Veckovägen 31, entréplan

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med bra ljusinsläpp via stort fönsterparti
  • Ljust och lättmöblerat vardagsrum
  • Vardagsrummet
  • Hall med bra förvaring och viss möjlighet till möblering
  • Kök med matplats och utgång till balkong

Veckovägen 31, entréplan , Jakobsberg , Järfälla

Accepterat pris!
Nu ges möjlighet att bli ägare till denna fina 2:a om 54,5kvm, bekvämt belägen på entréplan i populära Brf Västerby 2. Mycket välplanerad lägenhet, upplevs faktiskt större än den angivna ytan, med rymlig klädkammare, kök med matplats och utgång till inglasad balkong renoverad 2012, stambytt duschrum 2014, rogivande sovrum samt stort vardagsrum med flera möbleringsalternativ. Gångavstånd till Jakobsbergs C och pendeltåg som på ca 20 min tar dig in till Sthlm C. Perfekt första lägenhet för sambos!

54,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 845 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV(basutbud) samt BR-tillägget på hemförsäkringen
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
375
Byggår:
1962
Driftskostnad:
581 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54,5 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten presenterar följande planlösning:

Hall:
Centralt belägen och rymlig hall med stor skjutdörrsgarderob, dörrar i spegelglas. Möjlighet till viss möblering såsom exempelvis byrå eller sittbänk finns. Laminatgolv och målade väggar i ljusgrått. Säkerhetsdörr 2013.

Klädkammare:
Belägen i anslutning till hallen med plastmatta och vitmålade väggar. Inredd med hyllor och klädstång som ingår i köpet. Fönster för ljusinsläpp gör att rummet kan användas som kontor eller barnrum (spjälsäng).

Vardagsrum:
Rymligt och lättmöblerat med stort fönsterparti och plats för både soffmöbel och matsalsdel för den som önskar. Ekparkett och ljust målad strukturtapet.

Kök:
Köket fräschades upp 2013 med ny bänkskiva i vitt, stänkskydd i svart, nya knoppar, ny köksfläkt samt nya skåp med vitrinluckor i varsin ände i köksdelen och är sammantaget nu ett funktionellt, modernt och stilrent kök med matplats för 4-6 personer. Maskinell utrustning: Spis med ugn och fläkt ovan, kyl/frys och micro. Förberett för diskmaskin i samband med stambytet. Laminatgolv och vitmålade väggar. Matplats vid fönster med utgång till den inglasade balkongen.

Inglasad balkong:
Trivsam, möblerbar och inglasad balkong som renoverades 2012 av föreningen. Mycket soligt läge, vilket de inkluderade solgardiner vittnar om och som ingår i köpet tillsammans med filtmatta i grått. Sydvästläge mot den lugna återvändsgatan och sol från lunch till kväll.

Dusch/wc-rum:
Stambyttes augusti 2014 och renoverades i samband med det av föreningen. Helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Utrustat med välvda och vikbara duschväggar i glas, handfat, vägghängd wc-stol, spegelskåp med belysning samt vädringsfönster. Det är även förberett för tvättmaskin.

Sovrum:
Plats för dubbelsäng och byrå eller annat möblemang, ex. garderob. Laminatgolv och väggar målade i ljusgrå struktur samt fondtapet med motiv.

Övrigt:
Inbyggda persienner i alla fönster.
Tvättstuga och förråd i källare, en trappa ner från bostaden.

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns ej

Avgift

3 845 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV(basutbud) samt BR-tillägget på hemförsäkringen

Driftskostnad

6 974 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 632 kr
Försäkring: 2 342 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. I driftskostnaderna ingår hushållsel och hemförsäkring.

Andel i föreningen

0,21412%

Andel av årsavgiften

0,21412%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

4-våningshus med souterrängplan utan hiss

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 april 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:1742

Övrigt

Stor, inglasad balkong med utgång från köket. Soligt sydvästläge mot lugn återvändsgata.
Till lägenheten hör ett förråd i källaren, lätt åtkomligt via samma trapphus som bostaden. Storlek om ca 1,5 x 3 meter.
Närmsta tvättstuga finns i källaren under intilliggande port, men nås via källargången.

Förening

Namn

HSB Brf Västerby 2 i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Västerby 2 som byggdes 1962 och består av totalt 414 bostadsrättslägenheter på Månadsvägen 32-74 och Veckovägen 31-69. Föreningen är beläget på bekvämt promenadavstånd till Jakobsberg Centrum med ett stort utbud av service och affärer. I området finns även kvällsöppen livsmedelsbutik och restaurang.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband genom Telenor/Bredbandsbolaget varav basutbud på kabel-tv ingår i avgiften.

Parkering

Det finns fri parkering i området med undantag för s.k.. städdagar.
Föreningen innehar ett mindre antal parkeringsplatser och garageplatser, 30 st. p-platser och 14 st. garageplatser, för närvarande föreligger kö.
Norrbyparkeringen finns vid Coop och står till förfogande men ett parkeringstillstånd måste anskaffas för 600 kr per år (2019) som då är knuten till lägenheten. En bricka för inpassering behövs.

Renoveringar

Utförda renoveringar
Förråden har bytts ut till järngaller (gallerbur)
Tvättstugorna renoverades 2002.
Under 2006/07 har föreningen bytt samtliga fönster.
Balkongerna har helrenoverats under 2012.
Föreningen har installerat portlås 2013/14.
Stambytet är gjort under 2016.
Pågående dräneringsarbeten som berör fastigheterna är färdigställt.
Fasadrengöring 2017

Kommande renoveringar 2018/2019
- Översyn och upprustning av yttre miljö
· Mindre underhållsåtgärder
· Målning av allmänna källarutrymmen.
· Renovering av elcentraler
· Gavelrestaurering

Ekonomi

Styrelsen har på budgetmötet, den 16 oktober 2018, beslutat att höja avgiften för 2019 med 1% gällande lägenheter samt 0% gällande parkering och garage.
Avgiften reglerades 2018 med 3% gällande lägenheter samt 2% gällande parkering och garage.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja 90/10

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1162 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd (järngaller). Man har tillgång till en gemensam tvättstuga och cykelförråd.
I området finns dessutom ett återvinningshus/grovsoprum.
Var och en står för sin el. Eon har nätet och det står fritt att välja andra elleverantörer.

Föreningen har tecknat ett bostadsrättstillägg för alla lägenheter vilket innebär att bostadsrättshavaren inte behöver teckna detta tillägg i hemförsäkringen.

Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Hemsida
hsb.se/norrastorstockholm/vasterby2

Med reservation för eventuella ändringar

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad