Visinge, Täby


Utgångspris: SEK 4,995,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Varmt välkomna till detta fint renoverade souteränghus i populära Visinge.
Stora delar av huset har renoverats med omsorg på senare år. På övervåningen ligger det massiv enstavspakett i både kök och vardagsrum. Köket är renoverat i mycket smakfull stil 2016 med exklusiv bänkskiva i granit.
På souturängväningen är tvättstugan även den renoverad 2016 Marrakech klinker på golv samt vitt kakel på väggarna.
Totalt finns det idag 4 sovrum i huset och 2 badrum.
Detta hus vill du inte missa. Varmt välkommen hem!

Om området

Visinge är ett område med blandad bebyggelse av radhus, kedjehus och villor, huvudsakligen byggda under 1980-talet. Närheten till Roslagsbanan och Stolpaskogens (Ensta Krog) friluftsområde lockar många boende i området.

Kommunikation

Visinge har mycket bra kommunikationer. Roslagsbanan har hållplats i områdets östra utkant. Bussar mot Danderyds Sjukhus och Vallentuna går på Bergtorpsvägen i områdets norra utkant. Det går även en busslinje mot Danderyds Sjukhus/Täby Kyrkby på Täbyvägen i områdets västra utkant.

Närservice

Närmsta KÖPCENTRUM är Vallatorps centrum, där det bl a finns välsorterad mataffär, restauranger och husläkarmottagning. Flera SKOLOR finns inom 1-2 km. Erikslunsskolan åk 0-5 ligger i områdets södra del. Som närhetsalternativ finns Vallatorpsskolan åk 0-9 på andra sidan Täbyvägen, dit det är ca 0,5-1,5 km. BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd i området. Ett alternativ är bl a Marielunds förskola på Getvägen. För mer information gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby se..

Fakta

Antal rum5 rok
Boarea104 kvm
Tomtarea243 kvm

Alla bilder

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2019 HusmanHagberg