Atlasgatan 12

Bilder

  • Såld!
  • Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Atlasgatan 12 , Atlas Vasastan , Stockholm

Fantastisk vindsvåning i etage med väldisponerad total golvyta om 128 kvm. En ljuvlig terrass i mysigt gårdsläge med sol mitt på dagen om sommaren och en fungerande braskamin som ger boendet extra finess. Det bästa av två världar med vindsvåningens karaktär samt ovanligt god förvaring tack vare platsbyggda lösningar på entréplan. Bostaden avdelas fint med den mer privata delen med sovrum, förvaring samt badrum på första plan och de härligt öppna sociala ytorna på vindsplanet med god plats för stora sällskap samt ytterligare badrum. Unik villakänsla högt upp med fantastisk utsikt och ljusinsläpp! Genomgående vackert vitbetsat parkettgolv. Hjärtligt välkomna på visning!

112 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 336 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
112 kvm
Våning:
2 & 3
Byggår:
1929

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

112 kvm

Biarea

16 kvm

Rumsbeskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Entréplan:

Hall - Inbjudande och ljus entré till bostaden nås genom en säkerhetsdörr. Här finns gott om plats för avhängning för alla familjens ytterkläder vid praktiska och tidstypiska hatthyllor samt skoställ. Ytterligare två rymliga garderober återfinns bakom fint speglade dörrar. Vidare i hallen nås badrum samt en välinredd walk-in-closet.

Sovrum/Barnrum - Första rummet i anslutning till hallen fungerar utmärkt såväl som gästrum eller barnrum. Stort och rymligt med plats för såväl säng som arbetshörna. Mycket fin platsbyggd förvaring i form av garderober som övergår i en öppen bokhylla allt i sobert grått.

Master bedroom - Intill trappen till övre plan återfinns master bedroom med god plats för dubbelsängen med tillhörande sängbord om så önskas. Även här ges ovanligt god förvaring i platsbyggd garderobsvägg i vackert grått utförande.

Badrum - Helkaklat badrum i sobert vitt och svart. Här är utrustat med wc, dusch med vikbara dörrar, handdukstork, handfat, spegelskåp samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

En trevlig och gedigen trapp i vackert ljust trä leder upp till övre plan och ger en känsla av villa mitt i stan. Utrymme för förvaring och hallmöbel ges undertill.

Vindsplan:

Vardagsrum - Här återfinns alla eftertraktade vindsvåningsattribut så som 4,5 m till nock, synliga tak bjälkar, öppen planlösning, braskamin och inte minst generösa skjutdörrar i glas ut mot stor takterrass. Representativa sällskapsytor med stora takkupor och ett flödande ljus tacka de genomgående planlösning. Med enkelhet skulle utrymmet kring fönstret invid braskaminen kunna disponeras som ett tredje sovrum för att skapa 4 rok - se alternativ planskiss.

Kök - Stilfullt och modernt kök i öppen planlösning till sällskapsrum. Här erbjuds en trivsam bardel med utmärkt häng för gäster. Komplett maskinell utrustning i form av induktionshäll, fläkt, diskmaskin, ugn, mikro, kaffemaskin samt kyl/frys. Stor matplats kan inredas invid braskaminen.

Terrass - Genom generösa glasdörrar nås den ljuvliga terrassen som blir som ett extra rum om sommaren. God plats för såväl utemöbler som grill.

Badrum - I anslutning till köket finns ytterligare ett badrum. Här utrustat med kommod, spegelvägg, wc samt badkar. Extra god förvaring ges i hylla vid sluttande tak.

Övrigt: Centraldammsugare finns på båda våningsplanen. Kablar är dragna för fyra olika ljudzoner där man idag använde Sonos-system.
På övre plan finns ritningar upprättade för en s.k. kungsbalkong ut mot Atlasgatan. (Bygglov finns ej upprättat)

Mycket attraktiv våning med bästa tänkbara läge i mysiga Atlas "Lilla Paris" invid Vasaparken med härliga lekytor för barnen och endast en trappa bort från det myllrande restauranglivet runt St Eriksplan och Rörstrandsgatan samt. Ärver till goda kommunikationer. Fantastiska löprundor finns kring Karlbergs slott och pampas marina liksom båtplatser i Karlbergskanalen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 & 3 av 3, hiss finns ej

Avgift

5 336 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

20,684%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadsfastighet

Byggnadsår

1929 oå 1999

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kv Loket 24

Övrigt

Förråd: Stort källarförråd finns att tillgå.

Parkeringsplats: Föreningen hr en parkeringsplats för en mindre bil. 900kr/mån, f.n. är det ingen kö.

TV & Bredband:
Via ComHem individuell anslutning. (Ingår ej i avgiften)

Gemensamma utrymmen:
Tvättstuga i källaren.
Uteplats på gården med möbler och grill sommartid.

Förening

Namn

Brf Loket 24

Om föreningen

I föreningen finns det 15 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 1 st kommersiell lokal.

Föreningen har som krav att köparen mantalsskriver sig på lägenheten. Vid delat ägarskap vill föreningen att samtliga delägare är aktiva och engagerade i föreningen. Trappstädning sköts av medlemmarna gemensamt.

Föreningens hemsida:

UTFÖRDA RENOVERINGAR
- Takrenovering 2006
- Elstigar 1999
- Stambyte kök/badrum 1999
- Energideklaration 2009
- Målning trapphus 2012
- Takrenovering 2013
- Byte torkskåp 2013
- OVK genomförd 2014
- Byte av undercentral fjärrvärme 2017

Om området

Karta

Hör av dig till Nadine Ekstrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad