Mäldgatan 4, 2 tr (lgh 1203)

Bilder

  • Utsikt från inglasade balkongen om 16 kvm!
  • Inglasad balkong om ca 16 kvm
  • Inglasad balkong om ca 6 kvm
  • Kök med matplats
  • Badrum med TM och TT

Fast Pris!

3 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Mäldgatan 4, 2 tr (lgh 1203) , Jakobsberg - Söderdalen , Järfälla

3.995.000kr fast pris!

Unikt med 5 rok om 110kvm i centrala Jakobsbergs expansiva stadsdel Söderdalen. Lägenheten har 2 inglasade balkonger varav en på 16kvm! Bostaden är belägen med gångavstånd till pendeltåg och centrum. Utrustad med 2 dusch/badrum, 4 sovrum och med mycket god standard överlag i hela lägenheten!

110 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 520 kr inkl värme och kallvatten, exkl varmvatten (tillkommer: 220k/mån bredband/Tv/Telefoni)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
110 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2123
Byggår:
2016/17
Driftskostnad:
593 kr/månad
Fast Pris!:
3 995 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

110 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten är ett klokt val både design- och miljömässigt men framförallt så erbjuder det dig en funktion med en tidlös elegans och med trendiga detaljer. Detta lågenergihus har återvinning av värmen i frånluften, individuell mätning av varmvatten och energieffektiva installationslösningar - hållbart hus med hög miljöstandard! Bosätt dig i Jakobsbergs mest expansiva område Söderdalen med närhet till pendeltåg, all tänkbar shopping och livsmedelsbutiker, gym samt järvafältet och dess natur.

Bostaden har genomgående lackad ekparkett, grängat vitmålat tak och vitmålade väggar samt presenterar följande planlösning:

Hall
Bra planerad hall med goda avhängningsmöjligheter vid hatthylla samt 2 garderober för klädförvaring. It-skåpet/elskåpet är placerat här direkt till höger och erbjuder Telia triple play. Säkerhetsdörr.

Kök/Vardagsrum
Bostadens hjärta finns i den delvis öppna planlösningen mellan kök- matplats och vardagsrum. Sällskapsytorna är väl tilltagna och erbjuder flertalet fönster där ljuset flödar in. Självklart har du utgång till en balkong där du möter solen till morgonkaffet, ca 6 kvm med inglasning. Kökssnickerier från Vedum i klassiskt vitt (Maja) med handtag i mattborstat rostfritt. Gott om förvaring och arbetsytor med bänkskiva i laminat (Zeus antracit) samt kakel i vit Carrara c blank. Maskinell utrustning från Siemens, energisnåla : Induktionshäll, diskmaskin integrerad, inbyggnadsugn i rostfritt, micro i rostfritt, kyl och frys i rostfritt och köksfläkt (Franke). Matplats för i princip hur många som helst pga. de öppna ytorna men med ett matbord vid fönstret ryms ca 6 personer. Vardagsrumsdelen rymmer soffa, tv-bänk och fåtölj. Stor möblerbar vägg mot sovrum 1 för t.ex. vitrinskåp eller sideboard.

Inglasad balkong
I österläge mot gatan, ca 6kvm. Med plats för mindre loungegrupp.

Badrum
Bostaden erbjuder 2 bad/duschrum varav detta är med badkar och det andra med dusch! Helkaklat badrum med klinker i grått och kakel i vitt sidenmatt. Badkar (Ido trevi) i vitt, wc-stol, handfat med kommod i vitlack och badrumsskåp med dolt eluttag i skåpet samt integrerad belysning. Tvättavdelning med TM och TT från Siemens, arbetsbänk i laminat med förvaringsskåp ovan i vitt.

Duschrum
Bostadens andra duschutrymme med kakel i vitt sidenmatt och grå klinker på golvet. Wc-stol, handfat, duschutrymme som avgränsas med duschväggar i klarglas.

Sovrum 1
Med ingång från vardagsrummet. Trivsamt sovrum om ca 7 kvm med plats för enkelsäng. En klädkammare direkt till höger i anslutning till rummet. Överlag ett ljust rum med fönster beläget i behagligt österläge där du slipper den stekande södersolen.

Sovrum 2
Sovrum om ca 8kvm med plats för enkelsäng eller mindre säng för två. Ljust rum med fönster mot den inglasade balkongen.

Sovrum 3
Masterbedroom med utgång till den soliga inglasade balkongen i västerläge. Gott om plats för dubbelsäng och sängbord, ca 14kvm, samt generös skjutdörrsgarderob med dörrar i vitt som är placerad direkt till vänster i rummet.

Sovrum 4
Ca 8kvm stort sovrum med plats för enkelsäng, ligger i nära anslutning till badrummet med fönster mot balkongen.

Inglasad Balkong 2
Det bästa med bostaden! Stor balkong om ca 16 kvm med generös yta för loungegrupp och matsalsmöbel. Innergården öppnar upp sig utanför balkongen och dess läge är i väster men där solen efter lunch börjar smyga sig in.

ÖVRIGT:
Fönsterbänkar: Grå
Innerdörrar: VEasy GW vit, slagdörr.
Golv: Ek 3-stav mattlackad.

KABEL-TV/BREDBAND:
I månadsavgiften tillkommer 220kr/mån för Telia Tripple play.

FÖRRÅD och CYKELRUM.
Samtliga bostäder har ett tillhörande förråd. I anslutning till varje trapphus finns cykelförråd samt förråd för barnvagnar och rullstolar. Cykelparkering finns även utomhus på gården.

Läs mer om Vindmöllan på:https://brfvindmollan.se

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Erika Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 03 eller via e-mail: erika.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Pris

3 995 000 kr Fast Pris!

Avgift

5 520 kr inkl värme och kallvatten, exkl varmvatten (tillkommer: 220k/mån bredband/Tv/Telefoni)

Driftskostnad

7 120 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 404 kr
VA: 4 716 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Separat debitering för tappvarmvatten.

Andel i föreningen

1,2122%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Flexibelt

Byggnad

Byggnadstyp

4-6 våningshus med hiss

Byggnadsår

2016/17

Uppvärmning

Fjärrvärme - vattenburet med radiatorer

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Mätare för individuell mätning av varmvatten och hushållsel är installerat i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning tillämpas retroaktivt.

Förening

Namn

Vindmöllan

Om föreningen

2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen och är beläget endast 19 minuter från Stockholms city, ytterligare en pendeltågsnedgång har även öppnat som vetter mot bostadsområdet. I kvarteret Vindmöllan har JM byggt 126 välplanerade lägenheter om 1-5rok, 32-112 kvm. Adresserna är: Väderkvarnsgatan 6, Mäldgatan 4-6 samt Hättkvarnsgatan 5-7. 4-6 våningshus med hiss och källare.

Husen är lågenergihus med energikrav som är 30% lägre än Boverkets normkrav och som placeras i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Innergården har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Till Vindmöllans arkitektur står det urbana rummet som stilförebild. Med skarpa kontraster och teglade fasader har det byggts ett hus som tar avstamp i staden och landar i idyllen. Bland de färgsprakande putshusen blir det tegelmurade Vindmöllan en kaxig uppstickare som tar staden till Söderdalen. En annan trevlig detalj är husets utformning. Vindmöllan har en hästskoliknande form som ger kvarterets upphöjda innergård en privat inramning. Här finns gott om sociala ytor och bekväma sittplatser, och öppningen mot väst ser till att den gröna gården får rikliga mängder eftermiddagssol.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

Bredband, tv och telefoni: TeliaSonera. TriplePlay 220kr/mån. (Ingår i angivna avgiften)
individuell mätning av varmvatten installeras i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning kommer tillämpas. Pris vatten: Ca 50 kr/m3. För mer exakt pris hänvisar de till www.minol.se

Se även:
http://www.jarfalla.se/bygga-bo--miljo/stadsutveckling-och-detaljplaner/planarkiv/detaljplaner-laga-kraft-ar-2013-2016/soderdalen.html
https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/jarfalla/soderdalen/vindmollan/

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

126

TV och Bredband

TriplePlay-avtal med Telia ingår i hyran. (www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom)
Digitalbox tillhör lägenheten.

Parkering

Bostadsrättsföreningen har ca 62 garageplatser. Anmälan till kölista via: styrelsen@vindmollan.se.

Längst järnvägen finns det ett stort parkeringshus som man kan hyra p-plats i, detta tillhör ej föreningen. Utvändig kantstensparkering
omkring kvarteret.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1160 kr

Pantsättningsavgift

460 kr

Övrigt

Varmvatten: Individuell mätning. Kostnad, retroaktivt på hyresavi.
Hushållsel: Individuell mätning från gemensamt abonnemang.

Kostnad, retroaktivt på hyresavi.

http://vindmollan.se/index.html

Om området

Jakobsberg - Söderdalen

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholm central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Närservice

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Parkering

Ett parkeringshus byggs som bullerskärm mot järnvägen och för besökare kommer det att finnas parkering längs gatorna.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Erika Aspenberg fd. Fernström för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad