190

Gribbylund, Täby

Fortvägen 141Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

151 kvm

TOMTAREA

1 069 kvm

BYGGÅR

1997

DRIFTSKOSTNAD

5 028 kr/månad

Drömhus med härliga sällskapsytor och pool!

Välkommen till ditt drömhem på Fortvägen 141 i Täby – En oemotståndlig pärla som kommer att smälta ditt hjärta vid första ögonkastet! Med generösa 151 kvadratmeter erbjuder denna bostad inte bara komfort utan en livsstil utöver det vanliga. Stig in och upplev magin av en stilren design som omfamnar dig från alla håll. Här förvandlas dina visioner om det perfekta hemmet till verklighet på det mest förtrollande sätt.

Vid tröskeln till denna oas möts du av en social yta på undervåningen som sträcker ut en inbjudande famn för samvaro.

I det välutrustade köket, kronat med en elegant stenbänkskiva, förvandlar matlagningen till en kreativ, rolig ritual varje dag. Skapa gourmetmåltider och minnesvärda stunder för dina kära i denna kulinariska lekplats.

I öppen planlösning med köket har vi vardagsrum och tv-rum i vinkel. Detta ljusa rum badar i naturligt ljus som sipprar in genom stora panoramafönster och ramar in den grönskande trädgården. En altandörr i glas skapar en förtrollande övergång mellan inomhus och utomhus, där gränserna suddas ut och naturen blir en förlängning av din bostad.

Det nedre planet erbjuder också ett kontor/gästrum eller tonårsrum, en plats för självständighet och utveckling. Varför inte låta det bli din egen arbetsro, en plats för inspiration och produktivitet? Detta hem anpassar sig efter dina behov och önskningar, så att du kan skulptera din tillvaro precis som du vill ha den.
Självklart finns även badrum/tvättstuga i entréplan.

Ta stegen upp för den fina trappan till övre plan och möts av vackra glasdörrar in till det mysiga TV-rummet, ett rum för kärlekshägn, filmkvällar och avkoppling här kommer du också ut på den soliga balkongen som omfamna solstrålarna och låter dig njuta av utsikten över din trädgård, poolområde och naturens skönhet vid solnedgången.

På övervåningen finner du din privata fristad, husets "master bedroom", med dubbla walk-in-closets finns det plats för alla dina kläder, ordnade och organiserade. Här kan du hänge dig åt lugnet och njuta av en sömn som är värdig drömmar.

De två mindre sovrummen på övervåningen är perfekta till dina barn. Denna hörna av trivsel bjuder in till lek, skapande och fantasi – en plats där deras inre världar kan utforskas och flöda fritt.

Duschrummet på övervåningen är som en andningspaus i din dagliga rutin. Duscha bort trötthet eller slappna av i bastun och fyll på dina energidepåer.

Tomten är en äkta juvel med sina över 1000 kvadratmeter av grönska, altaner samt pooldäck. Här har ni ett flertal mysiga platser för matgrupper och solstolar runt den härliga uppvärmda poolen, bättre umgängesyta för oförglömliga poolfester får du leta efter. Denna idyll passar så klart in även för stunder av total avkoppling för dig och din familj att skapa band, skratta och dela ögonblick som bara blir värdefullare med tiden. Trädgården är dessutom prydd med förtjusande, välväxta träd som bär plommon och äpplen.
Välkommen till ditt eget paradis, skapat för soliga dagar och kvällsdopp men även för hemmamotion när vädret gör att man hellre är i den uppvärmda poolen och simmar än i solstolen för insamling av d-vitaminer.

På tomten finns också ett vackert isolerat poolhus som kan nyttjas som gästrum eller tonårsrum och ger utrymme för extra komfort och ett fristående garage som anpassar sig efter dina lagringsbehov eller kreativa projekt.

Vänskap överskrider tid och plats, och detta hus är mer än bara en plats att bo på – det är en inramning för sammanhang och minnen som varar för evigt.

Denna extraordinära pärla på Fortvägen 141 i Täby är mer än ett hem, det är ett hjärta för ditt livs äventyr. Sök inte längre, detta är platsen där drömmar blir verklighet.

Ring mig idag för att boka visning av detta sagolika hem! Pernilla Darin 0733-30 90 62


Området Gribbylund, en pärla som har sin egen unika charm och erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och naturskönhet. Området växte fram under 1990-talet och har sedan dess blivit en eftertraktad plats att kalla hem. Här finns en harmonisk mix av villor, radhus och bostadsrätter, vilket skapar en mångfaldig och dynamisk gemenskap.

En av Gribbylunds mest framstående attraktioner är närheten till Rönningesjön – en naturlig skatt som inbjuder till avkoppling och äventyr året runt. Du har en rad badmöjligheter att välja mellan, från förtrollande strandängar till klippor som möter det glittrande vattnet. För de som föredrar det bekväma finns Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan, komplett med gräsytor och bryggor som sträcker sig ut i vattnet. På Rönninge sjöns nordöstra sida kan du upptäcka det pittoreska badet vid Skavlötens friluftsgård, där en bastu och modiga isvaksbad entusiastiskt väntar.

För de som älskar att röra på sig erbjuder Gribbylund en rad sport- och friluftsmöjligheter. Skavlötsgården är din startpunkt för flera löp- och längdskidspår, varierande i längd och svårighetsgrad. Det blir aldrig tråkigt när du kan välja mellan olika sträckor för att anpassa träningen efter ditt humör och ambition. En verklig höjdpunkt är den natursköna sjöpromenaden, som omger Rönningesjön och sträcker sig över ca 6-7 km. Att ta en promenad här är som att kliva in i en målning – en vandring som uppskattas av både unga och gamla.

Vintertid förvandlas området till en vinterparadis. Isen på sjön blir till en skridskobana som plogas och vårdas för att erbjuda timmar av glädje för skridskoentusiaster. För längdskidåkare är det som att hitta en hemlig skatt när spåren dras upp på sjöns yta, vilket gör det möjligt att njuta av vinterlandskapet på ett unikt sätt.

För familjer är Rönningeby en oslagbar destination. Här kan du besöka den omtyckta 4H-gården som ligger på Rönningesjöns östra sida. Det är en plats som genomsyras av glädje och aktivitet, med allt från midsommarfirande till julmarknader. Barnen kan njuta av ponnyridning och närkontakt med djur, vilket ger dem en möjlighet att lära och utforska samtidigt som de har roligt. Mysiga grillplatser och ett café med läckerheter som bakverk och våfflor gör detta till en perfekt plats för avkoppling och samvaro.

Gribbylund är inte bara ett område, det är en livsstil som omfamnar natur, gemenskap och en aktiv livsstil. Här är varje dag en möjlighet att upptäcka nya skatter, skapa minnen och leva livet fullt ut. Välkommen till Gribbylund – där din dröm om det perfekta hemmet och en livlig omgivning blir verklighet.


Ring mig idag för att boka visning av detta sagolika hem! Pernilla Darin 0733-30 90 62

Visningar

Vänligen boka er för visning!

Boka privatvisning med Pernilla Darin 0733-30 90 62

Bilder

MEDEB48A09CA8E9403893A44039C3B6B0B5
MED397F5376DBBB40C9B46B37FFA3939E1A
MEDFC4FF99A07D7480D9B706409DCF816AE
MEDA1B58CE2279641CE9AB1AC1E270A68A0
MED098733E67DD646D8A65160D6D97C6D38

Planritningar

Entréplan

Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Täby Gribbylund

Fortvägen 141

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret