KarriärOm oss

Erika Aspenberg

Hemma överallt i Järfälla

Din mäklare i Järfälla

Kontakta mig

Erika Aspenberg

Erika Aspenberg

Franchisetagare/Reg.Fastighetsmäklare

Järfälla

sven

Omdömen från mina kunder

"Jättetrevligt bemött och fick alla mina frågor besvarade utan komplikationer. Hon var alltid tillgänglig och gjorde sitt bästa för att hjälpa till. "
Elias M6 dagar
Verifierad kund
"En väldigt trevlig och duktig mäklare. Hon är mycket engagerad och snabb i kommunikationen. Erika är väldigt professionell. Hon kan branchen, vi rekommenderar henne varmt. "
Suada B2 veckor
Verifierad kund
"Jag uppskatar väldigt mycket til "mäklaren# Erika Aspenberg " HusmanHagberg JÄRFÄLLA " ERIKA är en mäklaren som är trevligt, glag, och bäde till säljare och köpare är hon öpet och snabbt med svar. Jag tycker att Erika är bra utbilldat och med bra erfarenheter ( 12 År) som mäklaren När vi skrev på kontraket då hon bevisade framför köpare och säljare "vem som har lagt bud och tid och datum och inicialer . Det är mycket viktigt att säljare ser att blev affär korekt och lagligt. Personligt kan vi säger att Erika är en specielt mäklare från början ,, hela vägen till slut med försäljning ,, och både köpare och säljare blev mycket nöjd med slutpris, och trävligt med oss. Vi önskar lycka till Erika med hennes jobb som mäklaren, och vi recomenderar henne till alla som vill sälja och Köpa sin bostad, tomt , osv... Ni kommer aldrig att ångrar er. Mvh. Fikret & Suada BRULIC"
Fikret B2 veckor
Verifierad kund
" "
Rebecka O3 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt , vänlig, kunnig! Är mycket nöjd även denna andra gång Erika varit min mäklare!"
Agneta K60 veckor
Verifierad kund
"ERIKA står för Engagerad- Rak- Insiktsfull- Kompetent- Ambitiös Erika Aspenberg är i mitt tycke en lyhörd mäklare som har en fingertoppskänsla när det gäller att para ihop rätt köpare med säljare vid rätt tidpunkt och till rätt pris, och hon lotsade säljare och köpare genom hela försäljningsprocessen på ett tryggt sätt. Erika gjorde en utmärkt presentation av lägenheten där hon på visningen försåg köpare med en fint genomarbetad folder, där hon lyfter fram lägenhetens fördelar och det unika med den, och hon får också till en minnesvärd hemnetannons (och hon hade också en mycket duktig fotograf till sin hjälp). Vid frågor om försäljningen gav Erika snabb återkoppling och goda råd och raka besked om till exempel styling, val av städfirma, den ekonomiska och juridiska biten vid försäljningen m.m. Jag kan med andra ord varmt rekommendera henne som mäklare. Annika L "
Inga-lill L62 veckor
Verifierad kund
"Snabb återkoppling och enkla bra svar på alla frågor. Allt gick snabbt och smidigt, mån om att allt ska blir bra, vi är supernöjda."
Therese B66 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande, snabb återkoppling på frågor samt höll ihop allt för underleverantörer såsom städfirma, flyttfirma, styling, besiktning osv för min pappas hus. Rekommenderar verkligen Erika!"
Kaj Gustav Edvin A66 veckor
Verifierad kund
"Mäklaren lyssnade på oss. Kunde svara på frågor. var tydlig med allt hon gjorde. bra info om regler…etc."
Parvin A66 veckor
Verifierad kund
"Erika har varit kunnig, trevlig och helt enkelt toppen. Supernöjd"
Madelene E66 veckor
Verifierad kund
"Erika är en förebild för hur en mäklare ska vara. Vass affärssinne, stark, trevlig och charmig betmötande mot oss och spekulanter. Hjälpsam i alla situationer, delade kontakter till viktiga tjänster och duktiga konsulter som vi behövde, även i andra ärende än vår försäljning. Erika ha verkligen varit en bra stöd och en trygghet för oss igenom hela affärssprocess, och vi kommer håller kontakt framöver!"
Upkar G68 veckor
Verifierad kund
"Vill verkligen rekommendera Erika. Hon är otroligt professionell, engagerad och mån om sina kunder. Vi var väldigt nöjda med hela processen kring försäljningen av vår lägenhet. "
Angelica F68 veckor
Verifierad kund
"Erika är professionell rakt igenom gör allt för dig som kund skulle sälja fars lgh då han flyttat till äldreboende men han gick bort under processen så det vart lite mer stök med försäljningen men detta löste hon mycket bra och ger klara besked under hela försäljningsgången hon är rak och tydlig så jag rekommenderar henne om ni skall sälja! "
NILS K69 veckor
Verifierad kund
"Jordnära, transparent, genuin och enkel att ha göra med samt rakt igenom professionell!! 5/5."
Mathias J70 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra bemötande, effektiv, bra kommunikation, tydlig, hjälpsam. Rekommenderar starkt!"
Emma S70 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande, bra med information och dokumentation inför visning och budgivning."
Niklas L71 veckor
Verifierad kund
"Tillgänglig och bra på att ta fram information snabbt"
Elise H71 veckor
Verifierad kund
"Kompetent, effektiv och klok. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete. Agneta"
Agneta K71 veckor
Verifierad kund
"Super trevlig & genuin! Ger en trygg känsla & väldigt kunnig. "
Maja W71 veckor
Verifierad kund
"Det har varit en trevlig resa att tillsammans med Erika sälja vårt hus. Bra kommunikation, noggrann och samtidigt lättsam gjorde färdvägen behaglig. Slutmålet blev över förväntan. Vi rekommenderar verkligen Erika. Hälsningar: Jan o. Christel "
Jan O71 veckor
Verifierad kund
10 års erfarenhet gör skillnad! Stockholms läns mest rekommenderade fastighetsmäklare 2018, Järfällas 2019, enl. Reco.se Med en passion för bostadsdrömmar har jag sedan 2011 haft förmånen att ha världens bästa jobb tillsammans med kommunens invånare och förmedlar både villa/radhus, lägenhet, tomt och nyproduktion i Järfällas främsta mäklarteam. Under åren har jag placerat mig på topplistan som bästsäljande mäklare i hela HusmanHagberg Sverige och för mig är det, tillsammans med alla nöjda kunder, kvittot på att det jag gör fungerar och att det är ett vinnande koncept där du som kund garanteras en utmärkt tjänst. Enligt mig jobbar en toppmäklare med hjärtat som kärnan i varje förmedling och kundkontakt, med en respekt för att det är livets största affär och en lyhördhet över kundens önskemål. Alla bostadsförsäljningar är unika och att få förmånen att hjälpa mina kunder, båda i sorgliga och lyckliga stunder, att på bästa sätt ta sig vidare i livet mot nya mål och bostäder bygger relationer och ett förtroende som förgyller min vardag som mäklare. Ibland både skrattar, kramas, tröstar och kämpar vi tillsammans och för mig är det att arbeta som en äkta mäklare med ett genuint engagemang och att se människan bakom varje affär. Du som kund är viktig och oavsett om du skall köpa, sälja eller önskar värdering av din bostad så hoppas jag få äran att hjälpa dig vidare mot nya mål och drömmar. I Järfälla har vi två bo-butiker, i Jakobsberg och Viksjö. Vi har varit verksamma i kommunen sedan 1967 och vi kan stolt säga att vi har varit den bästsäljande mäklaren i hela HusmanHagberg Sverige flera år i rad. Hos oss är det viktigt med en korrekt etisk och moralisk kompass, vi jobbar tätt tillsammans i vårt team och gör i genomsnitt en affär om dagen på våra kontor. Vi är fastighetsmäklaren som ligger steget före och jag förmedlar bostäder i bl.a: Jakobsberg, Västra Jakobsberg, Polhem, Berghem, Vattmyra, Barkarby, Barkarbystaden, Viksjö, Hummelmora, Skälby, Kallhäll, Kallhälls villastad, Stäket och Ängsjö. Välkommen att boka mig dygnet runt på www.maklarbokningen.se

Mina försäljningar

Erika Aspenberg

Franchisetagare/Reg.Fastighetsmäklare

073-940 18 42

erika.aspenberg@husmanhagberg.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg