Ekedalsvägen 13D, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Brf Spinnrocken
  • Vardagsrum
  • WC/duschrum
  • Kök
  • Kök mot vardagsrum

Ekedalsvägen 13D, 2 tr , Jakobsberg , Järfälla

Lugnt och samtidigt centralt belägen 3:a på 82 kvm i hus med hiss! Generösa arbetsytor i kök med stor matplats, 2 sovrum, stort förråd, helkaklat WC-/duschrum med tvättmaskin och vardagsrum med utgång till inglasad balkong i soligt söderläge. Gångavstånd till Jakobsberg C med all tänkbar service och restauranger samt p-tåg med enbart 21 min till Stockholm City!

Välkommen på visning!

82,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 227 kr inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
47
Byggår:
1989
Driftskostnad:
291 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall/kapprum

Välkomnande och rymlig hall med plats för förvaring i 3 garderober till vänster. Till höger finns det stora förrådet med generöst förvaringsutrymme på hyllor och stänger. På golvet ligger ljust plastgolv och ljus tapet på väggarna med bård. Säkerhetsdörr finns.

WC/Duschrum

Renoverat 2013 med kakel och klinker i vitt respektive terrakotta. Utrustat med wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, dusch, toppmatad tvättmaskin och handdukstork.

Kök

Ljust kök med generösa arbetsytor samt stor och öppen matplats med förvaring i 2 garderober. Vita köksluckor (2012) och två rader vitt kakel ovanför bänkskiva i brun laminat respektive rostfritt stål. Utrustat med kyl och frys (Electrolux, 2013), spis med häll (Bosch, 2015), fläkt och diskmaskin (Electrolux). På golvet ligger brun plastmatta och på väggen tapet.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Här finns plats för soffa, bord, TV och övrigt möblemang. Parkettgolv och ljus tapet på väggen. Härifrån finns anslutning till rymlig och inglasad (2009) balkong i soligt söderläge.

Sovrum 1

Här finns plats för enkelsäng och övrigt möblemang. Laminatgolv och ljus tapet med bård.

Sovrum 2

Rymligt med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Plastmatta och tapet.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 227 kr inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) & bredband

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,758327%

Andel av årsavgiften

0,758327%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

1989

Uppvärmning

Bergvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2+1-glas isolerrutor

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2682

Övrigt

- Inglasad balkong i söderläge
- Tvättstuga i porten
- Cykelrum
- Förråd i lgh

Åtgärdslista:
2015 - Nya innerdörrar
2015 - Ny spis
2013 - Ny kyl & frys
2013 - Renovering wc/duschrum
2012 - Nya skåpluckor i kök
2009 - Inglasning balkong

Förening

Namn

Spinnrocken

Om föreningen

Välkommen till Brf Spinnrocken som består av 134 lägenheter på följande adresser: Slöjdvägen 10 och 26, Ekedalsvägen 7 A-D, 11E och 15 A-D. Området består av nio hus som kopplats samman kring tre gårdar. Centralt läge vid Jakobsberg Centrum med ett rikt utbud av service. Här finns också Jakobsbergs station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm Central på ca 20 min.

Föreningen är certifierad. Den har en stabil ekonomi och en bra underhållsplan.

1 februari år 2009 slogs Brf Sländan samman med Brf Spinnrocken. Brf Spinnrocken kom då att bestå av totalt 134 lägenheter.
Byggår 1988-89. Föreningen förvaltas av Fastum, kundsupport@fastum.se.

-Tvättstuga finns i varje port.

Fr o m 1/11 2017 tecknar föreningen ett gemensamt elabonnemang för alla medlemmar som därefter betalar för sin faktiska elförbrukningen till föreningen och därmed inte behöver teckna eget abonnemang.

TV och Bredband

Fr o m ca 1/1 2018 byter föreningen leverantör av fiber och TV, till Telia. I månadsavgiften ingår då 250 Mbit + TV-utbud Telia Lagom.

Parkering

Parkering/garage
58 garage och 77 p-platser finns. Garage kostar ca 400 kr.
Parkering kostar ca 200 kr. Separat kö till båda, fastum hanterar kön.

Renoveringar

Föreningen har byggt 4 st nya lägenheter på Ekedalsvägen 13A-13D som sålts vilket gav extra kapital i föreningens ekonomi. Föreningen har konverterat från fjärrvärme till bergvärme under 2014. Tvättstugorna (7st) renoverades under 2015.

Ekonomi

Under 2014 och 2015 har det inte skett någon avgiftsförändring. Avgiften sänktes med 5% fr.o.m. 2016-06-01 samt ytterligare 5% 2017-01-01. Ingen förändring inför 2018.

Kontaktperson

Ordf Ola Grahn

Övrigt

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Extra
590 m
Hemköp Jakobsbergs Centrum
600 m
Köpcentrum & Gallerior
Jakobsbergs Centrum - Citycon
680 m
Stockholm Quality Outlet
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vattmyras Förskola
380 m
Invandrarförskola Daghem Fritidshem Förskola
530 m
Grundskolor
Vattmyraskolan
560 m
Internationella Engelska Skolan Järfälla
570 m
Gymnasium
Lärarförbundet Avd. Järfälla
530 m
Didaktus Jakobsberg
1 km
Universitet & Högskolor
Jakobsbergs Folkhögskola
340 m
Banker
Handelsbanken Jakobsberg
550 m
SEB
610 m
Golfbanor & Golfklubbar
Komethallen AB
2,5 km
Viksjö Golfklubb
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattmyravallen Idrottsplats
280 m
Jakobsbergs Sport- och Idrottshall
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Jakobsbergs simhall
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Mariana Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte