230
MED572F1BD86CB049DFAD2C5B28AAC06A53

Viksjö Hummelmora, Järfälla

Basunvägen 61


PRIS (som utgångspris)4 750 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

140 kvm

BIAREA

11 kvm

TOMTAREA

192 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

4 650 kr/månad

PRIS

4 750 000 kr som utgångspris

Påkostat radhus utöver det vanliga i 3 plan med terrasspool och garage i länga!

Välkommen till Basunvägen, ett hem som omsorgsfullt renoverats med kvalitativa och exklusiva materialval såsom Puustelli kök, terrasspool, plejdstyrd altanbelysning, stenskivor i kök och badrum, oljefyllda radiatorer styrda med touchpanel, nygjuten platta i kök/v.rum med vattenburen golvvärme, FTX ventilation, omlagt yttertak, luft/luft värmepump, ny elcentral och jordad el. Det är nya fjärrstyrda garageportar (möjlighet finns till automatisk öppning) i samfälligheten samt elbilsladdare. Fullständig lista över renoveringar ligger som bilaga under fliken "dokument", där även besiktningsprotokoll finns upplagt.

Detta radhus erbjuder verkligen det lilla extra och särskiljer sig i området, något för dig som inte vill bo i och ta hand om en hel villa men ha många av de bekvämligheter och fördelar som en villa har. Här finns allt du behöver för att trivas och njuta av vardagen, dessutom belägen i bilfritt område med lugn gård och lekplats i mitten. Här kan barnen ta sig till skolan utan att korsa några större bilvägar och du själv kan med bussförbindelserna till pendeltåget uppleva att pendlingen blir smidig.

Låt oss börja med att prata om renoveringarna. Sedan 2014 har omfattande renoveringar genomförts, vilket innebär att du kan flytta in i ett modernt och fräscht hem utan att behöva lyfta ett finger. Det påkostade köket och den moderna maskinparken kommer att göra matlagningen till en ren fröjd. Du kan även njuta av avkopplande stunder i det lyxiga spa-badet.

Förutom de inre bekvämligheterna erbjuder detta radhus också en fantastisk utomhusmiljö. Den stora trädäcksförsedda altanen är perfekt för grillkvällar och sociala tillställningar med familj och vänner. Dessutom finns det gott om utrymme för barnen att leka och utforska i det bilfria och barnvänliga området.

Läget är också oslagbart. Beläget i ett lugnt område nära naturreservatet, får du möjlighet att njuta av naturens skönhet utan att behöva resa långt. Dessutom finns det gott om förskolor och skolor inom gångavstånd, vilket gör det till en perfekt plats för familjer med barn. Bussförbindelserna till pendeltåget gör också pendlingen till en smidig upplevelse.

i närområdet finns fina badplatser inom gång/cykelavstånd. Promenerar gör du enkelt till buss samt vandringsleder och cykelvägar i naturreservatet innan Mälaren tar vid. I Hummelmora-området i Viksjö bor du med skogen och grönområden runt knuten, Mälaren och badplats men ändå med mycket bra tillgång till närservice i Viksjö Centrum som ligger en dryg kilometer bort med ICA-butik, apotek, vårdcentral, frisör, restauranger, systembolag mm. Precis efter rondellen på väg in i området finns restaurang och kiosk vilket är på gångavstånd från huset. Golfbana inom promenadavstånd med trevlig lunchrestaurang. I kommunen finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter med ett rikt idrottsliv. Här kan barnen röra sig till och från skola utan att korsa några stora bilvägar och i området är det bilfritt. Närheten till E18 ger snabb transport både till bl.a. Arlanda och Bromma samt Sthlm C.


Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus en bekväm och modern livsstil i en underbar miljö. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem!

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Bilder

MED572F1BD86CB049DFAD2C5B28AAC06A53
MEDBC832BE4E1A14D25A9C0C4AB178967DD
MED89F62AD3F234480BB793A12ED91F2D18
MEDADFD7787F8D1417BBDDAFD5CB2C53B28
MED2A211EDCAC25465C875E629E8D296C70

Planritningar

Planritning entréplan

Planritning övre plan

Planritning vindsplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Järfälla Viksjö Hummelmora

Basunvägen 61

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret