KarriärOm oss

Sebastian Nordtvedt

Hemma överallt i Umeå

Din mäklare i Umeå

Kontakta mig

Sebastian Nordtvedt

Omdömen från mina kunder

"Sebastian var väldigt lyhörd, pedagogisk och kunnig. Gav bra råd och tips inför försäljningen. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Sebastian som mäklare! "
Karin Marlene B18 timmar
Verifierad kund
"Tycker mäklaren var proffsig och kunnig. Rekommenderas varmt!"
Nils-Jame B18 timmar
Verifierad kund
"Mycket trevlig. Lätt att få tag på."
Gabriel H3 dagar
Verifierad kund
"Sebastian var mäklare i samband med vårt första köp av fastighet. Vi har flera erfarenheter av mäklare och tycker att Sebastian har skött processen över förväntan. Sebastian har i alla sammanhang varit pedagogisk och tydlig under hela processen. Vi ger Sebastian toppbetyg eftersom han oavsett tid på dygnet, haft ett trevligt bemötande, vilket vi tycker är ett av de allra viktigaste egenskaperna hos en mäklare. Vi kan varmt rekommendera Sebastian för dig som söker en mäklare! "
Sara M4 dagar
Verifierad kund
"Noggrann, snabb, återkommer som utlovat!! Man känner att han bryr sig. Saklig. "
Britt Inger F4 dagar
Verifierad kund
"HusmanHagberg var något dyrare än andra mäklare vi kontaktade, men Sebastian gav ett intryck av professionalism och drivkraft redan vid första mötet vilket gjorde att vi valde dem, något vi aldrig haft anledning att ångra. Vi har sålt vårt hus på distans och Sebastian har hela tiden varit otroligt hjälpsam, drivande och framåtlutad och alltid gjort det där extra för att få allt att fungera. Det har ibland varit en utmaning att lösa allt via telefon men Sebastian har över tiden varit väldigt tillgänglig och flexibel. I en tid då bostadsmarknaden är väldigt osäker så har Sebastians drivkraft och ambition hjälpt oss till en lyckad försäljning."
Mia Lena O1 veckor
Verifierad kund
"Engagerad, kompetent och så trevlig. Är så nöjd. "
Margareta Å2 veckor
Verifierad kund
"Professionell resultatinriktad anträffbar Förväntar mig någon som kan både värna om sin kund och en potentiellt framtida kund samtidigt, upplevde detta också Upplevelsen var nog lite otypisk: att hålla en anons som kommande i 6 månader och sälja den på studs efteråt. Därför blev den intensiv när det väl hände, men inte så stressande då det inte blev något budgivning Bonusåsikt på värderingsformuläret: Svårt att förvänta konstruktiv negativ feedback då svaren inte är anonyma #bias"
Erik N3 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk mäklare, trevlig, engagerad, uppdaterar hela tiden, hör av sig bara för att. Vi är mycket nöjda med honom."
Jan Å3 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var en engagerad, tillmötesgående och trevlig mäklare. Han var väldigt mån om att såväl säljare som köpare skulle vara nöjda och känna sig trygga med affären. "
Emilia P4 veckor
Verifierad kund
"Hjälpsam mäklare som verkligen har jobbat dygnet runt för att se till att husköpet gått så friktionsfritt som möjligt. Inte (än) den mest erfarne, men kompenserar med marginal det med väldigt bra servicekänsla och ett stort driv att göra rätt för sig. "
Fredrik P4 veckor
Verifierad kund
"Sebastian gav ett mycket trevligt bemötande. Han anpassade sig efter våra önskemål och la fram förslag för att nå dit vi ville med vår försäljning. Han var under hela processen lätt att nå oavsett tid på dygnet och veckodag. Vi blev kontinuerligt uppdaterade om vad som hände och hur planen framåt såg ut. Vi är otroligt nöjda med Sebastian som mäklare och rekommenderar honom mer än gärna! "
Louise D4 veckor
Verifierad kund
"Jag fick ett vädligt bra bemötande av Sebastian. Han var väldigt tydlig och nogrann med alla detaljer vilket ledde till ett väldigt bekvämt och säkert bostadsköp."
Ludvig B5 veckor
Verifierad kund
"Sebastian har varit snabb, engagerad, hjälpsam och tydlig genom hela processen. Han har i hög grad levt upp till de förväntningar jag fick efter vårt första möte genom att pedagogiskt sätta upp en realistisk och tydlig plan för försäljningen som sedan blev genomförd enligt denna. Sebastians trevliga sätt och goda service uppskattar jag mycket och har gjort det enkelt för mig. "
Roland S5 veckor
Verifierad kund
"Vi blev bra bemötta. Vi fick bra information. "
Östen N5 veckor
Verifierad kund
"Professionell, lyssnade och frågade alltid upp hur jag ville ha det och vad jag ville med min försäljning. Kom även med goda och ärliga råd kring hur jag skulle tänka kring lägenheten och försäljningen. En fantastisk tillgänglighet och öppenhet som gjorde att jag kände mig trygg och vågade ställa mina okunniga frågor. Helt enkelt supernöjd kund! "
Pernilla P5 veckor
Verifierad kund
"Vi är mycket nöjda över bemötande, information och snabb handläggning. En utmärkt mäklare."
Catrin N5 veckor
Verifierad kund
"Fint bemötande. Tillgänglig och snabba besked. "
Henning S7 veckor
Verifierad kund
"Sebastian var extremt kommunikativ, hjälpsam och lätt att kontakta alla tider på dygnet. Eftersom vi bara håller på att lära oss svenska och den svenska husmarknaden tog Sebastian extra tid för att säkerställa att vi förstod alla svenska pappersarbete och svenska husköpsregler. Sebastian gjorde processen otroligt enkel genom att se till att både säljare och köpare var tydliga med den överenskommelse som nåddes och tidsramen för åtgärder som krävdes. Tack Sebastian!"
Nicholaos K8 veckor
Verifierad kund
"Sebastian Nordtvedt Bättre mäklare hittar ni inte. Fantastiskt bemötande, intresserad, vänlig, hjälpsam, påläst, 100% nåbar både under och efter arbetstid. Hade redan vid vårt första möte kollat försäljningen av alla radhus i området och närområdet de två sista åren för att få en bra värdering. Han hade full koll, så det fanns ingen anledning att få fler att värdera det. Ska du välja mäklare så välj Sebastian så kommer du att bli 100% nöjd. Jag är så tacksam för att det var Sebastian som sålde mitt hus. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
Britta L8 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, vad glad jag blir att ni hittat hit! Att arbeta som mäklare är för mig en dröm som gått i uppfyllelse. Min ambition att alltid skapa starka och förtroendegivande relationer får verkligen sättas på prov och jag utmanas ständigt för att skräddarsy unika helhetslösningar för just Ert behov. Jag drivs av resultat och sätter alltid ribban högt för att ge alla mina kunder det lilla extra för att ni skall känna er trygga och övertygade om att min insatts avspeglar era såsom mina mål – en väl genomförd och professionell affär med guldkant! Min långa erfarenhet av att skapa långsiktiga och lojala kundrelationer har givit mig förståelsen och ödmjukheten att sätta mig in i alla möjliga situationer och förhandlingar, vilket jag tror är den största anledningen till att mina kunder kan känna sig trygga genom hela processen. Sammanfattningsvis anser jag att en öppen och rak dialog, med både säljare och köpare, alltid skapar bästa resultat samt nöjda och återkommande kunder. Så med detta sagt – går ni i säljtankar, är ni på jakt efter ny bostad eller söker ni bara konsultation? Det spelar ingen roll! Jag finns här för Er före, under och efter affären och min förhoppning är att alltid ge Er en fantastisk upplevelse i troligen Er livs största affär. Varmt välkommen att boka ett möte med mig om du vill veta mer om hur vi tillsamman kan få dina drömmar att gå i uppfyllelse

Mina försäljningar

Sebastian Nordtvedt

Reg. Fastighetsmäklare

0738-900 906

sebastian.nordtvedt@husmanhagberg.se

Boka tid med Sebastian direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg