Ekstrandsvägen 27A

Bilder

  • Baksida, skymning
  • Entrésidan
  • I sydvästläge finner vi väl tilltagna umgängesytor på stora trädäckade altaner
  • Mycket stort vardagsrum med fantastisk rymd och utgång till altan och uterum
  • Rejält byggt uterum med golvvärme, som familjen nyttjar flitigt

Utgångspris

7 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Ekstrandsvägen 27A , Skälby , Järfälla

Representativt, påkostat och ovanligt rymligt enplanshus om totalt 166 kvm från A-hus som uppfördes 2010 på en plan, lättskött och solig tomt med ostört läge på lugn gata i omtyckt område. Familjen som lät uppföra huset har planerat ytorna både interiört och exteriört mycket noga och har stormtrivts i huset under de 8 år sen det stod klart, men lämnar nu plats för en ny ägare att här bo och trivas.
Stora altaner dit solen når hela dagen, omgärdade av perenna växter, inslag av berg och naturmark på baksidan.
Goda parkeringsmöjligheter för upp till 3 bilar på stenlagd uppfart. Interiören imponerar framförallt med det stora vardagsrummet som kopplas samman med både matplats, kök och uterum. De stora fönsterpartierna och takhöjden om ca 4 meter ger rummet en fantastisk rymd, rikligt ljusinsläpp och kontakt med utsidan. Huset erbjuder två fina wc/duschrum varav det ena med bastu och access via klädkammare och master bedroom. Ytterligare två sovrum finns, en rymlig tvättstuga med groventré, samt bra förvaring i två klädkammare, två friggebodar och även på vind. Golvvärme i alla rum. Låga driftskostnader tack vare luft/vattenvärmepump och FTX-ventilation. Dessutom finns en luft/luftvärmepump i master bedroom, främst för kyla under varma somrar. Påkostat kök från Marbodal med marmorbänkar, full maskinell utrustning av rostfria och inbyggda vitvaror med bland annat vinkyl.
Välkomna till ett hem att trivas i och njuta av ett enkelt villaliv utan renovering eller alltför mycket trädgårdsarbete.

Varmt välkomna på visning önskar Johan och Mariana.

153 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
153 kvm
Biarea:
13 kvm
Tomtarea:
711 kvm
Byggår:
2010
Driftskostnad:
2 678 kr/månad
Utgångspris:
7 295 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

153 kvm

Biarea

13 kvm

Rumsbeskrivning
Allmän interiörbeskrivning

Välkommen till detta påkostade enplanshus från A-hus! Interiört erbjudes enhetlig askparkett i samtliga rum där inget annat anges, samt enhetligt målade väggar i grått i samtliga rum där inget annat anges.

Entré/ Hall

Praktisk och stilrent inredd entré med grå/vit granit på golvet med golvvärme och förvaring av ytterkläder i inbyggd garderob med röd- respektive spegelskjutdörrar, samt 3 spotlights i taket. Vidare välkomnar hallen in till det stora vardagsrummet i öppen planlösning. Läckert ljusinsläpp i den inre hallen via två takfönster.

Kök

Väldisponerat Marbodalkök med fantastiska arbetsytor på vit marmorskiva och hög utrustningsnivå i rostfritt från Siemens. Här finns en bardisk mot matplats och vardagsrum vilken skiljer av köket samtidigt som man får en öppen atmosfär. Mörkbruna kökssnickerier och silvrigt kakel ovanför rostfri diskho samt plåtmönstrad tapet nedanför överskåpen med belysning under. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll (80 cm), designfläkt från Thermex, inbyggd mikro och varmluftsugn i ergonomisk arbetshöjd, integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys samt inbyggd vinkyl i ergonomisk arbetshöjd. Spotlights i taket och enhetligt grå/vitt granitgolv som vid entrén.

Vardagsrum

Mycket stort med högt i tak och generöst ljusinsläpp genom de stora fönsterna från golv till tak, vilka också ger kontakt med utsidan. Här finns gott om plats för soffor och TV samt en rymlig matplats intill köket. Braskamin finns att utnyttja och som höjer mysfaktorn under kalla vinterdagar. Gråa väggar med grå-randig fondtapet. Vidare finns anslutning till altan och inglasat uterum med golvvärme (el) och markis på utsidan.

WC-/Duschrum/Bastu

Stort och stilrent med access från walk-in-closet samt master bedroom. Kakel och klinker i vitt samt svart kakel i hörnen. Här kan du koppla av ytterligare och få spakänsla i rymlig bastu. Badrumsmöbler från Svedbergs och utrustat med dubbla handfat med kommod, spegel med belysning, högskåp, wc-stol, duschhörna med frostade glasdörrar och stjärnhimmel-belysning ovanför samt handdukstork och golvvärme. Ljusinsläpp genom två runda fönster.

WC-/Duschrum

Kakel och klinker i vitt med röd mosaik bakom wc-stol. Utrustat med handfat med kommod, spegel med belysning, högskåp med spegel, duschhörna med frostade glasdörrar och handdukstork samt golvvärme. Ljusinsläpp genom ett ljusschakt i taket samt spotlights.

Master bedroom

Stort sovrum med egen walk-in-closet genom skjutdörrar och access till det stora badrummet med bastu. Här sover man gott under det högre taket och med luft/luftvärmepumpen som finns för att främst kyla ned under varma somrar. Vita väggar och blommig fondtapet. Anslutning till baksidans altan genom altandörr.

Walk-in-closet

Praktiskt och rymligt med delvist högt i tak vilket ger extra förvaringsmöjligheter på höjden. Anslutning från stora duschrummet med bastu samt master bedroom genom två skjutdörrar med speglar på insidan.

Sovrum 2

Rymligt med plats för bredare säng och anslutning till egen klädkammare via praktisk skjutdörr med hyllplan och klädstänger. Vita väggar och blommig fondtapet.

Sovrum 3/Vinrum

Idag används detta rum som ett vinrum med ett stort kylt vinskåp, men går också bra att använda som ett sovrum om man önskar. Gråa väggar och plåtmönstrad fondtapet.

Groventré/Tvättstuga

Bra med arbetsyta på bänkar och goda förvaringsmöjligheter i överskåp. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, samt torkskåp från Nimo. Här står även värmepumpen från Nibe. På golvet ligger svart/grått klinker och väggarna är målade i orange. Groventré från entrésidan av huset.

ÖVRIGT

Huset har en påkostad och mycket energieffektiv uppvärmning med en luft/vatten-värmepump som värmer upp husets alla golv med vattenburen golvvärme. Utöver det är huset utrustad med mekanisk från. och tilluft kopplat till värmeväxlare, s.k. FTX-system där värmen i husets frånluft återvinns och tas till vara på, vilken ger ytterligare energibesparing. En luft/luft-värmepump finns i master bedroom och installerades under den rekordvarma sommaren 2018, dvs den används i huvudsak för kyla under de varmaste sommardagarna. Braskamin finns i vardagsrummet men används mest som mysfaktor. Fastigheten är ansluten till fiber, från Telenor, f.d. Bredbandsbolaget.

VIKTIG INFORMATION

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i vinkel

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme genom luft/vatten-VP, samt FTX och braskamin

Ventilation

Mekanisk till- o frånluft m värmeväxling

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 december 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 67 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter & takfönster
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Mycket stor altan som stäcker sig längs husets västra och södra fasad och nås från både uterummet, vardagsrummet och master bedroom, samt från utvändigt från fastighetens entrésidan som utgörs av stora stensatta ytor där det finns plats att parkera åtminstone tre bilar i bredd.

Altanen är utformad kring berg, buskar och planterade ytor med inslag av vass, bambu, gräs och planterade blommor. Mestadels perenna växter som återkommer från år till år. En mycket lättskött tomt som ändå är väldigt vacker att beskåda, inte bara sommartid utan under alla årstider.
Längs husets nordöstra sida är naturmark där man kan se ljung och kanske träffar på även blåbär.
Längs tomtgräns i söder och väster löper ett plank som insynsskydd mot grannar, som är vackert belyst kvällstid.

Fastighetsbeteckning

Skälby 26:2

Övriga byggnader

Detta hus erbjuder rikliga förvaringsmöjligheter i huvudbyggnaden, men också i två friggebodar, en på entrésidan och en på baksidan. Friggeboden på baksidan är vinterbonad.
Plats för förvaring finns även på husets vind som löper över delar av huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

32 146 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 23 077 kr
VA: 2 578 kr
Renhållning: 641 kr
Försäkring: 5 850 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Uppvärmning avser även hushållsel. I angiven försäkringskostnad ingår fastighets- och hemförsäkring för lösöre.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

6 180 000 kr, varav byggnadsvärde 3 814 000 kr

Summa pantbrev

5 200 000 kr

Tomt

Areal: 711 kvm
Tomttyp: Plan trädgårds-/naturtomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-48/6096

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte