Torsgatan 9, 6tr

Bilder

  • Såld!
  • Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Torsgatan 9, 6tr , Vasastan , Stockholm

Ytterst väldisponerad 3:a högt upp i fastigheten med stor solig balkong in mot gård. Belägen i trevligt kvarter invid Norra Bantorget nära Centralen. Ljus och luftig bostad med välutrustat kök i modern öppen planlösning till vardagsrum, två rymliga sovrum i lugnt gårdsläge, mycket god förvaring samt stort badrum med egen tvättstuga. All tänkbar service samt kommunikation finns i direkt närhet till bostaden vilket skapar ett ovanligt bekvämt boende i Centrala Stockholm. Föreningen har ett garage i källarplan med 23 platser f.n. kö. Varmt välkomna på visning!

89 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 879 kr inkl värme, VA. Bredband och IP-TV. + 350 kr i Schablonavgift för elförbrukning.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2009
Driftskostnad:
100 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna utmärkt disponerade 3:a med ett lugnt men ändå mycket centralt läge. Här bor man högt upp i fastigheten på sex trappor med en stor, ljuvlig balkong i gårdsläge som erbjuder härligt sydostläge. De sociala rummens generösa fönsterpartier vetter ut mot denna trevliga och mysiga del av Torsgatan och sovrummens fönster vetter mot föreningens innergård. Bostaden disponeras med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör bostaden ypperlig för större bjudningar. Vid ny produceringen 2009 blev lägenheten mycket bekvämt utrustad med allt man kan tänkas önska i såväl kök som badrum.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
Bostaden har en rymlig hall med säkerhetsdörr. Här finns gott om plats för avhängning i en stor skjutdörrsgarderob med innehållande städskåp. Det ges även plats för mindre hallmöbel. I sin förlängning öppnar hallen upp till såväl kök som vardagsrum.

Kök:
Välutrustat kök i öppen planlösning till vardagsrum. Vältilltaget med förvaring samt bra arbetsytor. Köket är maskinellt utrustat med glaskeramikhäll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin samt dubbla kyl/frys. Trevlig matplats framför burspråket som med lätthet kan vinklas in mot rummet för att erbjuda plats för riktigt stora bjudningar. Burspråket erbjuder en underbar utsikt längs grönskande Torsgatan upp mot Norrabantorget och även Hötorgsskraporna skymtar i horisonten och vittnar om stadspulsen runt hörnan.

Vardagsrum:
Luftigt och stort vardagsrum som bjuder in till stora sällskap i och med sin öppna planlösning till köket. Här finns god plats för större soffmöblemang och ett fint ljusinsläpp erbjuds från de generösa fönsterpartierna i den öppna planlösningen såväl som ljuset från balkongdörren från master bedroom.

Master bedroom:
Rogivande sovrum med fönster samt utgång till stor balkong i gårdsläge. Här finns plats för dubbelsäng såväl som tillhörande nattduksbord. Garderobsvägg med skjutdörrar ger god klädförvaring och plats finns även för den som vill inreda med extra byrå.

Balkong:
Härligt stor balkong med trätrall som vetter ut mot föreningens gård. Här avnjuter man solen på förmiddagen fram till tidig eftermiddag när solen står som högst och det finns gott om utrymme för större möblemang samt för diverse planteringar.

Sovrum:
Även detta sovrum vetter in mot den lugna gården. Trivsamt fönsterparti i vinkel mot balkongen. Mycket rymligt rum som ger plats för dubbelsäng om man vill nyttja det som gästrum och för den som vill ha det som barnrum/tonårsrum rymmer det såväl sängplats, förvaring som en mysig läshörna. Garderob med skjutdörrar finns platsbyggd även här.

Badrum:
Badrum i smakfullt utförande med vitkaklade väggar samt grått skiffergolv med golvvärme samt infällda spotlights i tak. Trivsamt med fönster i badrummet. Rymlig duschplats med vikdörrar. Jacuzzibadkar med dimbar ljussättning i tak. Wc samt ett kvadratiskt handfat med vit kommod. Praktisk med egen tvättstuga i badrummet med tvättmaskin samt torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Avgift

3 879 kr inkl värme, VA. Bredband och IP-TV. + 350 kr i Schablonavgift för elförbrukning.

Driftskostnad

1 200 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: isolerglas

Fastighetsbeteckning

kv Klassföreståndaren 2

Övrigt

Bredband:
Levereras via Ownit till en uppkoppling på 100Mbit.

IP-TV:
Canal Digital Basutbud.

(TV och Bredband ingår f.n. om 190 kr/mån i månadsavgiften. Detta kan komma att ändras under 2018)

Elektricitet:
Tillsammans med månadsavgiften debiteras även en obligatoriskavgift för förbrukad elektricitet enligt för lägenheten separat undermätare. Detta är en schablonavgift om 450 kr/mån som regleras efter förbrukning per års basis.

Förråd:
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Gemensamma utrymmen:
Grönskande innergård med ljussättning.
Välutrustad tvättstuga i källarplan.
Barnvagnsrum på entréplan.
Soprum med bra källsortering.
Cykelrum i garaget.

Garage:
23 garageplatser ägs av föreningen och hyrs ut via Skanska Nya Hem. Enligt föreningen finns platser lediga f.n. och kostnaden är 2600kr/mån, för mer information kontakta marie.elfstrom@skanska.se.

Området:
Perfekt cityläge, utmärkt för den som pendlar i arbetet med Centralen ca. 5 min från fastigheten. Ett levande kvarter i Norrmalm med flertalet restauranger, butiker och caféer i omnejd. Med Drottninggatan endast en kort promenad från bostaden har man citypulsen nära. Grönskande oaser så som vackra Tegnérlunden samt Vasaparken och fina promenadstråk/ löprundor längs Karlbergsviken finns på nära håll likaså.

Förening

Namn

Brf Lilla Bantorget

Om föreningen

Brf Lilla Bantorget är en bostadsrättsförening med 76 moderna bostadsrättslägenheter och 8 lokaler belägen vid Lilla Bantorget på Normalm i Stockholm.
Föreningen bildades 2007 och dess fastigheter blev färdiga för inflyttning 2009. Bygget sköttes av Skanska.
Föreningen äger och förvaltar fastigheten Klassföreståndaren 2 i Stockholms kommun. Fastigheten omfattar adresserna Lilla Bantorget 23 och 25 samt Torsgatan 3A, 3B, 5, 5A, 5B, 7, 7A, 7B, 9 och 9A.

Takrenovering samt uppgradering av förenings entréer 2013. I övrigt har inga större underhållsarbeten eller renoveringar gjorts eller finns planerade. Föreningens hus stod färdiga under 2009 varför sådana arbeten troligtvis inte kommer att bli aktuella på många år.

Inga större renoveringar eller avgiftsändringar finns planerade f.n. (Stämt av med styrelsen 2017-07-10)
Föreningen har även utfört en amortering på 1 mkr i våras som inte framgår av årsredovisningen 2016.

Juridisk person godkänns inte som medlem i föreningen.

Överlåtelseavgift samt pantsättningsavgift debiteras enligt stadgarna vid överlåtelse av bostadsrätt.

Föreningen har rätt att ta ut en avgift i samband med andrahandsuthyrning from 2015.

För mer information se föreningens hemsida: http://brflillabantorget.se/

Om området

Karta

Hör av dig till Nadine Ekstrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad