190

Vännäsby, Vännäsby

Stationsvägen 33


PRIS (som utgångsbud)3 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

170 kvm

BIAREA

65 kvm

TOMTAREA

1 015 kvm

BYGGÅR

1940

DRIFTSKOSTNAD

5 331 kr/månad

PRIS

3 195 000 kr som utgångsbud

Snart presenteras denna välskötta och renoverad villa i Vännäsby. Villan som uppfördes på 40-talet har tilltalande och tidstypiska drag med vackra plankgolv, rejäl takhöjd samt rymliga sovrum med sidovindar. De senaste 10 åren har huset genomgått omfattande renoveringar och erbjuder bland annat fyra sovrum, ett rymligt och nyrenoverat kök, stort vardagsrum med täljstenskamin, renoverat badrum på entréplan samt en vidbyggd ekonomidel med vattenburen golvvärme, bastu, dusch och relaxavdelning.

I anslutning till huvudbyggnaden finns ett rymligt garage och på gården har ett attefallshus uppförts. Baksidan av huset är perfekt placerat i söderläge vilket ger sol större delarna av dagen och kvällen. Området präglas av villor och barnfamiljer. Inom kort gångavstånd finns både skola, förskola och allivsbutik. Till centrala Umeå tar man sig utmärkt genom pendling via både tåg och buss. Huset kommer att för besiktigas och säljaren kommer att teckna en säljarförsäkring.

Varmt välkomna att anmäla fortsatt intresse för att bli uppdaterad om när det kommer bli möjligt att boka in sig på visning!

Bilder

Fastighetskarta

Drönarvy

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Vännäs Vännäsby

Stationsvägen 33

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret