KarriärOm oss

Nadine Ekstrand

Hemma överallt i Stockholm Vasastan

Din mäklare i Stockholm Vasastan

Kontakta mig

Nadine Ekstrand

Nadine Ekstrand

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Bra och tydlig återkoppling från Nadines sida. Vi kände oss sedda som köpare och fick väldigt bra kontakt med Nadine. "
Johanna W4 veckor
Verifierad kund
"Allt funkade jätte fint! Vi var nöjda med Nadine!"
Milena S8 veckor
Verifierad kund
"Jag och min man är jättenöjda med Nadines insats i samband med försäljningen av vår lägenhet. Vi har upplevt henne som proffsig, smart och arbetssam. Hon värdesätter inte bara säljare och köpares tid utan även sin egen vilket gör att saker och ting hanteras snabbt och effektivt. Vi förväntade oss att få råd och hjälp från någon som har koll på läget, och det fick vi. "
Josefin A8 veckor
Verifierad kund
"Nadine har varit strålande genom hela processen. Vi kände verkligen att hon ansträngde sig för att få så många intressenter och så högt pris som möjligt. I en nedåtgående marknad lyckades vi sälja med +12% från utgångspriset. "
Christoffer K17 veckor
Verifierad kund
"Bra strategi. Hon jobbar och kämpar hårt oavsett hur svårt det var. Alla förväntningar blir väl mötas. Vi känns mycket tacksam för att vi ha Nadine som mäklaren. Väldigt bra kontrollerat på marknaden status och justera i god tid. Respektfull och bra kommunikation."
Xiaoyun Z23 veckor
Verifierad kund
"Positiv ingång i alla samtal. "
Jan M23 veckor
Verifierad kund
"Nadine var lätt att kommunicera med och bra på att förklara förutsättningarna på marknaden. Vi är mycket nöjda med hur hon lotsade oss fram till försäljning av vår lägenhet. "
Annika P25 veckor
Verifierad kund
"Nadine har verkligen levt upp till alla förväntningar! Proffsig, driven och gör det lilla extra. Tydlig i sin kommunikation och har alltid en strategi för alla situationer som kan uppkomma. Rekommenderar starkt att anlita henne om du har möjlighet. Hon är toppen!"
Nina R27 veckor
Verifierad kund
"Vi valde Nadine för att hon verkade kunnig och professionell i sitt agerande. Vi blev inte besvikna. Vi fick all den hjälp, goda råd m.m. som behövdes och våra förväntningar på försäljningen infriades."
Anders B38 veckor
Verifierad kund
"Toppen på alla sätt genom hela processen av mitt köp. Ordning och reda, snabba svar och supertrevlig. Varmaste rekommendationer från mig. "
SARA BOEL C B38 veckor
Verifierad kund
"Nadine överträffade alla mina förväntningar. Hon var en trygg klippa genom hela försäljningen. Trots ett riktigt svårt marknadsläge visade Nadine tålamod och engagemang. Hon hjälpte mig att tänka och hålla huvudet kallt genom både bostadsförsäljning och bostadsköp. Med kompetens och värme tog Nadine vår affär i hamn. Jag kunde inte vara mer nöjd."
Maja W38 veckor
Verifierad kund
"Nadine är är otroligt professionell och kunnig. Hon har hjälpt oss med flera bostadsaffärer och leverar alltíd över förväntan. Kan starkt rekomendera Nadine."
Nicklas S43 veckor
Verifierad kund
"Allt var mycket bra utfört! Bättre än förväntan!"
Veronica K50 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och engagerat bemötande. Vi har alltid haft höga förväntningar på de mäklare som vi varit i kontakt med och vi fastnade för Nadine som vårt första val ! I vårt fall så var det lätt för en mäklare att engagera sig eftersom vi hade ett fantastiskt objekt. Lätt sålt! Allt är ju inte slutfört än ( en del pappersarbete kvar) men vi litar på att Nadine håller koll "ända in i kaklet""
Per Olof K50 veckor
Verifierad kund
"Nadine är en riktigt trevlig, proaktiv och professionell mäklare. Hon hjälpte oss hitta drömlägenheten! Jag skulle aldrig tveka att höra av mig till Nadine för att sälja lägenhet eller anmäla köpintresse! "
Gabriella A52 veckor
Verifierad kund
"Nadine är lyhörd, driven och en god kommunikatör. Hon ger sitt yttersta i försäljningen och är extremt professionell. Vi är nöjda från start till avslut och kan verkligen rekommendera henne för framtida försäljningar. "
Sara S53 veckor
Verifierad kund
"Professionell, kunnig och hårt arbetande. Rekommenderas helt klart. Försäljningens resultat överträffade helt klart mina förväntningar. Vad som sedan är mäklarens kunnighet eller marknadens intresse låter jag vara osagt "
Carl Johan N57 veckor
Verifierad kund
"Nadine är en oerhört kunnig och driven mäklare. Anlitade henne för att sälja min förra lägenhet för sex år sedan och när det nyligen var dags att sälja nuvarande lägenhet kändes valet av mäklare självklart. Mina förväntningar har varit höga och Nadine har överträffat dessa. Söker du en engagerad mäklare som jobbar hårt med tydlig kommunikation genom hela processen kan du sluta leta!"
Christian Å59 veckor
Verifierad kund
"Nadine hade goda kunskaper om lägenheten/fastigheten. Proffsig och förtroendeingivande. Informativ och kommunikativ. Kulle gärna anlita Nadine som mäklare när det i framtiden blir dags att sälja. "
Karin K61 veckor
Verifierad kund
"Nadine är proffsig, positiv, lyhörd, engagerad, noggrann och kommunikativ. Vi visste hela tiden vad som hände i processen och hon var snabb på att svara på frågor och leda oss framåt. Nadine har också bra öga för styling och hjälpte oss mycket med råd och tips. Hon är perfekt om du vill och kan styla själv men vill ha någon som tycker till och hjälper dig att nå hela vägen fram. Rekommenderar henne varmt!"
Kati R67 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har ett inspirerande yrke där jag dagligen får träffa nya människor och hjälpa dem i deras kanske livs största affär. Jag hoppas nu få förtroende att förmedla även er lägenhet! Mitt engagemang och noggrannhet följer genom hela affären. Varje bostad är unik och jag ser alltid till att vara ordentligt påläst. Jag håller även i förmedlingsprocessen utan inblandade assistenter, vilket skapar kvalité och trygghet för alla parter. Som Vasastansbo sedan många år är lokalkännedomen en av de bästa, då stadsdelen ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser försäljningsuppdraget som en långvarig affärskontakt. Genom att göra ett utmärkt jobb idag, hoppas jag blir ert förstaval som mäklare i framtiden. Samt att ni efter försäljningen varmt kan rekommendera mig vidare.

Mina försäljningar

Nadine Ekstrand

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

070-778 38 48

nadine.ekstrand@husmanhagberg.se

Boka tid med Nadine direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg