Österdalsvägen 32

Bilder

  • Såld!
  • Inglasat uterum
  • Inglasat uterum med golvvärme
  • Uteplats på framsidan
  • Inglasat uterum på baksidan
  • Kök

Österdalsvägen 32 , Skälby , Järfälla

Bostadsrättsradhus med gavelläge i barnvänligt området. Här erbjuds två dusch/badrum, rymligt kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasat uterum samt tre sovrum. Trädäcksförsedd uteplats på framsida. Förvaring finns i klädkammare samt externt förråd på gaveln. Lekplats och bilfritt på gatorna i området!

106,2 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 448 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Radhus
Boarea:
106,2 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
79020
Byggår:
1990
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

106,2 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Bra förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar i spegelglas. Plats finns även för sittbänk och ytterligare möblemang. Klinkergolv precis vid entrén, exemplariskt för blöta skor, som sedan övergår till ett parkettgolv (2013). Tapetserade väggar.

Kök
Trevligt kök med kanelfärgade luckor, utbytta 2016 från Härjedalskök. Kaklat stänkskydd ovan bänkskiva i laminat med rostfri diskho. Utrustning: Diskmaskin (Miele, vit), spishäll med ugn (Husqvarna), två kombinerad kyl/frys i rostfritt (Electrolux) och fläkt (Franke). Matplats för upp till 6 personer framför fönster och uteplatsen. Vitmålade väggar med röd fond och parkettgolv (2013)

Vardagsrum
I det ljusa vardagsrummet med tapetserade väggar och parkettgolv finns plats för soffgrupp, soffbord och TV-del. Här finns även utgång till det inglasade uterummet från Willabgarden.

Inglasat uterum
Byggdes 2015 från Willabgarden med sk. höst/vårglas. Ett inglasat uterum med fm/morgonsol, golvvärme gjuten i betongplatta, brandklassad vägg emellan detta rum och grannen, tapet i svart med mönster i silver. Stora härliga skjutglaspartier med gräsyta nedanför. Gott om plats för matbord och odlingar. Detta rum är verkligen något utöver det vanliga i området då det tackvare gavelläget får ett fantastiskt ljusinsläpp från två sidor. Bostaden har verkligen fått ett extra rum att umgås i!

Uteplats framsida
Träbelagd uteplats på framsida med em/kvällsol, gräsyta för de med spring i benen.

WC/dusch
På entréplan finns ett helkaklat duschrum från dec- 2006 med ljust kakel och klinker i grått med golvvärme. Wc-stol, skålformat handfat i kommod med två lådor, spegel med hyllplan och belysning, eluttag, välvda och vikbara duschväggar i glas samt plats för högskåp.

Tvättstuga
Belägen innanför köket. Här finns utrustning så som tvättmaskin (Electro Helios) och torktumlare (Whirlpool), förvaringsskåp och torkskåp samt en tvättho. Våtrumsmatta på golv.

ÖVRE PLAN

I passagen precis nedanför trappan finns tre garderober på rad. Trappa, målad i vit med plansteg i grå filt, leder upp till övervåningen.

Hall
Plastgolv och ljusa väggar. Lucka till vind. Anslutning till rymlig klädkammare.

Badrum
På övre plan finns ytterligare en duschmöjlighet, ett badrum med våtrumsmatta i beige kulör och vitmålade väggar. Kaklat i hörnet i anslutning till badkaret i vitt med rosa bård. Utrustning: Större handfat i kommod med lådor och luckor, dubbelt spegelskåp med fyra infällda spotlights ovan, wc-stol och badkar. Vädringsfönster.

Sovrum 1
Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Plastgolv i beige ton och målade väggar i lila nyanser och grått.

Sovrum 2
Plats för enkel eller dubbelsäng, skjutdörrsgarderob med tre dörrar i spegelglas. Blå tapet och ljust plastgolv. Fönster mot framsidan.

Sovrum 3/ Kontor
Ett mindre sovrum med plats för enkelsäng. Här passar även rummet bra att använda som kontorsrum vilket nuvarande ägare valt. Plastgolv i beige kulör likväl som väggarna i tapet.

ÖVRIGT
- Separat förråd tillhör bostaden och finns i byggnad på längans andra gavel.
- I avgiften ingår: värme, varm- och kallvatten, bredband 100 Mbit, TV Com hem silver ca 42 kanaler.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Fernström, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

6 448 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Hemförsäkring får du som köpare stämma av med ditt egna försäkringsbolag.

Andel i föreningen

2,64666%

Andel av årsavgiften

2,52589%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1990

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 179 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Salladsåkern

Om föreningen

Välkommen till Brf Salladsåkern som byggdes år 1990 och omfattar totalt 48 lägenheter, varav 45 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och tre med hyresrätt. Fastigheten består av två flerfamiljshus med 6 lägenheter i varje dvs totalt 12, 9 radhuslängor med totalt 36 bostäder.

Föreningen har två sophus och skyddsrum/tvättstuga. Inom området finns också en lokal. Föreningen ombildades från hyresrätt till bostadsrätt och registrerades 2004-10-22. Den ekonomiska planen registrerades 2005-06-21 och nuvarande stadgar registrerades hos Bolagsverket 2009-01-08. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Till lägenheten tillhör förråd i separat förrådsbyggnad. Tvättstuga finns men är framför allt till för de mindre bostäderna i föreningen. Trädgårdsutrustning finns att låna som t.ex. gräsklippare m.m., även släpkärra till bil finns att låna. En fin lekplats finns i föreningen och ligger omgärdad av föreningens bostäder.

Med reservation för ändringar.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Kabel-TV och bredbandsleverantör är Comhem och basutbudet ingår i månadsavgiften både avseende tv och bredband.

Parkering

Parkering
P-plats med elstolpe går att hyra för 200 kr/mån av föreningen. Även carport går att hyra för 340 kr/mån, sep.kö. Det är två separata kösystem för dessa platser som styrelsen sköter själva. Det finns även avgiftsbelagda gästparkering inom området.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Föreningen byter ut fönster och ytterdörrar och det görs löpande när det finns ekonomiskt utrymme. Renoveringar följer underhållsplanen.

Bättre belysning i orådet inför hösten är under planering
Ny lekpark byggs i området, start i maj månad.

Föreningen amorterar ca 500.000kr/år och kommer fortsatt göra det.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Avgiftshöjning
Inga avgiftshöjningar har skett de senaste åren, och kommer inte att ske dom närmaste åren enligt ordförande 9/4 2018.

Hemsida
http://salladsakern.se/

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte