190

Löttingelund, TÄBY

Vassvägen 6Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

131 kvm

BIAREA

70 kvm

TOMTAREA

1 200 kvm

BYGGÅR

1986

DRIFTSKOSTNAD

2 358 kr/månad

Badrocksavstånd till Rönningesjön!

SJÖNÄRA
ENPLANSHUS
LÅG ENERGIFÖRBRUKNING
TONÅRS/GÄSTBOSTAD
BASTUTUNNA
GARAGE
FIBER
LARM

Välkommen till Vassvägen 6 i det charmiga Löttingelund, Täby – där livet förenas med natur och bekvämlighet. Denna enplansvilla på en generös tomt är en pärla som erbjuder en fantastisk livsstil.

Läge är allt, och här har du inte bara viss sjöutsikt utan även badrocksavstånd till vackra Rönningesjön, perfekt för sköna bad på sommardagar. Området kännetecknas av lugn och ro samtidigt som du har närhet till allt du behöver.

Välkomnande och praktiskt är nyckelorden för denna bostad. En välkomnande entréhall med praktisk förvaring.
Det generösa vardagsrummet öppnar upp sig mot det stilfulla köket, skapande en social och inbjudande atmosfär. Här finns också en öppen spis med kassett som ger extra värme och karaktär till hemmet. Utgång till stor trädäckad altan under tak, tomt och ett trädäck utan tak för de soliga dagarna.

Med 2-3 sovrum finns gott om plats för familjen. De två bad/duschrummen ger ytterligare komfort och bekvämlighet, och det snygga köket imponerar med bra arbetsytor och en rymlig matplats för gemensamma måltider.

Det finns även en separat gäst/tonårsbostad med egen ingång, perfekt för gäster eller tonåringar som behöver sitt eget utrymme. Här finns alla bekvämligheter för att skapa en självständig och privat tillvaro.

Utomhusområdet är lika imponerande med en stor tomt som rymmer en bastutunna för avkopplande stunder och ett garage för praktisk förvaring av fordon. Ett extra förråd ger utrymme för att organisera och förvara dina ägodelar på ett smidigt sätt.
Utebelysning runt hela huset lyser upp fasaden vackert på kvällen.

OMRÅDET
Ett av Löttingelunds mest framstående attraktioner är närheten till Rönningesjön – en naturlig skatt som inbjuder till avkoppling och äventyr året runt. Du har en rad badmöjligheter att välja mellan, från förtrollande strandängar till klippor som möter det glittrande vattnet. För de som föredrar det bekväma finns Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan, komplett med gräsytor och bryggor som sträcker sig ut i vattnet. På Rönninge sjöns nordöstra sida kan du upptäcka det pittoreska badet vid Skavlötens friluftsgård, där en bastu och modiga isvaksbad entusiastiskt väntar.

För de som älskar att röra på sig erbjuder området en rad sport- och friluftsmöjligheter. Skavlötsgården är din startpunkt för flera löp- och längdskidspår, varierande i längd och svårighetsgrad. Det blir aldrig tråkigt när du kan välja mellan olika sträckor för att anpassa träningen efter ditt humör och ambition. En verklig höjdpunkt är den natursköna sjöpromenaden, som omger Rönningesjön och sträcker sig över ca 6-7 km. Att ta en promenad här är som att kliva in i en målning – en vandring som uppskattas av både unga och gamla.

Vintertid förvandlas området till en vinterparadis. Isen på sjön blir till en skridskobana som plogas och vårdas för att erbjuda timmar av glädje för skridskoentusiaster. För längdskidåkare är det som att hitta en hemlig skatt när spåren dras upp på sjöns yta, vilket gör det möjligt att njuta av vinterlandskapet på ett unikt sätt.

För familjer är Rönningeby en oslagbar destination. Här kan du besöka den omtyckta 4H-gården som ligger på Rönningesjöns östra sida. Det är en plats som genomsyras av glädje och aktivitet, med allt från midsommarfirande till julmarknader. Barnen kan njuta av ponnyridning och närkontakt med djur, vilket ger dem en möjlighet att lära och utforska samtidigt som de har roligt. Mysiga grillplatser och ett café med läckerheter som bakverk och våfflor gör detta till en perfekt plats för avkoppling och samvaro.

Löttingelund är inte bara ett område, det är en livsstil som omfamnar natur, gemenskap och en aktiv livsstil. Här är varje dag en möjlighet att upptäcka nya skatter, skapa minnen och leva livet fullt ut.

Denna pärla på Vassvägen 6 är helt enkelt mer än ett hem – det är en livsstil där din dröm om det perfekta hemmet och en vacker omgivning blir verklighet.

Kontakta Pernilla Darin 0733-30 90 62 för mer information och ev förhandsvisning.

Bilder

MEDCB3EEE3CF7894E63B34EDC790914E3EF
MEDE4FFA890BD894FC7AFE8B7C9E0A641D8
MED78C1C15746CE4037B1FD155DBCBC6917
MEDDD62D82827344F1AAE9FB18873048ED1
MED0225E8781FE141AB9033A3EC840CB98B

Planritningar

Planskiss garage förråd_gästlägenhet

Planritning idag

Planlösning original

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Täby Löttingelund

Vassvägen 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret