KarriärOm oss
190
MED3948ADBE40E4486193AA0F7D1D242B37

Modern studio i fint solläge mot villaområde, vån 3Näsbyvägen 2 Roslags Näsby, TÄBY

Kommande®

Roslags Näsby, TÄBY

Näsbyvägen 2


PRIS (accepterat pris)2 350 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

35 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

01203

MÅNADSAVGIFT

2 314 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 350 000 kr Accepterat pris

Modern studio i fint solläge mot villaområde, vån 3

ACCEPTERAT PRIS.
Letar du ditt första boende eller vill ha en bra övernattningslägenhet centralt i Täby så finns moderna brf Unum! Stora, glasade partier med generöst tilltagna balkonger på hela 7 kvm. Denna lägenhet ligger så att man kan njuta av solen från tidig förmiddag till in på kvällen. Planerade så att man har minimal insyn från sina grannar. Optimalt planerat kök med förvaring i släta, dimgråa skåp och lådor. Stora fönsterpartier och bra planering gör att lägenheten känns mycket större än sina 35 kvm! Sovalkovet rymmer dubbelsäng och väggen mellan alkovet och vardagsrummet kan tas ner för den som vill bygga upp sängen och nyttja utrymmet under till hemmakontor. Stilrent och bra tilltaget duschrum som är inrett i enhetlig stil med köket. Här finns en kombimaskin med tvätt och tumlare i ett. Fin, vitlaserad ekparkett (förutom duschrum som är helkaklat med golvvärme) och vitmålade väggar.
Föreningen har tagit i med extra allt för den som vill hänga och ha sociala tillställningar på terrassen. Med gemensamhetslokal, sittplatser, grillplats och utegym kan man njuta av sin lediga tid. I källaren finns barn- och cykelrum där man också kan låna cyklar kostnadsfritt. För den som behöver en parkeringsplats så har föreningen samarbete med Scandic, där man också får fina rabatter.
Från Näsbyvägen har du närhet till allt! Täby C med allt man behöver ligger inom en kort promenad. Det finns bra kommunikationer som bussar och Roslagsbanan som snabbt tar dig till Universitet och vidare in mot stan. Täby C är under en stor förändring med många nya bostäder i Täby Park, restauranger, simhall med mera. Välkommen att anmäla ditt intresse till denna unika lägenhet!

Bilder

MED3948ADBE40E4486193AA0F7D1D242B37
MEDFF58B01A423545CF84D3AE21AE0ABBBD
MEDFE6B453E847D444194E95592507E7DE9
MEDFC59A0356C4649D0874161CEC0295135
MED633C8850A38A4DACB8922830BFA2ED1A

Planritningar

Planritning.

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

35 kvm

LÄGENHETSNUMMER

01203

VÅNING

3 av 9, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 314 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 350 000 kr Accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

UTEPLATS

Ca 7 kvm i sydläge ovanför terrassen

PARKERING

Brf Unum hyr parkeringsplatser av Scandic Hotel. Unum har tillgång till 35 platser och priset är 550kr per månad. Platserna administreras av Scandic Hotel. Platserna är inte uppmärkta men välj i första hand platserna på kortsidan av UNUM.

BALKONG

Ja

Om området

Roslags Näsby centrum är ett flerbostadsområde med dels en äldre del ifrån slutet 1950-talet, en del från början 2000-talet samt en nyproducerad del från 2013-18. Närheten till Roslagsbanan och massor av bussar har gjort att området är mycket populärt.

KOMMUNIKATION

Kommunikationerna är extremt bra ifrån detta område. Roslagsbanan har hållplats vid Roslags Näsby centrum för 2 tåglinjer. Buss mot Danderyds sjukhus och Täby C finns på Ytterbyvägen dit det är ca 500 m. Vid Roslags Näsby trafikplats på E18 finns hållplats för flera bussar mot Norrtälje, Tekniska Högskolan och Humlegården.

NÄRSERVICE

Roslags Näsby centrum erbjuder restauranger, konditori, kiosk, kemtvätt m.m. Täby C finns inom 1 km som är ett av Stockholms största köpcentrum. Här finns även vårdcentraler, bibliotek, kommunhus m.m.

PARKERING

Det finns gott om gästparkeringar alldeles intill tågstationen på båda sidor och Roslag Näsby centrum. På Kanalvägen går det också att parkera. Och kvällstid vid Ytterbyskolan.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,62827 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,62826 %

Ekonomi

EL

2 400 kr

FÖRSÄKRING

1 800 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 200 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Bostadsrättsföreningen har tecknat ett kollektivt el-abonnemang med nätägaren Ellevio och elleverantören Elkraft Sverige AB. Respektive lägenhet har installerade individuella elmätare för att föreningen varje månad skall kunna debitera ut förbrukad hushållsel. Elkostnaden kommer läggas ovan månadsavgiften och varierar efter förbrukningen i den enskilda lägenheten. Lägenheten har en elcentral i garderob -säsongsförvaring, i denna finns automatsäkringar.

Byggnad

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX system med värmeåtervinning.

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ÖVRIGA BYGGNADER

Föreningen har en cykelpol, gemensam takterrass om ca 400kvm med utegym, grill samt rymliga ytor för odling, lek och fest. Föreningen har även en gemensamhetslokal i anslutning till den gemensamma takterrassen.

Byggnadssätt

FÖNSTER

Isolerglas

ÖVRIGT

Lägenheten har en säkerhetsdörr.

Förening

NAMN

BRF Unum

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

148

DELAT ÄGANDE

Ja. Föreningen har tidigare varit generösa med att tillåta juridiska personer som köpare men kommer framöver göra bedömning från fall till fall.

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 190 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

476 kr

OM FÖRENINGEN

BRF Unum är en bostadsrättsförening med 148 lägenheter i Täby. Brf Unum har en stor takterass i sydvästläge. Terrassen om 400 m² erbjuder vidsträckt utsikt, soligt läge och vissa läskyddade delar via glasväggar. Här finns grill, sittplatser och ett specialdesignat utegym. På taket finns en 400 kvm grönskande terrass för sköna grillkvällar, eller kanske bara en stund för dig själv, och ett fullt utrustat utegym med utsikt över takåsarna. Ett gemensamt stort second living room gör det enklare att bjuda hem kompisarna på middag och kan ge ett skönt miljöombyte när du arbetar hemma en dag. I källaren finner du husets cykelpool, där du kan boka en cykel för storhandlingen i närliggande Täby C eller för en skön tur till badet.

PARKERING

Det finns 35 stycken utomhusplatser som sköts av Scandic Täby. Separat kö och kostar ca 550kr/månad.

ÖVRIGT

Föreningen har en cykelparkering på gården och i källare. Det finns även ett barnvagnsrum.

Viktiga dokument & länkar

ekonomisk-plan Unum
Stadgar BRF Unum
Årsredovisning och revisionsberättelse 2
Kommande

Karta

Täby Roslags Näsby

Näsbyvägen 2

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg