Aron Lindgrens väg 2, 5 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Västläge, här går solen ner över vattnet
  • Fantastisk balkong med sjöutsikt
  • Rymligt vardagsrum
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats

Aron Lindgrens väg 2, 5 tr. , Bolinder Strand - Kallhäll , Järfälla

Nu erbjuds denna fina 2:a näst högst upp i huset med underbar sjöutsikt över Mälaren! Bostaden är i mycket gott skick och här är det genomgående ljusa ytskikt. Helkaklat duschrum med klinkergolv. Genomgående ekparkett i hela bostaden. Mycket rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsdelen.

66,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 100 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66,5 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
571
Byggår:
2004
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré/ Hall
Ljus och välkomnande hall med ljus tapet på väggana och ekparkettgolv som utan tröskel flyter vidare in i vardagsrummet. Här finns plats för hatthylla direkt innanför entrén och bakom dig stänger du med säkerhetsdörr. Från hallen når man den praktiska klädkammaren med goda förvaringsmöjligheter.

WC/ Badrum
Helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Här finns wc, handfat, spegelskåp, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsen som ligger intill köket. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet ligger ekparkett. Från vardagsrummet når man den rymliga hörnbalkongen med trätrall. Balkongen ligger med härligt sydvästläge och fantastisk sjöutsikt, härifrån avnjuter man solnedgång över Mälaren. Vardagsrummet kan med ganska enkla medel, tack vare dess storlek, delas av med vägg för att skapa ett extra sovrum. Detta har gjorts av grannar i området och lösningen fungerar bra.

Kök
Arbetskök med vit skåpsinredning, grått kakel och arbetsbänk i ljus laminat samt rostfritt. Ovanför arbetsytorna finns fönster i två olika väderstreck. I köket finns kyl/ frys, spis, spisfläkt, skafferi samt möjlighet till diskmaskin. Precis utanför köket finns matplats invid fönster som vetter mot skogsområde.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om förvaring i garderobsvägg. Väggarna är ljust tapetserade och på golvet ligger ekparkett. Dörr finns mot både hall och vardagsrum. För den som vill skapa mer förvaringsmöjligheter och enklare möbleringsmöjligheter kan man här med fördel bygga igen dörr mot vardagsrummet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

4 100 kr inkl värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,14171%

Andel av årsavgiften

1,14%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 mars 2008
Energiprestanda: 101 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Stor hörnbalkong med soligt sydvästläge. Här avnjuter man solnedgång över Mälaren. Utgång till balkong från vardagsrummet.

Tillhörande förråd finns i källaren.

Förening

Namn

Ekbladet

Om föreningen

Välkommen till Brf Ekbladet som har 72 st lägenheter fördelade på tre hus med adresserna Aron Lindgrens väg 2-6.

Allmänt
Kabel-TV och bredband genom Comhem. Det finns två tvättstugor som ligger i port 2 och 6. Till bostaden tillhör källarförråd, utöver det har man klädkammare/ förråd i bostaden. Sopsortering finns med hushållssopor, matavfall, tidningar, metall, plast och kartong.

Parkering
P-plats med el 250 kr/mån och p-plats i carport för 450 kr/mån. Styrelsen administrerar själv kösystemet. Som boende är man garanterad minst en plats och i mån av plats finns möjlighet till fler platser för den boende.

Planerade renoveringar:

Genomförda renoveringar:
Under 2017 borrade man för bergvärme. Det här har sänkt föreningens värmekostnad väsentligt.

Avgiftsförändringar
Avgiften sänktes 2017 med 3%

Organisationsform

Bostadsförening

Om området

Bolinder Strand - Kallhäll

Bolinder Strand är ett sjö- och strandnära område med waterfront mot Mälaren. Ett naturnära område med exklusiva bostäder och vackert upplyst strandpromenad, som också erbjuder två badplatser i västerläge, två båtklubbar och en marina. Utöver detta finns Görvälns naturreservat med fina strövområden. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Förskolor och skolor finns i närliggande Kallhäll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Bolinder Strand finns Friskis & Svettis, Extremfabriken, elljusspår, möjlighet till långfärdsåkning och mountainbike i Görvälns naturreservat. Ångbåtsbrygga med sommartrafik till Sthlm C. I närliggande Kallhälls Centrum finns bibliotek samt ett tjugotal affärer, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning.

Karta

Hör av dig till Anders Trotzig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad