Kvarnvägen 44, 2 tr

Bilder

  • Köket
  • Köket
  • Stor matplats
  • Stort matrum för familj och vänner
  • Sällskapsdel

Som Utgångspris

2 095 000 kr

Bevaka slutpriset

Kvarnvägen 44, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Ljus, välbelägen och utmärkt planerad 3:a (tidigare 4:a) på 94 kvm högst upp i låghus och med fritt gavelläge. Lägenheten erbjuder en ny ägare ett ljust och rymligt kök från 2010, med gott om rum för familj och vänner, sovrum med flera garderober och ett stort sovrum som tidigare har varit två mindre sovrum. Vi har också en ljus sällskapsdel med utgång till balkongen, badrum med tvättmaskin, gästwc och hall med gott om förvaring. Här lever ni ett bekvämt lägenhetsliv med omedelbar närhet till pendeltåg, centrumgalleria, grön och stillsam natur, 18+9 håls golfbana och bad- och båtliv i Mälaren. Tillträdet är planerat till omkring den 1 juli 2019.

94 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 300 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
168
Byggår:
1972-73
Driftskostnad:
150 kr/månad
Som Utgångspris:
2 095 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

94 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall med vinylmatta på golvet och vitmålade väggar. Direkt till vänster, så finns en avhängningsyta. Här sitter också fiberboxen för inkommande fiber (ej inkopplad!) I hallen finns också tre garderober och linneskåp.

Gästwc

I anslutning till entrén finns en gästwc med vinylmatta på golvet, vinyltapet på väggarna, wc, handfat och dubbla badrumskåp.

Sovrum

Det större sovrummet som är på ca 17 kvm, har tidigare varit två sovrum, och kan enkelt återställas till detta. Rummet har eklaminatgolv, tapet i en blå ton samt en inbyggd garderob.

Sovrum

Det andra sovrummet har eklaminatgolv och en blå tapet med bård. För effektiv förvaring finns 4 garderober och ett linneskåp.

WC/badrum

Badrummet som är försett med vädringsfönster, har våtrumsmatta på golv och väggar. Här finns badkar, wc, handfat, badrumskåp, förvaringsskåp och tvättmaskin från Whirlpool från omkring 2015.

Sällskapsdel

Ljus och trivsam sällskapsdel med stora perspektivfönster, gavelfönster och utgång till balkongen som ligger i söderläge. Rummet har ekparkettgolv och väggarna har en ljus strukturtapet.

Kök med matrum

Rymligt och ljust kök med matrumsdel i vinkel för familj och vänner. Köket som renoverades 2010, kommer från IKEA (modell Tidaholm) med luckor i ek med ramspegel. Över diskbänk (original), och bänkskivor i laminat finns ljus mosaik som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys från Bosch från 2010, bänkdiskmaskin från Electrolux och fläkt från 2010. Electrolux spis med varmluft från omkring 2008-2009. Golvet har ekparkett och väggarna har tapet i en gul ton. Dimmer finns till belysningen vid matplatsen. Köket är också förberett för inbyggd diskmaskin.

Allmänt

- Lägenheten är rökfri - Persienner finns i nästan alla fönster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Pris

2 095 000 kr Som Utgångspris

Avgift

5 300 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

1 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,42899%

Andel av årsavgiften

0,42899%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Omkring 1 juli 2019

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1972-73

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 januari 2011
Energiprestanda: 198 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Övrigt

På samma våningsplan finns ett lättåtkomligt förråd på ca 4 kvm

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2557

Förening

Namn

HSB brf Kvarnen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kvarnen som består av 287 lägenheter fördelade på 3 st höghus samt 5 st låghus, 20 lokaler och 1 förskola.

1972/1973 uppfördes Brf. Kvarnen, där tidigare landsbygd fick ge vika för modern byggnation. Här låg landsbyggdsvillor och växthus men 1972-73 byggde HSB upp området som idag har blivit ett lummigt och grönskande bostadsområde. Föreningen är mycket populär beroende på dess centrala läge i anslutning till Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstation. Många av Jakobsbergs skolor och dagis ligger bara ett stenkast till någon eller några kilometer från Brf. Kvarnen

Föreningen förvaltas av HSB Norra Storstockholm
Hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm/kvarnen

Med reservation för felskrivningar.

TV och Bredband

Fibernät installerades 2014.
ComHem är kabelTV leverantör. Bredband via ComHem "tre hål i väggen" eller sedvanlig ADSL uppkoppling som bekostas av medlemmen.

From 2012 infördes enhetsmätning av el.

Parkering

ca 94 garageplatser. (ca400kr/mån med el, ca 350kr/mån utan el)
ca 97 bilplatser. (ca 250kr/mån med el, ca 200kr/mån utan el)
ca 26 carport
ca 4 motorcykelplatser i garage

För parkeringskostnader samt ev kö, kontakta HSB Norra Stor Stockholm

Renoveringar

Fiberinstallation och media box 2014
Låssystem har installerats med låsbricka och telefonuppringning.
Hissbyte färdigställt 2015
Takrenovering 2014
Fönsterbyten 2014- 2016.
Tvättstugorna 2017
Ombyggnation av garagen 2017

Stammarna spolas var 5:e år, avloppsspolning skedde i januari 2017.
Styrelsen har tecknat ett avtal med Avloppsteknik AB. Genom att stamspola föreningens stammar med industriteknik har företaget lovat att Kvarnens stammar håller ytterligare i minst 10 år. I samband med stamspolning besiktigades samtliga avloppsrör och eventuella skador dokumenterades och en åtgärdsplan har tagits fram.

Ekonomi

Årsavgifter höjs 2018 med 5 %

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Lokaler för fritid, samvaro och hobby
Brf Kvarnen har i sina byggnader ett pingisrum, samlingslokal 4:an och ett hobbyrum för snickeriarbeten samt en gästlägenhet. Samlingslokalen 4:an utnyttjas av styrelsen för styrelsemöten.

Gästlägenhet
Kvarnen har en gästlägenhet som är mycket uppskattad. Uthyres mot mindre kostnad.

Fritidsverksamhet
Under ett år i Brf Kvarnen förekommer många aktiviteter. Grillplatsen används flitigt under sommarhalvåret och där finner man både familjer med barn och grupper av boende som grillar tillsammans.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad