Maskinistvägen 16, 7 tr.

Bilder

  • Välkommen till Maskinistvägen 16!

Som Utgångspris

3 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Maskinistvägen 16, 7 tr. , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Varmt välkommen till denna välplanerade och fräscha lägenhet på sjunde våningen i Bolinder Strand. Bostaden om 95 kvadrat erbjuder en härlig inglasad balkong med utgång från köket och utsikt över Mälaren och Görväln. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med tre sovrum i varsin del av boytan, perfekt för tonårsfamiljen. Genomgående snyggt parkettgolv i hela lägenheten, snyggt Marbodalkök och ny kyl och frys från Siemens. Duschrum och gästWC samt goda förvaringsutrymmen i hall samt walking closet innanför master bedroom. Den inglasade balkongen är som ett extrarum där infravärmen gör att man kan njuta av vackra solnedgångar från mars till oktober. Förråd i källaren och billig bilplats med separat kö i förening med god ekonomi. Här kan hela familjen trivas och ta sig enkelt till skola och arbete och samtidigt njuta av en aktiv fritid.

Bolinder Strand är ett mysigt område med direkt närhet till Mälaren med marina, strandpromenad och badplatser både med sandstrand och från klipporna. Träningsmöjligheterna är många med Extremfabriken, Friskis&Svettis och elljusspåren i Görvälns naturskyddsområde utanför knuten. Kallhälls Centrum är i ett expansivt läge med nybyggd pendeltågsstation med högfrekventa avgångar till och från Stockholm City var 7-15 min. Nära E18, Arlanda, buss och pendeltåg, och med byggnationer för T-bana till Barkarby, ligger Kallhäll i ett kommunikationsnät med största möjligheter. Välkomna till visning!

95 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 822 kr inkl. värme & kallvatten Sep. debitering för varmvatten och mediapaket
Typ:
Lägenhet
Boarea:
95 kvm
Våning:
8, hiss finns
Byggår:
2012
Driftskostnad:
533 kr/månad
Som Utgångspris:
3 695 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Välkomnande hall i vinkel med ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Här finns det goda förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar och plats att hänga av sig på hatthylla intill entrén.

Gäst-WC
Modern WC utrustad med WC-stol, handfat med kommod, spegelskåp med spotlights. Väggarna är vitmålade med ljust kakel ovanför handfat och mörkt klinker på golvet.

WC/Dusch
Modernt och rymligt med kakel och klinker i grått respektive mörkgrått. Utrustat med WC-stol, handfat med grå kommod, spegel med belysning, duschhörna med glasvägg och golvvärme (el). Här finns även tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med vit arbetsbänk ovanför samt överskåp.

Kök
Modernt och öppet kök mot vardagsrum med vita kökssnickerier och brunt kakel ovanför arbetsbänk i laminat. Köket är utrustat med infälld spishäll, fläkt, infällt och stor diskho, varmluftsugn, diskmaskin, inbyggd micro samt kyl och frys. Mot vardagsrum finns en bardel som öppnar upp mellan kök och vardagsrum. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. Anslutning från köket till den inglasade balkongen, med solskydd, i sydväst läge där du kan njuta av solen under hela dagen med skogs och sjöutsikt över del av Mälaren, samt Görvälns naturreservat i väster. På den stora balkongen ryms loungegrupp eller caféset. I köket finns uttag för tele, tv och internet.

Vardagsrum
Ljust och öppet vardagsrum med ekparkett och vitmålade väggar. Här finns plats för soffgrupp, soffbord och tv-del. Här finns uttag för tv samt dubbla uttag för tele och internet.

Sovrum 1
Ekparkett och vitmålade väggar. Här får det plats med bl.a. enkelsäng och skrivbord. Garderob finns. I sovrum 1 finns uttag för tele och internet.

Sovrum 2
Master bedroom med sjöutsikt och klädkammare, där det finns plats för dubbelsäng och annat möblemang. Ekparkett och vitmålade väggar med vinkelvägg och uttag för bredband. Anslutning till rymlig klädkammare med garderob och goda förvaringsmöjligheter på hyllplan med stänger, ekparkett och vita väggar. Här finns uttag för tele, tv och internet.

Sovrum 3
Här finns plats för enkelsäng och annat möblemang. Detta rum funkar även som kontorsrum, vilket den används som idag. Ekparkett och grönmålade väggar med randig fondtapet. Fönsterbräda i sten. Här finns uttag för tele och internet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 10, hiss finns

Pris

3 695 000 kr Som Utgångspris

Avgift

4 822 kr inkl. värme & kallvatten Sep. debitering för varmvatten och mediapaket

Driftskostnad

6 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 700 kr
Övrigt: 2 700 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Under posten övrigt ingår mediapaketet.

Andel i föreningen

1,2404%

Andel av årsavgiften

1,2404%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Mitten Sept / Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

10-våningshus med hiss

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 juni 2014
Energiklass: -
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster (isoler)

Övrigt

Inglasad balkong med högt och fritt läge. Här har man härlig utsikt mot skog och sjöutsikt över Mälaren. Alla glaspartier går att fälla bort för att få helt öppet. På balkongen ligger utomhusmatta.

Tillhörande förråd om ca 4 kvm finns i källaren.

Förening

Namn

Bolinder Port

Om föreningen

Fastigheten uppfördes under 2011/12 av JM AB och inflyttning pågick under 2012. Föreningen består av 101 lägenheter i modern arkitektur fördelade på 1-5 rok i två huskroppar. Brf Bolinder Port bildades som självständig förening 2013.

Allmänt om föreningen
Fastigheten är tystare än vad svenska byggregler kräver. Extra tjocka väggar och bjälklag ger mycket god ljudisolering mellan lägenheterna och höga ljudkrav har ställts på ventilations- och värmesystem. Ytterdörrarna håller god ljudklass och brevinkast i dörrarna har ersätts med postboxar i trapphusens entréer.

Avgiften är inkl. värme & kallvatten. Separat debitering för mediapaketet avseende; bredband (100/10Mbit), TV (basutbud) och bredbandstelefoni (grundavgift) från Comhem, (Se separat pdf under bilagor). Sep. debitering varmvatten (ca 50-100kr/mån) och hushållsel sker. Föreningen är ansluten till fjärrvärmenät och har Eon som elleverantör.

I källaren finns lägenhetsförråd till varje lägenhet, 2 cykelförråd samt ett antal uppställningsplatser för barnvagnar. Utanför entrén till Maskinistvägen 16 finns takförsedda cykelställ för ett 50-tal cyklar/mopeder.

Föreningen har ett starkt miljöarbete och ett miljötänk som skall genomsyra allt som sker inom föreningen. Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättsinnehavare relaterat till uppmätt förbrukning. Genom att varmvattenanvändningen mäts individuellt i varje lägenhet får man bättre kontroll över sin varmvattenförbrukning och över sina energikostnader.

Föreningen kommer att vara delaktiga i en gemensamhetsanläggning med grannfastighet rörande motorvärmare, lekyta och vattenledningar.
Garantitiden för byggnadsarbetena är fem år från slutbesiktningen som genomförs i samband med den första upplåtelsen av varje bostad. Garantitiden för vitvaror och ytskikt som t.ex. målning är 2 år från slutbesiktningen. (Se separat pdf om besiktning och byggfelsförsäkring under bilagor)

Avgiftsförändringar
2015 höjdes årsavgiften med 2%. Höjningen är i linje med den ekonomiska planen och styrelsen kan konstatera att ekonomin i föreningen kommer att bli stark kommande år.
2016 oförändrad avgift
2017 oförändrad avgift
2018 oförändrad avgift
2019 höjdes avgiften 2%

Parkering
Totalt finns det 91 parkeringsplatser, varav 34 garageplatser (ca 600 kr/månad) och 57 platser utomhus med motorvärmare (ca 350 kr/månad). Separat kö. Det finns även flertal gästparkeringar i området.

Utförda renoveringar

Kommande renoveringar

Med reservation för eventuella förändringar.

Teknisk förvaltning: JM AB
Administrativ förvaltning: MBF
Föreningen har en egen hemsida: www.bolinderport.se. Här kan man bland annat ta del av föreningens stadgar samt annan matnyttig information.

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och en marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis, Extremfabriken, elljusspår, möjlighet till långfärdsåkning och mountainbike i Görvälns naturreservat. Ångbåtsbrygga med sommartrafik till Sthlm C. I närliggande Kallhälls Centrum finns bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad