KarriärOm oss

Lova Georgsson

Hemma överallt i Umeå

Din mäklare i Umeå

Kontakta mig

Lova Georgsson

Omdömen från mina kunder

"Är jättenöjd med Lova. Proffsig, snabb och lätt att nå. "
Espen B21 timmar
Verifierad kund
"Lova var precis det vi behövde! För oss som aldrig köpt en bostad förut så var hon fantastisk för oss då vi kände oss nervösa och pirriga. Hon förklarade steg för steg hur allting skulle gå till m.m och vi är supernöjda! Rekommenderar henne starkt till de som funderar på att köpa/sälja. Otroligt snäll, lyhörd och professionell. "
Mimmie T2 veckor
Verifierad kund
"Lova var tydlig med att visa lägenheten och förklara hur köp fungerar. Personlig på rätt nivå! "
Britt Inger F6 veckor
Verifierad kund
"Möjliggjorde snabb och enkel affär. Förklarade processen och var noggrann. "
Hanna W6 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och målinriktad. Tydlig och ambitiös."
Anders Folke F6 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig och snabb återkoppling! "
Matilda L6 veckor
Verifierad kund
"Varm och målmedveten. Lyhörd Kunnig"
Ove Michael T7 veckor
Verifierad kund
"Lugn, saklig mycket kompetent och förtroendeingivande!"
Brigitta B7 veckor
Verifierad kund
"Vi är super nöjd med Lova! Saklig och kunnig mäklare. Du är vår mäklare i framtiden också!"
Jörgen E7 veckor
Verifierad kund
"Great realtor! Very efficient, friendly, responsible, and knowledgable! Lova answered all of our questions fast and accurately. She guided us throughout the process with professionalism without feeling impersonal. Definitely 5/5!"
Andreas T7 veckor
Verifierad kund
"Har fått bra bemötande och snabb återkoppling vid kontakt och frågor."
Anna Maria Christina A8 veckor
Verifierad kund
"Den bästa mäklaren som vi någonsin har träffat. Engagerad och har kunden i fokus under hela försäljningsuppdraget. Kommer rekommendera henne till andra och skulle jag sälja i framtiden kommer vi att ta kontakt igen."
Marie K8 veckor
Verifierad kund
"Lova är en skicklig mäklare som med trygg hand lett oss genom vår bostadsförsäljning. Hon är tillgänglig och tillmötesgående, arbetar effektivt och har god kunskap om bostadsmarknaden. Hela processen har gått mycket smidigt tack vare Lovas engagemang och kunnighet, vi har haft ett gott samarbete från start samtidigt som Lova guidat oss med sina rekommendationer för att nå bästa möjliga affär. Det märks att hon brinner för sitt jobb!"
Sofie B8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra kommunikation från mäklaren. Otroligt trevlig och bemötande samt hjälpsam. Trots besvärlig försäljning med diverse motgångar var hon väldigt positiv och gav hopp i dessa svåra bostadstider. Vi är även väldigt nöjda med HusmanHagberg i det stora hela. Vi kommer rekommendera Lova till andra som funderar på att sälja. "
Linn T13 veckor
Verifierad kund
"Lova är trevlig och proffsig! Smidig kontakt."
Elsa B15 veckor
Verifierad kund
"Alltid nåbar oavsett tid på dygnet! Trevlig och tillmötesgående! "
Elin S15 veckor
Verifierad kund
"Alltid tillgänglig, bemötande över förväntan och kunde svara på alla frågor som en förstagångsköpare hade. "
Lisa F16 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt bemötande och service!"
Hanna C16 veckor
Verifierad kund
"Lova har från början till slutet av försäljningsprocessen varit engagerad, tydlig och bra på att återkoppla. Skulle rekommendera henne till alla som vill ha en lättsam och professionell mäklare."
Sarah B18 veckor
Verifierad kund
"Hon bemötte oss mycket väl. Hon var mycket vänlig och underrättade oss så fort det var något som hände i försäljningen. "
Solveig A18 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Dags att byta bostad eller nyfiken på hur dagens marknad och värdet på er bostad ser ut? Oavsett om det gäller bostadsrätt, villa eller fritidshus i Umeå så finns jag alltid ett telefonsamtal bort, där för att skräddarsy den bästa försäljningen som passar just Din eller Er situation. Med många affärer och rekommendationer i ryggsäcken, mitt stora engagemang, min tillgänglighet och kunskap gör jag mitt yttersta för att se till så att ni känner er trygga och att just era förväntningar vad gäller hela processen överträffas och att i slutändan av affären stå där med både nöjda köpare och säljare! När folk frågar mig vad jag gör på fritiden, så är svaret - att mäkla. Det är min största hobby och det jag verkligen brinner för. Jag gillar också all sportslig aktivitet och främst spelar jag innebandy, där också vinnarskallen kommer ifrån, vilket ger mig stor förståelse och fokus på vad som krävs av mig, varje dag, för att jag ska lyckas nå mina och era mål! Tveka inte på att kontakta mig vare sig du vill sälja, köpa eller få lite tips och råd! Varmt välkomna! Utmärkelser - Mest rekommenderad i Umeå och Västerbotten 2022 - Mest trovärdig i Umeå och Västerbotten 2022 - Bäst betyg i Sverige Q2 2022 - Mest rekommenderad i Umeå och Västerbotten 2021 - Bäst betyg i Umeå och Västerbotten 2021 - Mest trovärdig i Umeå och Västerbotten 2021 - Mest rekommenderad i Umeå 2020 - Mest rekommenderad i Västerbotten 2020 - Bäst betyg i Umeå 2020 Källa: reco.se - Topp 1 Flest försäljningar hela 2022 - Topp 2 Flest försäljningar hela 2021 - Topp 1 Flest försäljningar Q4 2020 Källa: Hittamaklare.se

Mina försäljningar

Lova Georgsson

Reg. Fastighetsmäklare/Partner

0738-900 909

lova.georgsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Lova direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg