190

Lövbrunna, TÄBY

Lövbrunnavägen 13

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,512 I avgiften ingår, vatten, TV, bredband, parkering samt odlingslott
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea85 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2D
Byggår2010
Driftskostnad939 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,495,000

Här slutar letandet!
Detta är en påkostad 3:a på 85 kvm med nästan 3 meter i takhöjd, fönster i 3 väderstreck och stor terrass i perfekt söderläge och fri utsikt över grönska. Inte nog med att lägenheten i sig är fantastisk, det finns även en vind om ca 70 kvm golvyta som kan disponeras till förvaring eller bygga om till boyta (för att bygga om till boyta krävs bygglov samt ett OK från föreningen, ritningar för en sådan förändring finns).
På Lövrunnavägen 13 är känslan att du bor lugnt och fridfullt på landet fast du befinner dig i centrala Täby.
Denna lägenhet vill du inte missa, kontakta mäklaren för mer info

Om området

Lövbrunna är ett helt nybyggt område med fristående villor.

Kommunikation

Flertalet bussar mot Danderyds Sjukhus och Vallentuna går på Bergtorpsvägen strax väster om området. Bussar mot Täby C går från Täbyvägen vid Vallatorps centrum.

Närservice

Närmsta centrum är Vallatorps centrum, där det bl a finns mataffär, pizzeria, thairestaurang och husläkarmottagning. Närmsta SKOLA är Vallatorpsskolan åk 0-9. BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd i området. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar - Lövbrunna Äng
Energideklaration
Kommande

Bilder

Lövbrunnavägen 13

Magisk terrass i perfekt söderläge

Terrass

Kök

Kök

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter via förråd. Parkettgolv samt vitmålade väggar. Det är även från den inre hallen du kommer åt vinden.

VIND
Från hallen når du lägenhetens vid som är ca 70 kvm golvyta. Här har säljaren bekostat en snickare att lägga trägolv över ytan. Möjlighet finns att ansöka om bygglov för att inreda vinden till boyta, säljaren har även ritningar på detta.

BADRUM
Utbyggt badrum man fått plats med både badkar och dusch. På golvet pryds av brunt klinker och väggarna är kaklade i vitt utförande samt en snygg fondvägg i samma färg som golvet. I badrummet finns även tvättpelare, handfat med kommod samt spegelskåp.

SOVRUM 1
Generöst sovrum om 12 kvm med plats för dubbelsäng samt övrigt önskvärt möblemang, förvaring via stor skjutdörrsgarderob. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 2
Sovrum om 10 kvm med plats för dubbelsäng samt övrigt önskvärt möblemang, förvaring via 2 st garderober. På golvet ligger parkett och väggarna är vitmålade.

KÖK
Fantastiskt kök med halvt öppen planlösning mot vardagsrum och perfekt för den matintresserade, här finns gott om arbetsyta på de snygga bänkskivorna som är gjorda i Jämtlands sten. Många skåp till förvaring. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kyl & frys i fullhöjd, micro, ugn samt diskmaskin. Parkettgolv samt vitmålade och kaklade väggar.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, matsalsbord samt övrigt önskvärt möblemang. Vitmålade väggar samt parkett på golv. Det är även från vardagsrummet du når terrassen.

TERRASS
Fantastisk terrass i perfekt söderläge med utsikt över grönska. Säljaren har även bekostat en el markis så att man även kan njuta på terrassen de varmaste dagarna eller då det duggar.
Antal rum
3 rum
Boarea
85 kvm
Areakälla
föreningens information
Parkering
Parkeringsplats
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 1, hiss finns
Pris
SEK 4,495,000
Avgift
SEK 3,512 I avgiften ingår, vatten, TV, bredband, parkering samt odlingslott
Driftskostnad
SEK 11,268 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 11,268
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Elkostnaden är för hushållsel samt uppvärmning. Hemförsäkring tillkommer
Andel i föreningen
5.83791 %
Andel av årsavgiften
5.83791 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2010
Energideklaration
Utförd 8/4/2011
Energiprestanda
106 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Lövbrunna Äng
Om föreningen
Föreningen består av 4 villaliknande byggnader i 2 våningar om totalt 16 lägenheter. Byggnaderna uppfördes 2009-2010 och inflyttning skedde sommaren 2010. Fastighetsbeteckningen är Musköten 13 och omfattar adresserna Halmgränd 2-4 och Lövbrunnavägen 11-19.. Total boarea är 1.456 kvm.

Barnvagns-/cykelrum: Det finns 2 st fristående byggnader för barnvagnar och cyklar.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
16
Tv och bredband
Fiber är indragen från Telia i alla lägenheter med triple play dvs tv, telefoni och bredband. Det finns dubbla uttag i alla rum.
Parkering
Det finns 16 p-platser med motorvärmaruttag (=1 till varje lägenhet) samt 10 gästparkeringar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Lövbrunna TÄBY

Lövbrunnavägen 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg