Tegvägen 11, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med anslutning till balkong
  • Delvist öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Stort duschrum
  • Stor balkong om hela 7,5 kvm!
  • Kök

Tegvägen 11, 1 tr , Viksjö , Järfälla

Vill du bo i en 1,5:a med stor balkong och nära till centrum samt kommunikationer? Då är denna moderna bostadsrättslägenhet från 2017 perfekt för dig! Här bor du i en välplanerad lägenhet i Brf Enen med stort vardagsrum med plats för soffgrupp samt matbord och en bredare säng i sovalkoven. Vidare erbjuds ett fullt utrustat kök, stort duschrum med kombimaskin, praktisk hall med snyggt klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter med några extra tillval. Lägenheten har en genomgående hög standard avseende material och färgval. Till bostaden tillhör ett vindsförråd.

Här bor du i ett lugnt område med kommunikationer runt hörnet och ett stenkast till Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. Runt hörnet finns härliga grönområden och Mälaren inom räckhåll.

Välkommen på visning!

42,5 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 738 kr Inkl kallvatten, Internet, TV, bredband och IP-telefoni. Exkl el & varmvatten.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
42,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
20
Byggår:
2016
Driftskostnad:
320 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

42,5 kvm

Rumsbeskrivning
Allmän interiörbeskrivning

Enhetligt 3-stavs parkettgolv i vitpigmenterad ask i samtliga rum där inget annat anges. Vitmålade väggar och fönsterbrädor av mörk natursten.

Entré/Hall

Rymlig hall med grått klinker praktiskt för våta ytterkläder. Här finns plats för avhängning av kläder på krokar och i garderob. Till vänster om entrén finns ett städskåp och till höger finns ett diskret elskåp.

Vardagsrum

Stort med plats för soffgrupp och TV samt skrivbord eller ett matbord. Goda förvaringsmöjligheter finns i två garderober samt ett linneskåp samtliga med överskåp (tillval). Från vardagsrummet finns anslutning till den stora balkongen om hela 7,5 kvm där du kan njuta av kaffet i morgonsolen.

Sovalkov

Plats för bredare säng samt en skjutgarderob. Ljusinsläpp genom ett hörnfönster.

Kök

Stort och fullutrustat kök från Vedum för en sådan mindre bostad. Vita kökssnickerier med stänkskydd i mörk "Mountain Oak" ovanför laminatbänkskiva i samma färg samt belysning under överskåpen. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, fläkt (Franke), infälld induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikro, rostfri dubbelho samt diskmaskin, samtliga av märket Electrolux. Ljusinsläpp från fönster ovanför diskho.

WC-/Duschrum

Stort och stilrent med kakel och klinker i vitt respektive grått. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, handfat med kommod, spegel med belysning, vägghängd-wc, handdukstork, tvätt/tork kombimaskin (Electrolux) samt spotlights i taket.

VIKTIG INFORMATION
Bostadsrättshandlingar

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening

Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning

Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

2 738 kr Inkl kallvatten, Internet, TV, bredband och IP-telefoni. Exkl el & varmvatten.

Driftskostnad

3 845 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 889 kr
Försäkring: 1 956 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,33095%

Andel av årsavgiften

1,30945%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Järfälla Viksjö 3:615

Övrigt

- Balkong om 7,5 kvm med morgonsol
- Vindsförråd i samma port
- Cykelrum i samma port
- 3 års garanti kvar på vitvaror

Tillval:
- Toppskåp ovanför garderober för bättre förvaring

Förening

Namn

HSB BRF Enen i Järfälla

Om föreningen

HSB Brf Enen består av 53 lägenheter fördelade på två hus byggda 2017.

Vid varje entré finns utrymme för barnvagnar, cyklar eller rullstol. Ett styrelserum finns i hus 2. Miljöhus på gården för hushållssopor och källsortering av övriga sopfraktioner. Varje lägenhet har förråd på vinden på Tegvägen 11.

Hushållsel köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husets undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

53

TV och Bredband

Anslutet till fiber via gruppanslutning för hela föreningen i 36 månader. Kostnaden är obligatorisk för samtliga lägenheter i föreningen och debiteras med ca 250kr/mån.

Parkering

Föreningen har 28 st parkeringsplatser samt 10 st platser med carport och tillhörande förråd. Kostnaden ligger på 600kr/mån för plats med carport och 300kr/mån utan. Nuvarande (2019-04-03) kö är 4 st för vanlig p-plats och 18 st för carport.

Ekonomi

Avgiftshöjning med 2% 2019 enligt ekonomisk plan.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Överlåtelseavgift 1163 kr
Pantsättningsavgift 465 kr

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Mariana Hanna fd. Yalcin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad