Traktorvägen 56, 1 ½ tr

Bilder

  • Såld!

Traktorvägen 56, 1 ½ tr , Viksjö , Järfälla

Centrumläge med inglasad balkong! Suveränt belägen bostadsrätt med utmärkt planlösning och bekvämt avstånd till Viksjö centrums utbud av service, restauranger, affärer, grön natur, skolor/förskolor och fritidsaktiviteter. Lägenheten presenterar en ljus interiör, genomgående parkettgolv och kaklat duschrum med golvvärme och tvättpelare. Parkeringsplats och bredband ingår i avgiften. Möjlighet till snabb inflyttning.

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 520 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
423
Byggår:
2002
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hallen har ekparkettgolv och målade väggar i en grå ton. Det finns också ett städskåp och en garderob.

Klädkammare

I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare med ekparkettgolv, vitmålade väggar samt förvaringshylla med galgstång.

Duschrum

Rymligt duschrum med klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar med en dekorrand i mörkblå nyans. Här finns duschplats med duschväggar i glas, wc, kommod, badrumskåp med halogenbelysning, handduksvärmare och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Sovrum

Sovrummet som ligger direkt in till höger, är inrett med parkettgolv, tapet i en beige ton samt 3 garderober. Sovrummet kan delas av, om ni har behov av mindre sovrum.

Kök

Köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet, har ekparkettgolv och mönstrad tapet. Köksluckor i tonad vit/beige nyans med ramspegel, där ett av skåpen har ett vitrinlucka. Vitt kakel över diskbänk och bänkskiva i massivt trä. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, kyl, diskmaskin, spis med keramisk häll och fläkt.

Sällskapsdel

Trivsam sällskapsdel med ekparkettgolv och tapet i en grå ton. Balkongdörr ut till en inglasad balkong i sydostläge med belysning och eluttag.

Sovrum

Det andra sovrummet som ligger i anslutning till vardagsrummet, har ekparkettgolv och tapet i en grå ton

Allmänt

- Persienner finns i fönster. - Fönster i natursten. -I nnedörrar med speglar

Viktig information gällande undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 520 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och p-plats

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnaden grundar sig på en årlig förbrukning av hushållsel.

Andel i föreningen

2,3773%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med hiss

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 september 2008
Energiprestanda: 155 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Viksjö 3:486

Övrigt

Kabel-TV och bredband via Comhem
Förråd på ca 2 kvm tillhörande lägenheten finns beläget i ett av de små husen på innergården. Cykelförråd finns också i ett separat hus på gården.
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Förening

Namn

Axet i Viksjö

Om föreningen

Välkommen till Brf Axet som består av totalt 51 st lägenheter med storlekar från 1 rok till 4 rok. Gård med lekplats samt lägenhetsförråd i separata hus belägna på innergården. Här finns även cykel- och barnvagnsrum. Tvättsuga finns ej utan alla har sina egna maskiner i vardera lägenhet. En parkeringsplats ingår per lägenhet utan extra kostnad. Fjärrvärmeanläggning via gemensamhetsanläggning.

Ekonomisk förvaltning: Fastum
Teknisk förvaltning: City förvaltning, kapicitator (trädgård), ren standard (städ), schindler (hiss)
Avsättning till yttre fond görs löpande enligt föreningens underhållsplan.

Renoveringar 2016:
Förråd målades om och portarna slipades och målades enl. underhållsplanen.
Lekplatsen har fått nya gungor, sand och skyddsnät.

Renoveringar 2017:
Staketet längst med stora parkeringen har reparerats.

Kabeltv/Bredband
Båda via Comhem
Från 2017 ingår 50Mbit bredband i avgiften.

Avgift/Ekonomi:
Extra amortering på 500.000kr geomfördes 2016.

Föreningens årsredovisning finns att ta del av på vår hemsida www.husmanhagberg.se under aktuell bostad.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5% av basbeloppet av köparen, samt en pantsättningsavgift på 1% av basbeloppet i de fall köparen pantsätter lägenheten för upptagande av lån.

Med reservation för ändringar

Antal lägenheter

51

TV och Bredband

Via Comhem separat avtal krävs

Parkering

Parkeringsplats med elstolpe finns för varje lägenhet och ingår i månadsavgiften

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad