Nadine Ekstrand

Hemma överallt i Stockholm Vasastan

Din mäklare i Stockholm Vasastan

Kontakta mig

Nadine Ekstrand

Nadine Ekstrand

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Jag har ju inte så stor erfarenhet av mäklare men en bättre kunnigare, förutseende, skickligare och omtänksam mäklare kan jag inte tänka mig."
Sylvia Marianne L3 veckor
Verifierad kund
"Nadine är rena drömmen att jobba med. Professionell ända ut i fingerspetsarna, påläst, har koll på varenda detalj och hon är med dig i varenda steg av din försäljning. Hela processen kändes väldigt trygg och smidig. Nadine sätter målet och jobbar mot det, även om man själv blir osäker och kanske börjar backa. Hon stöttar dig hela vägen och håller hela tiden kontakten och finns tillgänglig på telefon, Mail och sms varje dag om så behövs. Fantastiskt mäklare! När ni letar efter mäklare för ert nästa köp el försäljning, välj Nadine! Ni kommer inte ångra er! "
Alicja B4 veckor
Verifierad kund
"Nadine var professionell, drivande och tydlig med informationen. Hon tog verkligen hand om försäljningen och såg till att det blev en bra affär. Det var skönt att ha någon som hade koll och vågade säga vad hon tyckte."
Henrik Ö4 veckor
Verifierad kund
"Superproffsig, tillmötesgående och mycket trevlig! Köpte en lägenhet och skulle absolut kunna tänka mig att sälja genom Nadine!"
Björn T4 veckor
Verifierad kund
"Tidligt snabbt och effektivt! Trots svar marknad vi fick sälja lägenheten på bara knappt 3 veckor och för ett bra pris!"
Stefano C15 veckor
Verifierad kund
"Allting gick jättebra och super smidigt!"
Tove H16 veckor
Verifierad kund
"Nadine är en otroligt lyhörd och serviceinriktad mäklare som jag varmt skulle rekommendera till alla som vill sälja sin lägenhet!"
Johan G16 veckor
Verifierad kund
"Från första stund bemötte Nadine mig med professionalism och värme. Hon var ständigt tillgänglig för frågor, vilket skapade en känsla av trygghet. Trots mina höga förväntningar på försäljningen av min lägenhet, lyckades Nadine överträffa dem. Med en klar strategi för marknadsföring uppnådde vi ett försäljningspris som var högre än förväntat. Dessutom lyckades hon hitta köpare som var lika nöjda med affären, vilket ytterligare förstärkte min positiva upplevelse. Genom hela processen imponerade hon med sin marknadskunskap och tydliga kommunikation. Jag rekommenderar varmt Nadine till den som funderar på att sälja sin bostad."
Markus B17 veckor
Verifierad kund
"Som förstagångsköpare fick vi mycket bra hjälp av Nadine genom hela processen. Vi är mycket nöjda! "
Pontus H18 veckor
Verifierad kund
"Effektiv, proffesionell, och mycket trevlig."
Dag G25 veckor
Verifierad kund
"Bra och tydlig kommunikation. Professionell."
Lucas Stensö De M33 veckor
Verifierad kund
"Hon har full koll på allt! Kändes riktigt bra att få köpa en lägenhet av Nadine. Snabbt återkoppling genom hela köpet! 10/10 "
Jesper V33 veckor
Verifierad kund
"Duktig, proffesionell och genuin! "
Emmelie J34 veckor
Verifierad kund
"Vi kan verkligen rekommendera Nadine, hon skötte vår försäljning superbt. Tydlig kommunikation och en effektiv process från värdering och foto till visning och försäljning. "
Simon A34 veckor
Verifierad kund
"Nadine sålde en lägenhet till mig. Väldigt trevlig och proffsig samt uppdaterade mig löpande om budgivning etc."
Vilma E41 veckor
Verifierad kund
"Nadine har sedan dag ett varit otroligt professionell och kunnig i vad hon gör. Jag har känt mig trygg genom hela processen och vi har haft en bra dialog där hon varit lyhörd och rak. Nadine brinner för det hon gör och hennes kunskap och erfarenhet som mäklare går inte att ta miste på."
Ulrika T41 veckor
Verifierad kund
"Very good. She worked hard to get a sale in a tough market. Happy with the experience. "
Michael Charles S42 veckor
Verifierad kund
"Nadine har ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Vi kände oss trygga från start till slut av vår lägenhet. "
Peter K42 veckor
Verifierad kund
"Pålitlig och driven! Rekommenderas "
Johan B42 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt bemötande, trevlig, serviceinriktad "
Niklas S42 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har ett inspirerande yrke där jag dagligen får träffa nya människor och hjälpa dem i deras kanske livs största affär. Jag hoppas nu få förtroende att förmedla även er lägenhet! Mitt engagemang och noggrannhet följer genom hela affären. Varje bostad är unik och jag ser alltid till att vara ordentligt påläst. Jag håller även i förmedlingsprocessen utan inblandade assistenter, vilket skapar kvalité och trygghet för alla parter. Som Vasastansbo sedan många år är lokalkännedomen en av de bästa, då stadsdelen ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser försäljningsuppdraget som en långvarig affärskontakt. Genom att göra ett utmärkt jobb idag, hoppas jag blir ert förstaval som mäklare i framtiden. Samt att ni efter försäljningen varmt kan rekommendera mig vidare.

Mina försäljningar

Nadine Ekstrand

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-778 38 48

nadine.ekstrand@husmanhagberg.se

Boka tid med Nadine direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg