Tomtebo, UMEÅ

Sagovägen 11

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,336 I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv och hushållsel enligt schablon med uträkning årsvis.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer42

Utgångspris: SEK 1,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

24
September | Thursday
Kl 12:00 - 12:30
Boka er för visning! Önskas separat tid vänligen kontakta mäklaren.

Välkommen till Sagovägen 11! Denna trevliga tvåa är belägen på fjärde våningen och erbjuder öppen och social planlösning.
En trivsam och väldisponerad lägenhet om ca 55 kvm.
Genomgående ljusa ytskikt och en fin ekparkett längst med hela lägenheten.
Lägenheten har ett modernt, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, trevligt och välutrustat kök med arbetsytor samt utgång till en rymlig balkong. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen. Utöver detta erbjuder lägenheten ett fint sovrum med förvaring samt klädkammare i anslutning till hall.
Hiss finns i huset.

Låg avgift som inkluderar allt.
Här bor du i fantastisk miljö invid Nydalasjön och närhet till Grössjön med dess motionsspår, rekreationsområden och badplatser. Bekvämt cykelavstånd till Universitetet, NUS, IKSU, mataffär och goda bussförbindelser till centrum.

Välkomna på visning!

Om området

Ett av Umeås nyaste bostadsområden som hela tiden fortsätter att växa. Det ligger vid Nydalasjöns sydspets, cirka 5 kilometer från centrum. Ett barnvänligt område med förskolor och skola åk 1-9. Bebyggelsen består av flervåningshus och marknära bostäder med varierade upplåtelseformer. Även tomter för eget byggande finns i området. Ett område som utvecklas och bebyggs hela tiden, naturnära men ändå med stadsmässig karaktär. Området kring Nydalasjön är ett omtyckt rekreationsområde med badplats, äventyrsbad, promenadvägar, grillplatser, motionsslingor och äventyrslekpark.

NÄRSERVICE
Det finns pizzerior och en mindre kiosk på området. På promenadavstånd hittar du Ålidhems centrum och där finns bland annat tre mataffärer, videobutik, frisör och apotek. Dessutom finns restaurangen Tacobar. Mellan Tomtebo och Ålidhem finns en ny COOP-butik. Strömpilens handelsområde med bl.a ICA Maxi ligger inom rimligt avstånd från Tomtebo.

KOMMUNIKATION
Goda bussförbindelser till centrum, universitet och sjukhus.

SKOLOR OCH OMSORG
Tomtebogårdsskola F-2, Fritids
Sjöfruskolan åk 3-9
Förskolor

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
Föreningens information
Hall
Ljus och välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i två platsbyggda garderober samt en klädkammare/förråd i anslutning till hallen. Belysning i form av spotlights i tak.
Duschrum
Till höger när du kliver in i lägenheten ligger det helkaklade duschrummet. Vita kaklade väggar och mörk klinkers. Här finns dusch, wc-stol, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.
Sovrum
Bra sovrum med plats för dubbelsäng samt nattduksbord. Här finns goda förvaringsmöjligheter i form av fyra platsbyggda garderober.
Kök
Ljust kök med plats för matgrupp. I köket finns god förvaring bakom skåpar i trä. Arbetsytor på arbetsbänk i laminat samt vitt kakel ovan bänk och belysning i form av spotlights i tak. Maskinellt utrustat med spis och ugn, spisfäkt, diskmaskin och hel kyl och frys.
Vitvarorna är mycket sparsamt använda och i mycket fint skick.
Från köket når man ut på den rymliga balkongen med plats för matgrupp, soffmöbel eller annat önskat balkongmöblemang.
Vardagsrum
Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för större soffgrupp och tv-möbel. Fina ljusinsläpp från rummets fönsterpartier.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Pris
SEK 1,495,000
Avgift
SEK 3,336 I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet, kabel-tv och hushållsel enligt schablon med uträkning årsvis.
Andel i föreningen
2.08889 %
Andel av årsavgiften
2.08889 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 10/10/2018
Energiklass
B
Energiprestanda primärenergital
80 kWh/m² och år
Förening
Namn
Tavleviken i Umeå
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Älvringen 2 i Umeå Kommun. På fastigheten finns 2 byggnader med 44 lägenheter. Fastigheternas adress är Sagovägen 9 & 11 i Umeå.
Dessutom tillkommer 39 st parkeringsplatser. I föreningen finns även en stor cykelparkering ute under tak, ett rum på bottenvåningen med plats för barnvagnar och permobiler samt ett soprum.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
44
Tv och bredband
Leverantör kabel-tv: Telia. Ingår i månadsavgiften.

Leverantör internet: Telia. Ingår i månadsavgiften.
Parkering
Carport: 500 kr/mån. Till carportplatserna är det separat kö.

P-plats med el: 300 kr/mån. Till p-platserna är det separat kö.

Kö till parkeringarna sköts av Riksbyggen.
Renoveringar
Föreningen har planer på att överse trädgården och komplettera den med buskar etc. samt att bygga ett staket runt området och att köpa in cykelställ utanför hus 9.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,183

Karta

Tomtebo UMEÅ

Sagovägen 11

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg