlig handläggning :-)"
Michael S50 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Det är fortfarande lika roligt efter 33 år i branschen. När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Jag har en gedigen erfarenhet som fastighetsmäklare. Är inne på mitt 33:edje år som fastighetsmäklare med försäljning av bostadsrätter, villor, fritidshus och kommersiella fastigheter i de flesta områdena av Umeå och dess omnejd. Jag är målmedveten, flexibel och siktar hela tiden på att överträffa mig själv. Jag lägger mycket tid på grundarbete och presentation. Jag är ärlig, tydlig och rak när det gäller att få ihop affären, jag säger inte bara det som säljaren vill höra. Försöker hålla mig i form genom gymmet eller en golfrunda under sommarhalvåret samt att vistas på Spanska solkusten under den lediga tiden. Sedan åtta år har jag en följeslagare vid namn Santos (Fransk Bulldog) som har varit med mig i ur och skur, men som nu pensionerat sig. Lever ett familjeliv sedan 38 år med underbara Christel och två utflygna pojkar.

Mina försäljningar

Peter Jevenko

Reg. Fastighetsmäklare

070-344 37 57

peter.jevenko@husmanhagberg.se

Boka tid med Peter direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg