KarriärOm oss

Hanna Wiklund

Hemma överallt i Umeå

Din mäklare i Umeå

Kontakta mig

Hanna Wiklund

Omdömen från mina kunder

"Jättenöjd hela försäljningsprocessen, proffsig säljare!"
Nils A1 dagar
Verifierad kund
"Supertrevlig och kunnig! Rekommenderas "
Björn A2 veckor
Verifierad kund
"Hanna is very kind polite person. She help us a lot , inform us about everything with details. Very frendly and happy person. Bought a hause be half of her was a big pleasure for us. Highly recomend this person"
Iwona L4 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och lätt att ha och göra med. Väldigt tålmodig och pedagogisk. Hon har skött vår försäljning galant och det har känts tryggt hela vägen."
Felix H7 veckor
Verifierad kund
"Hanna gav ett mycket förtroendegivande intryck från första stund, hon guidade mig med ett lugn och djupt engagemang genom hela processen. Jag ger därför Hanna mina allra varmaste rekommendationer - hjärtligt tack för hjälpen!"
Markus N7 veckor
Verifierad kund
"Vi har blivit mycket vänligt och proffsigt bemött av Hanna. Hon tog sig tid att svara på alla frågor vi hade, oavsett tid på dygnet och var i världen hon var. "
Helena F9 veckor
Verifierad kund
"Hanna var trevlig och kunnig, och var lätt att komma i kontakt med. Hon gav råd och stöd under hela processen, vilket var en stor trygghet."
Kristina A12 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionellt bemötande. Lyssnar och ger bra tips och stöd . Vi rekommenderar Hanna starkt ."
Monika E16 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig och professionell mäklaren!"
Linus A17 veckor
Verifierad kund
"Hanna har varit oss behjälpliga från första stunden då vi började fundera på att avveckla vår villa. Upplägget från På Gång till skarpt läge har fungerat alldeles utmärkt. Hanna, fotografen, samt stylisten från Umeå kontoret har med sina framtoningar passat oss i en av våra viktigaste affärer. Vi kan varmt rekommendera Hanna med kollegor."
Bo Ingmar L18 veckor
Verifierad kund
"mycket bra och tydlig informatiom"
Jose Bernel C18 veckor
Verifierad kund
"Alltid tillgänglig och var lugn och trygg genom hela processen"
Robin H18 veckor
Verifierad kund
"Hanna var lyhörd, lösningsorienterad tog våra önskemål seriöst."
Helena J21 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevlig, väldigt professionell, väldigt kunnig. Hade inga förväntningar då detta var första köpet. "
Marcus Tobias C24 veckor
Verifierad kund
"Hanna har varit väldigt lättsam att ha att göra med, kunnig, tydlig, engagerad och aldrig svår att nå. Ett väldigt bra bollplank för alla frågor och ställningstaganden som kan dyka upp vid en försäljning. Kan varmt rekommendera att anlita Hanna. "
Åsa Birgitta L25 veckor
Verifierad kund
"Blev bra bemött både vid köp av fastighet och försäljning av lägenheten. Mycket nöjd med hela processen"
Jacob L25 veckor
Verifierad kund
"Har inget negativt att säga. Hanna är trevlig , påläst, noggrann. Återkoppla snabbt när man söker henne. En bra mäklare"
Christina G26 veckor
Verifierad kund
"Hanna was very good during the buying process and very friendly. We would fully recommend her as a quality broker to others."
Michael Stewart S27 veckor
Verifierad kund
"Superbra genom hela processen, från visning till skrivet kontrakt!"
Beatrice L27 veckor
Verifierad kund
"Vi la ut huset just när räntorna började stiga o oron för elkostnaderna började bli påtaglig. Hanna behöll lugnet och peppade oss då oron o stressen steg hos oss. Vi är nöjda med försäljningen och Hanna som mäklare"
Anna Maria P28 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, vad kul att ni hittat till min sida! Att jobba i mäklarbranschen är min dröm där jag med ett genuint intresse för människor och affärer skapar en personlig relation med en genomtänkt plan för att nå bästa möjliga resultat för just er. Av mig får ni en lättillgänglig, engagerad och driven mäklare. Det viktigaste för mig är att ni ska vara så nöjd med mig att ni vill rekommendera mig vidare till era närmsta vänner och familj. Går ni i köp- eller säljtankar är ni varmt välkommen att höra av er så ska jag hjälpa er. Ha en fin dag!

Mina försäljningar

Hanna Wiklund

Reg. Fastighetsmäklare

0738-900 903

hanna.wiklund@husmanhagberg.se

Boka tid med Hanna direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg