230
MED9D8417B2769F4112B025426B31CC5A7F

2-plansradhus i lugna och barnvänliga Hummelmora - Viksjö!Trumpetvägen 4 Viksjö Hummelmora, Järfälla

Viksjö Hummelmora, Järfälla

Trumpetvägen 4


PRIS (utgångspris)4 095 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

135 kvm

TOMTAREA

160 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

5 833 kr/månad

PRIS

4 095 000 kr Utgångspris

2-plansradhus i lugna och barnvänliga Hummelmora - Viksjö!

Varmt välkomna hem till detta ljusa och välplanerade 2-plansradhus i lugna och barnvänliga Hummelmora - Viksjö. Huset har varit i samma familjs ägo sedan 1980! Bostaden är utbyggd och fördelar sig på 4 rum och kök om 135 välgenomtänkta kvadratmetrar. På entréplan erbjuder huset ett kök med rymlig matplats för ca 4 personer, stort och utbyggt vardagsrum med plats för den stora familjen, wc/duschrum och separat tvättstuga. Vidare på övre plan erbjuder huset tre rymliga sovrum, varav ena sovrum har direkt access till balkong, separat walk in-closet, klädkammare och gäst-wc. Utvändigt erbjuder huset även två uteplatser i ostört läge och soligt sydväst läge med förråd på framsidan. Gott om parkeringsplatser i området samt ingår en garageplats i länga tillhörande fastigheten.

I Hummelmora-området i Viksjö bor ni med skogen och grönområden runt knuten, samt Mälaren och badplats men ändå med mycket bra tillgång till närservice i Viksjö Centrum som ligger en dryg kilometer bort med ICA-butik, apotek, vårdcentral, frisör, restauranger, systembolag mm. Gångavstånd till restaurang och kiosk och även golfbana inom promenadavstånd med trevlig lunchrestaurang. I området ligger förskolor och skolor samt bussar. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem!

- Garage i länga
- Förråd tillhörande huset på framsidan
- Stenkast till kommunikationer
- Nära till förskolor, skolor och Viksjö C
- Nära till Mälarens orörda strand

För mer information om huset, kontakta mäklare - Jason Millado & Mariana Hanna

Bilder

MED9D8417B2769F4112B025426B31CC5A7F
MEDB2ADD222A061465BB485684B3D4CF738
MEDC47EC732CA3547D2A1DF8F6913EF257D
MED9A2DF6DB11ED422192E48165304FC99A
MEDA99005DDE8584035BB8334EBD5189C93

Planritningar

Planritning Entréplan

Planritning Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

135 kvm

TOMTAREA

160 kvm

BYGGÅR

1980

DRIFTSKOSTNAD

5 833 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

- På framsidan av huset finns en träbelagd uteplats, i soligt sydväst läge, försedd med markis.

- Balkong under tak med vy över innegården. Även den vetter mot sydväst med sol från mitt på dagen fram till kvällen.

- Huset är med i en gemensamhetsanläggning som heter Viksjö GA:33, Trumpetvägens Samfällighet. Gemensamhetsanläggningens ändamål är bland annat vägar, trädgårdsanläggningar, kvartersgårdar, parkeringsplatser, ledningar för kall-, dag- och spillvatten, belysning, fibernär för tv/telefoni/bredband, snöröjning, garage med elbilsladdning och Telia Triple play. Samfällighetens hemsida: https://trumpetvagen.se/

ENTRÉ/HALL

Välkomnande hall som leder in till samtliga rum på entréplan. Till vänster om hallen nås husets kök och till höger om hallen nås tvättstugan och gäst-wc. Rakt in från hallen nås det utbyggda och rymliga vardagsrummet. I hallen är det ljusa väggar och golvet är försett med imiterat plastklinkers.

KÖK

Välhållet och charmigt kök i vinkel. Köket är inrett med ljusa kökssnickerier, vitrinskåp, arbetsbänk i trä, och diskho i rostfritt stål, ovanför sitter ljust kakel som stänkskydd. Här finns det gott om förvaring i skåp och lådor. Maskinell utrustning: kyl/frys (Miele), diskmaskin, fläkt och spis med ugn. I köket finns det matplats för ca 4 personer. Här är det ljusa väggar och golvet försett med imiterat klinkers.

VARDAGSRUM

Stort, ljust och utbyggt vardagsrum som passar perfekt för den stora familjen eller stora middagsbjudningar. Här finns det plats för större soffgrupp, tv-möbler, loungehörna och matbord för ca 8–10 personer. Ljusa väggar och golvet är försett med parkett. Från vardagsrummet nås husets baksida.

WC/DUSCHRUM

Duschrum på entréplan som är inrett med duschhörna, wc-stol, handfat med kommod, spegel med belysning och handuksstork i el, samt elektrisk golvvärme. Ljuskaklade väggar och golvet försett med ljust klinkers. Utfört år 2000.

TVÄTTSTUGA

Tvättstugan är inredd med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och varmvattenberedare. Våtrumsmatta och -tapet.

ÖVRE PLAN

På denna våning finns tillgång till en klädkammare med praktisk förvaring på hyllplan och linneskåp.

GÄST-WC

På övre plan finns wc som är utrustat med wc-stol, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Ljusrosa väggar och rosa våtrumsmatta.

SOVRUM 1

Stort sovrum med plats för bokhyllor, säng och fåtölj. Detta rum har tillgång till en egen klädkammare utöver den andra klädkammaren från hallen på övervåningen. Från sovrummet finns även anslutning till balkongen. Ljusa väggar ljust golv.

SOVRUM 2

Detta rum används idag som ett kontor, men funkar minst lika bra som ett sovrum. Tapetserade väggar i randig blå färg och ljust golv.

SOVRUM 3

Stort sovrum med plats för en dubbelsäng, sidobord och TV-möbel/byrå. Randigt tapetserade väggar och ljust golv.

VIKTIG INFORMATION

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

BUDGIVNING

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö.
I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 18 min resa till Odenplan. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

NÄRSERVICE

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen med tillhörande outletområde som är mycket välbesökt.

ÖVRIGT

Järfälla Kommun har 2019-11-11, med anledning av att en tidigare kraftledning som löpt genom bl a Hummelmora i Viksjö tagits ned och placerats på annat sätt, genomfört en s.k. markanvisningstävling avseende vissa markområden. Avsikten är att förtäta vissa områden med småhus och bostadsrätter. I December 2021 meddelades att byggnationen i dagsläget uteblir.

Ekonomi

UPPVÄRMNING

42 000 kr

VÄG, SAMF

13 993 kr

FÖRSÄKRING

6 800 kr

ÖVRIGT

7 200 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

69 993 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 525 kr / år

KOMMENTAR

Övrigt avser vatten och avlopp + renhållning och sopor. I uppvärmning ingår hushållsel.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

1980

BYGGNADSÅR KOMMENTAR

Ombyggt 1987

UPPVÄRMNING

Direktverkande el

VENTILATION

FTX-system

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2024-01-18

ENERGIKLASS

G

ENERGIPRESTANDA

131 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

235 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

2-glas kopplade/isolerglas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Viksjö 8:283

ÖVRIGA BYGGNADER

Utomhusförråd tillhörande huset finns på framsidan av tomten.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 673 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 587 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 655 900 kr

Tomt

AREAL

160 kvm

TOMTTYP

Trädgård och naturtomt

UTEPLATS

2 uteplatser på framsida respektive baksida av huset

PARKERING

Garage i länga med möjlighet till elbilsladdning.

PLANBESTÄMMELSER

Vattenskyddsområde (2008-11-25) Stadsplan (1978-12-22)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:33 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

Karta

Järfälla Viksjö Hummelmora

Trumpetvägen 4

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg