Tegvägen 56, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Sällskapsdel
  • Sällskapsdel
  • Sällskapsdel
  • Köket
  • Sovrum

Tegvägen 56, 1 tr , Viksjö , Järfälla

Suveränt belägen bostadsrätt med utmärkt planlösning och bekvämt avstånd till Viksjö centrums utbud av service, restauranger, affärer, grön natur, skolor/förskolor och fritidsaktiviteter. Lägenheten som har en ljus och tilltalande interiör inrymmer ett ljust och smakfullt kök, duschrum med tvättmaskin, gästwc, tre rymliga sovrum, förråd/gästrum/lekrum och en trivsam sällskapsdel. För den varmare årstiden finns en skön balkong i västerläge. Inflyttning beräknas ske omkring den 1 april.

93 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 307 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
272
Byggår:
1970-71
Driftskostnad:
133 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljusa och välkomande hallar med dubbla entréer till lägenheten. De båda hallarna har laminatgolv och väggarna är målade 2013, i en ljus och grå ton. I den större hallen finns städskåp/garderob och bredbandsuttag och i den mindre hallen finns ett praktisk linneskåp.

Gästwc

Gästwc med svart klinkergolv och väggarna är kaklade i en grå ton med en fondvägg i en kaklad svart ton. Här finns handfat, wc och spegel med belysning.

Sovrum

Sovrummet som ligger med ingång från den mindre hallen, har laminatgolv och vitmålade väggar som målades 2018. Det finns också ett praktiskt linneskåp.

Sovrum

Det andra sovrummet har en grafitgrå textilmatta och målade väggar från 2013, i en grå ton med en mörkare fondvägg.

Sovrum

Sovrummet som idag används som föräldrasovrum, har textilmatta i en grafitgrå ton, vitmålade väggar och en praktisk garderob.

Klädkammare

Klädkammaren/förrådet som ligger centralt placerad i lägenheten, byggdes ut och renoverades 2013, och kan användas både som gästrum, hemmakontor eller lekrum. Golvet har en grafitgrå textilmatta och väggarna är målade i en grå ton. Det finns också ett fönster för ljusinsläpp från ett av sovrummen.

Sällskapsdel

Trivsam och rymlig sällskapsdel med laminatgolv och ljusmålade väggar med en fondtapet. Uttag från ComHem finns och dessutom så når ni den fina balkongen som ligger i västerläge.

WC/duschrum

Duschrummet har kaklade väggar i en ton av beige/sand med bård och golvet har klinker. Här finns wc, badrumsmiljö/kommod med spegel med belysning, tvättmaskin från Electrolux (2015), duschplats, handduksvärmare i krom och ett rymligt förvaringsskåp.

Kök

Ljust och smakfull kök med vinylmatta på golvet och väggar som målades 2012 i en grå ton. Köksluckorna är målade i en vit ton och över diskbänk och massiva bänkskivor finns grått kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av dubbla kyl/frys från Gram (2001), diskmaskin fråns Siemens (2008), spis med häll från Husqvarna (2008) och fläkt från Franke.

Allmänt

Persienner och fönsterbänkar i natursten finns i fönster.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 307 kr inkl värme, VA, kabel-TV, bredband

Driftskostnad

1 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,28708%

Andel av årsavgiften

0,28708%

Reparationsfond

7698 kr

Tillträde

Omkring 1 april 2019

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus utan hiss

Byggnadsår

1970-71

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 januari 2009
Energiprestanda: 145 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Ett källarförråd på ca 3,5 kvm finns till lägenheten.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Viksjö 3:5

Förening

Namn

HSB brf Granen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Granen som består av 433 lägenheter, byggda 1970-1971, fördelade på 12 hus på Tegvägen och 7 hus på Vältvägen. Lägenheterna är på 1 till 4 rum med kök.

Antal lägenheter

433

TV och Bredband

Kabel-TV via Comhem. Bredband erbjuds både via Bredbandsbolaget och ComHem. Bredbandet är sedan 2015 inkluderat i hyran med 250/100 lina via Bredbandsbolaget.

Parkering

Parkering
Det går att hyra p-plats med elstolpe för 150 kr/mån alt garageplats för 420 kr/mån. HSB sköter kösystem för dessa platser. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för uppdaterad status.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Tvättstugorna renoverades 2002.
Omläggning utvändig vattenledning och upprustning av lekplatser utfördes under 2005.
Föreningen byggde om balkonger samt uteplatser under 2009.
Om/utbyggnad och asfaltering av p-platserna har utförts under 2013. Energiprojekt pågår på lång sikt.
Ommålning av garagen, liksom takplåtarna och samt översyn av garageportarna har utförts under 2011-2013.
Under 2011 har låssystemet bytts i alla lägenheter samt förråd och portar.
Radonmätningar har utförts under 2012.
Under 2015 planerades enhetsmätning av el att införas.
Ommålning av trapphusen sker löpande.
Källargångarna har rustats upp och färdigställts under 2017.
Samtliga värmeväxlare i undercentralerna är bytta. I samband med detta arbete har det även installerats ett nytt styrsystem för att få jämnare temperatur i lägenheterna.
Fönsterbyte utfört i föreningens alla bostäder under våren/sommaren 2017.
Installation av låssystem med kod till alla portar, som togs i drift under december 2018.

Med reservation för eventuella ändringar

Ekonomi

Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes med 5% för år 2015.
Avgiften höjdes med 2% för år 2017.
Avgiften höjdes med 5% för år 2018.
Avgiften höjdes med 3% för år 2019

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Förråd finns i källarplan eller på vardera våningsplan beroende på hustyp. Tvätt- och vävstuga, cykelverkstad, cykelhus, hobbylokal, pingisrum och föreningslokal finns att tillgå. Föreningen förvaltas av HSB norra StorStockholm. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad