230
MED6D280C8796F346A5874ADFD069811F43
Boka visning

Bo med känsla av hus men mer bekvämt utan lagfart & pantbrevskostnad!Brageslingan 10 Skälby, JÄRFÄLLA

Skälby, JÄRFÄLLA

Brageslingan 10


PRIS (fast pris!)4 950 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

121 kvm

LÄGENHETSNUMMER

137

MÅNADSAVGIFT

5 170 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

4 950 000 kr FAST PRIS!

Bo med känsla av hus men mer bekvämt utan lagfart & pantbrevskostnad!

Ingen justering av avgiften 2024!
- FAST PRIS 4.950.000kr
- Hög komfort i energisnålt gavelradhus
- Energiklass B
- 2 badrum
- 3 eller 4 sovrum
- 1 eller 2 allrum
- Separat tvättstuga
- Parkeringsplats på egen uppfart
- Egen isolerad förrådsbyggnad
- Växthus i brf att boka för medlemmar
- Lekplats på framsidan
- Förberett för elbilsladdstolpe.

Nu har du möjlighet att förvärva ett av de populära bostadsrättsradhusen i uppskattade Ormbacka, utan genomfartstrafik med närhet till golfbana, vackra strövområden, naturreservat, löparspår och badplats. På cykel eller bilavstånd finns stort utbud av butiker och livsmedelsalternativ. Omgivningen runt detta nybyggda område karaktäriseras av andra villa/radhusområden och utgör en förtätning mellan två etablerade bostadsområden, därmed ligger det trevligt inbäddat mellan Viksjö och Skälby med mycket natur och grönska runtom. Bilen parkerar du bekvämt framför entrén och i anslutning till entrén finns ett rymligt utomhusförråd. Jämfört med andra gaveln går du här tryggt runt på grusat underlag mellan fram och baksida utan att beträda någon allmän väg.

I Viksjö C, endast fåtal minuter med bil, finns prisbelönta Ica Kvantum, vårdcentral, apotek, systembolag och flertalet bra restauranger. På närmre avstånd finns Veddesta med t.ex Willys och Matvärlden. Du kan även välja att åka växthusvägen bort mot Vällingby och Åkermyntan C. Förbi Björkebyskolan finns ett bageri och T-bana planeras till 2026 från Barkarby med uppgång mot nya Veddestastaden. Det ger dig ett bostadsläge i en expansiv kommun, belägen i en lugn oas men mitt emellan olika delområden och centrum varpå valmöjligheterna är stora. Du kommer även snabbt ut med bil på E18 och till Barkarby handelsområde och kan välja att cykla åt både ena eller andra hållet för att uppleva naturreservat med vackra strövområden, badplats, båthamn eller bondgård. I kommunen finns ett rikt idrotts- och friluftsliv där du kan utföra och besöka både padelhall, tennis, ishall, simhall, gymnastik, skidbacke för utförsåkning vid Görvälns slott som dessutom bjuder på ett välrekommenderat och exklusivt boutiquehotell med tillhörande restaurang samt att du vintertid har längdskidspår på golfbanan precis bredvid.

Här kan du och din familj med enkelhet uppleva mixen av stadspulsen, endast 18 min med pendeltåget, tillsammans med lugn och harmoni med bra närservice!

Visningar

Vänligen boka er för visning!

25
februari | söndag
29
februari | torsdag
Kl 17:15 - 17:45

Bilder

MED6D280C8796F346A5874ADFD069811F43
MEDDB287ED1B63D4E65AFB382A808969135
MEDB1DEDD86BE96419E97512E6595294ECB
MED5785AF9E0CE94FE8A30C056024CB57CB
MEDD762BCFDACE946D58036321D0FB06025

Planritningar

Entréplan

Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

121 kvm

LÄGENHETSNUMMER

137

MÅNADSAVGIFT

5 170 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

4 950 000 kr FAST PRIS!

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Träbelagd altan på baksida

PARKERING

Plats för bil på egen uppfart

ENTRÈPLAN

Hall:
Praktiskt klinkergolv som övergår till en ekparkett och ljusa väggar. Plats för avhängning på hatthylla och i garderob.

Vardagsrum:
I öppen planlösning med matplatsen och delvis mot köket. Härligt rum med sociala ytor och plats för både sällskapsdel och matbord. Mycket ljusinsläpp genom fönster som vetter ut mot uteplatsen och husets baksida. Parkettgolv i ek med ljusa väggar. Vitmålad trappa som leder upp till övervåningen.

Kök:
Kökssnickerier i stilrent vitt med arbetsbänk i laminat och stänkskydd i kakel ovan. Maskinell utrustning från Bosch 2023: Induktionshäll, integrerad diskmaskin, ugn och micro i praktisk arbetshöjd i högskåp samt kyl och frys. Tillval som har gjorts till detta hus är paketet "rostfritt" till köket. I detta ingår: rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin, ugn med pyrolysrengörning och automatiska tillagningsprogram, induktionshäll med kombizoner och inbyggd mikrovågsugn. Parkettgolv i ek med ljusa väggar.

Tvättstuga:
Med egen ytterdörr och därmed möjlighet att disponeras som groventré, perfekt för hund eller smutsiga fotbollsskor. På golvet ligger ett mörkt klinkergolv. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovan och vita överskåp för förvaring av handdukar och linne. Infälld rund ho i bänkskiva samt värmepump. I anslutning, bakom dörr, finns mediaskåp.

Badrum:
Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar samt infällda spotlights i taket. Handfat med kommod bestående av två lådor, spegel med belysning, wc-stol samt duschplats avskärmad med välvda och vikbara glasväggar.

ÖVRE PLAN

Hall:
Centralt belägen hall som går över till allrum. Härifrån når du bostadens sovrum, klädkammare och allrum samt vindslucka.

Sovrum 1:
Plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Parkettgolv i ek med ljusa väggar. Skjutdörrsgarderob längs med helvägg bestående av 4 vita dörrar. Vilsamt läge mot baksidan.

Sovrum 2:
Plats för enkelsäng, sängbord och skrivbord. Parkettgolv i ek med ljusa väggar.

Sovrum 3:
Plats för enkelsäng, sängbord och skrivbord. Parkettgolv i ek med ljusa väggar.

Sovrum 4/allrum:
Valbart att disponera som extra allrum eller genom uppsättning av vägg utgöra ett fjärde sovrum istället. Parkettgolv i ek med ljusa väggar.

Klädkammare:
Belägen till höger om trappen.

Badrum:
Helkaklat med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel. Infällda spotlights i tak, handfat med kommod i två lådor, spegelskåp, wc-stol och badkar, uppskattat av barnfamilj!'

ÖVRIGT
-Vattenburen golvvärme på entréplan och elradiatorer på övre plan. Frånluftsvärmepump placerad i tvättstuga.
- Bostadsrättsinnehavaren betalar själv för uppvärmning och vatten.
- Separat förråd vid varje enskild bostad, till denna bostad är det isolerat.
- Parkeringsplats utanför huset på egen uppfart
- Fiber indraget i varje hus, Telia. Triple play bas paket ingår i avgiften.
- Första inflyttning skedde under januari 2023 och sista inflyttningarna under hösten 2023.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Om området

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd.

Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbanenätet. Pendeltåget tar 15 min från Barkarby station till Odenplan, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya Växthusvägen bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

NÄRSERVICE

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

2-plans gavelradhus

ANDEL I FÖRENINGEN

2,165 %

TILLTRÄDE

Flexibelt

Ekonomi

VA

5 500 kr

UPPVÄRMNING

10 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

15 500 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

Byggnad

BYGGNADSTYP

Bostadsrättsradhus gavel

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-02-07

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

35 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

64 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Täppan i Ormbacka

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

46

EKONOMI

Ingen justering av avgiften 2024

OM FÖRENINGEN

Brf Täppan i Ormbacka. Totalt finns det 46 Svanenmärkta hus som bostadsrätter i föreningen.

Här kan du och grannarna dela på ett gemensamt växthus på ca 20 kvm med plats för att odla och anordna kalas.

Gemensam grill på gården med sittytor med bord och stolar i anslutning till växthuset. Här finns även ett gemensamt förråd rustat med trädgårdsredskap som de boende i Täppan kan låna.

I Täppan finns lekytor med lekhus, rutschkana och klätterställning. För de lite äldre barnen finns ett pingisbord.

TV OCH BREDBAND

TeliaTripble play (bas) ingår i avgiften. Fiber är indraget i respektive hus (Telia).

PARKERING

Parkeringsplats utanför egen bostad eller på annan plats, garanterad en plats.

Karta

Järfälla Skälby

Brageslingan 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg