190

Viksjö, Järfälla

Forellgränd 51Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

86 kvm

LÄGENHETSNUMMER

59

MÅNADSAVGIFT

4 080 kr

BYGGÅR

1980

2-plansradhus med uteplatser och balkong i soligt läge - LÅG AVGIFT!

- Låg månadsavgift
- Möjlighet till parkeringsplats med el omgående
- Förening med god ekonomi A+ & låg belåning lån/kvm
- Möjlig 5rok
- Två externa förråd
- Två uteplatser & balkong i soligt läge
- Två lekplatser i området
- Inga lagfart eller pantbrevskostnader
- Närhet till skolor och kommunikationer

Hjärtligt välkomna att förvärva denna 2-plansradhus i hjärtat av Viksjö i mycket gott skick! Välplanerat och ljust radhus på två plan som fördelar sig på 4 rum och kök med två fantastiska uteplatser och trädäckad balkong i bästa läge – Det perfekta boendet med den optimala disponeringen för hela familjen. Radhuset medför en perfekt mix mellan villaliv och bostadsrätt som verkligen särskiljer sig. Ett hem som kännetecknas av hög standard där familjens bekvämlighet är i fokus!

När ni stiger in i huset välkomnas ni av den inbjudande hallen som leder er in till samtliga rum på entréplan. Här erbjuds ett modernt och välutrustat kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, stort och ljust vardagsrum med utgång till husets härliga uteplats i soligt läge både på fram och baksida av huset, perfekt plats att njuta sena sommarkvällar med hela familjen och ta vara på solens ljuvliga timmar utan några bekymmer eller insyn. Intill hallen på entréplan erbjuds ett modernt gäst-wc samt två externa förråd för extra förvaring.

En trappa upp kommer ni till bostadens samtliga rum, dvs familjens privata avdelning. På övre plan finner ni ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Vidare erbjuds två rymliga sovrum. Från ett av sovrummen kan ni enkelt ta er ut till bostadens härliga balkong i ostört läge. På samma våningsplan finner ni även det stora badrummet utrustat med dusch, vädringsfönster, varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare. Ett förråd finns även på övre plan som enkelt kan disponeras gästrum eller kontorsrum om så önskas.

Här bor ni i lugnt och barnvänligt område med närhet till både förskola/skola samt gångavstånd till Viksjö Centrum med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns flera busslinjer att välja på om man vill ta sig till Jakobsberg, Barkarby eller mot Solna. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren med bad och båtklubb inom räckhåll. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska BR-radhus!

För mer information om radhuset, kontakta ansvarig mäklare - Jason Millado!

Bilder

MED45E80439461A4E119EB83D741F69BE86
MED41A3EFFD377C4067B938A7119336BF13
MED66B26AB32D7D4E0A9CDFC09CD6CC8070
MEDE7A10FF4FE5344619F0E335384DA58E7
MEDBCB134DC7714427DB2F77C24399539EE

Planritningar

Planritning - Entréplan

Planritning - Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Järfälla Viksjö

Forellgränd 51

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret