Lövhagsvägen 12

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från entrésidan
  • Lusthus
  • Fasadbild från trädgårdssidan
  • Vardagsrummet
  • Matsalen / alternativt sovrum 4

Lövhagsvägen 12 , Jakobsberg , Järfälla

Kök med matplats, vardagsrum, separat matsal (som vid behov kan nyttjas som sovrum) 3 sovrum, WC-/badrum, TV-/allrum & separat WC. Garage och bilplats vid huset. Plan trädgårdstomt, lekstuga och lusthus. Nära förskolor, skolor, buss & Järvafältet. Visst renoveringsbehov.

124 kvm, 6 rok

Typ:
Kedjehus
Boarea:
124 kvm
Biarea:
6 kvm
Tomtarea:
741 kvm
Byggår:
1960
Driftskostnad:
2 333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

124 kvm

Biarea

6 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Grönmålade väggar, parkettgolv, kläd-/hatthylla, luftvärmepump och garderob med överskåp.

Sovrum 1: Vit och svagt mönstrad tapet, parkettgolv och dubbelgarderob.

Sovrum 2: Mönstrad tapet och parkettgolv. Inbyggd garderob.

WC-/duschrum: Väggarna klädda med ljusblå Perstorps platta och ljus och svagt mönstrad våttapet, ljus och melerad plastmatta, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare, spegelförsett badrumsskåp och duschkabin.

Kök med matplats: Köket är inrett med ljus och svagt mönstrad vinyltapet, parkettgolv, blålackerade skåpluckor, ljus Perstorps platta som stänkskydd bakom disk- & arbetsbänk. Maskinellt är köket utrustat med spis med ugn, spisfläkt, kyl/frys och kyl/sval.

Groventré/tvättstuga: Praktisk groventré/tvättstuga, med målade väggar, målat betonggolv, tvättmaskin, tvättho och elpanna.

Vardagsrum: I direkt anslutning till köket är vardagsrummet beläget och som vid behov och önskemål kan integreras i en öppen planlösning. Vardagsrummet är inrett med ljus vävtapet och parkettgolv. Utgång till stenbelagd uteplats och glasat lusthus i syd-/sydvästläge.

Matsal/sovrum 4: Ljus och strukturerad tapet, parkettgolv och utgång till stenbelagd uteplats på baksidan av huset.

ÖVRE PLAN:

Sovrum 3: Rymligt sovrum, med mönstrad tapet, ljust laminatgolv och kattvind.

TV-/all-/ungdomsrum: Stort rum som idag nyttjats som TV-/all-/ungdomsrum, inrett med grön och gul väv, ljust laminatgolv, barbänk och diskho. Längs ena väggen finns 3 väggfasta sovplatser.

WC: Ljust målad strukturväv, blå plastmatta, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare och spegelförsett badrumsskåp.

Klädkammare/vindsförråd: Klädkammare med klädstång och rymligt vindsförråd bakom.

Besiktigat, energideklarerat och säljansvarsförsäkrat:
Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plans kedjehus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Vattenburen el + luftvärmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 september 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas kopplade/3-glas isoler
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1898

Övriga byggnader

Sep 1-bilsgarage och därtill hörande förråd. På tomten finns även en lekstuga.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 000 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 5 500 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 500 kr
Försäkring: 6 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 357 000 kr, varav byggnadsvärde 1 209 000 kr

Summa pantbrev

140 000 kr

Tomt

Areal: 741 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Plan och stor trädgårdstomt med söderläge. Tomten erbjuder större gräsyta för t ex studsmatta, Attefallshus eller möjligen tillbyggnad av huset. Trädgården erbjuder, äppelträd, rabarber, hallon, rosor och prydnadsrabatter.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Vägunderhåll, 01-IM5-26/453
Last, Avtalsservitut: Villa, 01-IM5-28/167

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad