Hanna Wiklund

Hemma överallt i Umeå

Din mäklare i Umeå

Kontakta mig

Hanna Wiklund

Omdömen från mina kunder

"Ödmjuk, tillmötesgående och hjälpsam mäklare! Rekommenderas varmt!"
Monica L2 veckor
Verifierad kund
"Hur trevlig som helst, tillmötesgående o förklarande av bitar man inte hade nån koll på, även utanför såkallad arbetstid. Rekommenderas varmt till andra köpare o säljare. "
Anders R2 veckor
Verifierad kund
"Hanna har varit väldigt tillmötesgående och har underlättat processen väldigt mycket, samt har varit väldigt snabb att svara på flera frågor jag har haft under detta köp."
Jesper K4 veckor
Verifierad kund
"Otroligt tacksam för Hannas insats i försäljningen av min lägenhet. Från första kontakt till avslutad affär upplevde jag ett professionellt bemötande, hög tillgänglighet, tydlig kommunikation, klok försäljningsstrategi, snabb handläggning, effektiv kontakt med intressenter och snabb förmedling. Hanna har mött alla förväntningar och jag skulle utan tvekan rekommendera henne till alla som letar efter en skicklig mäklare för sin bostadsaffär. "
Moa D9 veckor
Verifierad kund
"Jag kände mig trygg och att hon har engagerad mäklare som hjälper från början till slut. "
Niveen M11 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande. Mäklaren levde upp till förväntningarna med plus i kanten. Min erfarenhet av mäklare är inte så stor, men Hanna är utan tvekan den bästa mäklare jag haft att göra med. Hela konceptet med hur försäljningen gick till kändes väldigt proffsigt och genomtänkt. "
Hasse Å12 veckor
Verifierad kund
"Hanna är engagerad, proffsig och har ett mycket fint bemötande. Hon fick oss att känna oss trygga och delaktiga. Hanna uppdaterade oss hela tiden om läget och vad som var nästa steg. Vi rekommenderar verkligen Hanna som mäklare och skulle anlita henne igen om det skulle falla sig så."
Bodil S12 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och noggrann. Verkade initierad och engagerad och positiv. "
Brita W16 veckor
Verifierad kund
"Mycket professionell och duktig mäklare! Väldigt kommunikativ och stöttande. Ger bra och hjälpsamma råd. Skulle absolut rekommendera Hanna (och har redan gjort det)!"
Emma L17 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, hjälpsam, duktig/kompetent."
Åsa D21 veckor
Verifierad kund
"En väldigt kunnig och trevlig mäklare. Jag kan varmt rekommendera Hanna, hon var mycket seriös och engagerad under hela säljprocessen."
Rolf P26 veckor
Verifierad kund
"Hanna Wiklund har levt upp till alla förväntningar det vill säga snabb återkoppling och mycket trevligt bemötande."
Åsa L26 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och smidigt bemötande, är inget annat än nöjd av den service som erbjudits "
Felicia D31 veckor
Verifierad kund
"Hanna Wiklund är en jättebra mäklare."
Mohammad Dawod H32 veckor
Verifierad kund
"Hanna var mycket tillmötesgående och gjorde ett fantastiskt jobb! Dessutom god och glad! Peter"
Peter L37 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, trevlig och lösningsorienterad"
Markus C37 veckor
Verifierad kund
"Fantastiskt duktig mäklare! Pedagogisk, kunnig, ambitiös, flexibel och lätt att nå. Svarar alltid på frågor och funderingar och kommer med bra rådgivning när det behövs! Skulle rekommendera Hanna till alla som funderar på att sälja🌟"
Simon L37 veckor
Verifierad kund
"Jag upplever Hanna som en kompetent, lugn och mkt trevlig person. Hon framstår som ärlig och tydlig. Min sms- kontakt har varit minst lika bra. Hanna har ett mkt trevligt bemötande, hon har varit lugn och mkt effektiv, även när omständigheter från andra håll har stressat på situationen.. Jag har känt mig trygg hela tiden, tack. Jag är också tacksam för hennes SEB- kontakt, de verkar samarbeta bra, och har tillsammans verkligen jobbat för mitt bästa. Sammanfattningsvis är min erfarenhet av Hanna Wiklund den allra bästa./ Annette Andersson "
Annette A40 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, serviceinriktad. Professionell i sitt yrke."
Linda F40 veckor
Verifierad kund
"Ett Fint bemötande och tillmötesgående av behov och önskemål inför försäljningen. Bra upplägg och rekommendationer av vad som är viktigt att tänka på. "
Malin P40 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej, vad kul att ni hittat till min sida! Att jobba i mäklarbranschen är min dröm där jag med ett genuint intresse för människor och affärer skapar en personlig relation med en genomtänkt plan för att nå bästa möjliga resultat för just er. Av mig får ni en lättillgänglig, engagerad och driven mäklare. Det viktigaste för mig är att ni ska vara så nöjd med mig att ni vill rekommendera mig vidare till era närmsta vänner och familj. Går ni i köp- eller säljtankar är ni varmt välkommen att höra av er så ska jag hjälpa er. Ha en fin dag!

Mina försäljningar

Hanna Wiklund

Reg. Fastighetsmäklare

0738-900 903

hanna.wiklund@husmanhagberg.se

Boka tid med Hanna direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg