KarriärOm oss

Patrik Borin

Hemma överallt i Täby

Din mäklare i Täby

Kontakta mig

Patrik Borin

Patrik Borin

Reg Fastighetsmäklare Franchisetagare

Täby

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Seriös. Tillgänglig. Kunnig. Bra kännedom om vår lokala villamarknad."
Magnus K5 veckor
Verifierad kund
"Patrik är en professionell, engagerad och hjälpsam mäklare. Han höll oss uppdaterade igenom hela processen och var alltid tillgänglig. "
Linda Malín E11 veckor
Verifierad kund
"Vi tog in offerter från flera mäklarfirmor och valde Patrik från HusmanHagberg beroende på hans ödmjukhet, lugn, seriositet och professionalism. Han har skött hela processen på ett mycket bra sätt och kan varmt rekommendera honom."
Stefan H15 veckor
Verifierad kund
"Snabb i kommunikationen och bra upplägg kring hela processen"
Christoffer S16 veckor
Verifierad kund
"Inlyssnande, tillgänglig och lägger ner sin själ i det han gör. 👍"
Helena Marija S16 veckor
Verifierad kund
"Han är vänlig och förstående. Mycket sympatisk. Kunnig. "
Ulla-Britta S20 veckor
Verifierad kund
"Blev bra bemött och kunde under visningen få svar på frågor och funderingar samt diskutera bud. Motsvarade förväntningarna hur en bra mäklare ska vara. Personligt bemötande som var lättsamt utan att bli privat."
Christina S20 veckor
Verifierad kund
"Trevligt, kompetent intryck. Bra återkopplingar och information. Bra nätverk med stylist och fotograf. Vi är mycket nöjda med Patrik Borin och rekommenderar honom varmt. "
Charlotte A24 veckor
Verifierad kund
"Lugn, samlad och extremt kompetent! "
Peter L30 veckor
Verifierad kund
"Bra och proffsig mäklare. Ärlig och rak genom processen. "
Helena E30 veckor
Verifierad kund
"Patrik var 110 % engagerad i vår bostadsförsäljning. Han var tydlig och kommunicerade med oss genom varje steg av försäljningen. Mycket trevlig och tillmötesgående, vi är mycket nöjda kunder! "
Matilda L50 veckor
Verifierad kund
"Han arbetar med en god professionellt sätt. Svarar på frågor med fakta, låter spekulanter att ha utrymmer att fatta eget beslut. Sedan när säljaren och köparens kontakt eller viljan kommer mer nära, kan han hjälpa till med ett snabb affär, det uppskattas av hans beslutsamhet!"
Linda Z50 veckor
Verifierad kund
"Ambitiös, tydlig och drivande. I den stressen som blir av att sälja så var Patrik ett otroligt lugn för oss som vi kunde lita oss mot. Han är otroligt professionell och skicklig! Vi är fantastiskt nöjda och rekommenderar stark att anlita Patrik!"
Mathias L50 veckor
Verifierad kund
"Personlig, professionell och inlyssnande. Det kändes väldigt tryggt att sälja med Patrik. Vi samarbetade väl och nådde ett slutpris som vi var mer än nöjda med. "
Hanna Maria R57 veckor
Verifierad kund
"Drev projektet proffsig och korrektt och ställde upp utöver vad man förväntar sig av en mäklare."
Alan P63 veckor
Verifierad kund
"Patrik har på ett professionellt sätt förberett en marknadsföring av vår villa att passa in och fungera närhelst vi önskade. Härav följde en snabb och enkel försäljning till vår fulla belåtenhet. Patrik har under hela förberedelse- och försäljningsprocessen visat ett särskilt engagemang som gör att vi vill ge våra bästa rekommendationer. Håkan o Rose-Marie "
Håkan W63 veckor
Verifierad kund
"En trevlig, social men också driven mäklare som har varit effektiv och snabb. Jag är mycket nöjd."
Erik K69 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och trevligt bemötande. Väldigt kunnig och affärsdriven. Smidig , hjälpsam med snabb återkoppling vid frågor. Patrik överträffade mina förväntningar stort, och jag kan varmt rekommendera honom. "
Åse Charlotte K70 veckor
Verifierad kund
"Jag är galet nöjd med all den hjälp jag har fått av Patrik. Han är en riktigt bra mäklare. Fått all hjälp jag behöver. Alla frågor och funderingar besvarade. Rekommenderar honom starkt! Kommer absolut kontakta honom igen om det blir aktuellt. Alla tummar upp!"
Jan S76 veckor
Verifierad kund
"Engagerad och väldigt tillgänglig. Vi kan varmt rekommendera Patrik!"
Katarina S81 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har varit i fastighetsbranschen sedan 2009 och trivs oerhört bra med mitt yrkesval. Jag har jobbat med både uthyrning av bostäder, kommersiella fastigheter men främst som fastighetsmäklare för privatsidan med försäljning av villor och bostadsrätter. Jag startade på en mindre firma i stan där personlig service, engagemang, kontaktnät och målmedvetenhet var i topp för att skilja sig från mängden. HusmanHagberg för mig är en kedja med en stark familjärkänsla. Där äkta, passionerade och att vara en vinnare är våra ledord. Vilket var stora likheter fastighetsmäklarbyrån jag började på och som jag själv känner mig. Valet om att komma tillbaka hemkommunen på heltid var inte svårt när jag fick erbjudandet att vara med som delägare och driva vårt fantastiska Täby och Vallentuna kontor med mina duktiga kollegor. Eftersom jag är uppväxt i Ella Gård och bor nu i Skarpäng så är lokalkännedomen något som är naturligt att sälja in för våra köpare som många gånger inte vet så mycket om Norrorts två bästa kommuner. Det viktigaste för mig är att du som köpare, säljare eller spekulant alltid skall känna dig helt nöjd med mitt arbete som fastighetsmäklare. Oavsett vem du än är så vill jag ha ditt förtroende och att vi skall ha en långsiktig relation gällande din bostadskarriär. Jag är uppväxt och bor i Täby arbetat i med omnejd hela min karriär och har ett stort kontaktnät vilket kan gynna dig, avsett om du står på köparsidan eller säljarsidan. Jag är väldigt passionerad för mitt jobb och som människa är jag äkta och en riktig vinnare.

Mina försäljningar

Patrik Borin

Reg Fastighetsmäklare Franchisetagare

0729-99 12 16

patrik.borin@husmanhagberg.se

Boka tid med Patrik direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg