Viggengatan 14, entréplan

Bilder

  • Nyproduktion
  • Referensbild
  • Bofaktablad

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Referensbild
  • Referensbild
  • Referensbild

Fast Pris

2 895 000 kr

Viggengatan 14, entréplan , Barkarbystaden , Järfälla

Endast fåtal lägenheter kvar i kvarteret! FAST PRIS 2.895.000kr!

2 uteplatser, både i öster och väster. Här bor du ett stenkast från torget och all tänkbar service samt flertalet restauranger och caféer. Lägenheten har fina ljusinsläpp och god standard avseende material och färgval.

91,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 090 kr inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten, i avgiften ingår beräkning enligt schablon i ek. plan)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
91,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2018
Driftskostnad:
474 kr/månad
Fast Pris:
2 895 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

91,5 kvm

Rumsbeskrivning

Kvarter 10 -Vackert och tidlöst med hög kvalité. Inredningen är utvald med fokus på att skapa en tidlös bas att utgå ifrån med möjligheten att med egna möbler och vackra ting skapa ett unikt och trivsamt hem. Bostaden har idag en mattlackad lamellparkett i ek och vitmålade väggar så att du själv skall kunna sätta din egen prägel med färg och tapetval. Val av material och inredning lyfter fram och förstärker känslan av ljus och rymd som naturligt kommer av de generösa fönsterytorna som prioriterats av husets arkitekt.

HALL
Hatthylla. Städskåp, två garderober varav en smalare och ett linneskåp.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD
I denna bostad är förrådet (ca 4kvm) beläget i bostaden och kan med fördel även användas som klädkammare. Här finns även städskåpet.

KÖK
Kökssnickerier från Vedum i modern design med släta vita luckor, bänkskiva i laminat med stänkskydd i kakel. Självklart finns det gott om skåp och lådor för god förvaring och i diskbänksskåp monteras en matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning gällande matavfall. Designad fläktkåpa från Franke och samtliga vitvaror från Siemens, i kök där utrymme så medger har ugn och mikrovågsugn placerats i bekväm arbetshöjd. Se separat bofaktablad för exakt utförande av vitvaror samt placering utav dem. Infällda spotlights under överskåp med dimmerfunktion. Ett praktiskt och bra kök som erbjuder det mesta man kan önska sig med en modern standard och där förvaringen maximerats samtidigt som du bidrar till en bättre miljö genom avfallskvarnen.

DUSCH/BADRUM
Helkaklat i stilrent vitt och grått med inslag av krom. Helkaklade väggar och klinker på golv ger ett gediget intryck och skapar vackra ytor i rummet. Spegelskåp och kommod med lådor erbjuder god förvaring i badrummet och som en extra finess monteras ett eluttag i en av lådorna i underdelen för t.ex. hårfön eller plattång. En duschhörna med vikbara dörrar av glas maximerar funktion och rymd i badrummet. Kombimaskin eller separat tvättmaskin samt torktumlare finns i samtliga av föreningens badrum, se separat bofaktablad för exakt utförande. I det fall arbetsbänk finns är den i laminat och då medföljer även överskåp med släta vita luckor, perfekta för förvaring av handdukar, se separat bofaktablad för exakt utförande.

VARDAGSRUM
I öppen planlösning med matplats och kök, plats för tv-/sällskapshörna.

SOVRUM 1
Plats för säng och sängbord samt ev. skrivbord, klädkammare i anslutning

SOVRUM 2
Plats för säng och sängbord samt ev. skrivbord, en garderob.

UTEPLATS
Med utgång från vardagsrum erbjuds en uteplats om ca 23kvm.

UTEPLATS 2
Med utgång från sovrum finns uteplats om ca 9kvm.

Rumshöjden är 2,7m förutom i sovrum 2 som är 2,4m.

ÖVRIGT
- Se bofaktablad för mer exakta mått på samtliga av bostadens rum likväl som utförande i kök och badrum.
- Förråd finns att tillgå, se bofaktablad om placering är i eller utanför bostad.
- Gemensam tvättstuga finns inte utan vardera bostad har sin egna tvättdel i badrummet.
- Gemensam grönskande innergård
- Cykelförvaring, barnvagnsförråd samt garage beläget under delar av gården.
- Alla föreningens 4-5 rok är garanterade en p-plats. Övriga har sep.kö.
- Promenadavstånd till pendeltågsstationen Barkarby samt till all tänkbar service.

INFORMATION
-I ekonomiska planen anges fastighetens byggnadssätt, lägenheternas grundstandard avseende ex. ytskikt samt en mer detaljerad beskrivning av föreningen.
-Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift erlägges av köparen i enlighet med stadgarna.

OBS! Bilderna är ej från denna bostad utan sk. referensbilder från andra lägenheter i projektet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Pris

2 895 000 kr Fast Pris

Avgift

5 090 kr inkl värme och vatten (Sep. deb tappvarmvatten, i avgiften ingår beräkning enligt schablon i ek. plan)

Driftskostnad

5 694 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 694 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Schablonmässig kostnad för tappvarmvatten är inkluderad i uppgiven årsavgift, här anges därför endast schablon för hushållsel i enlighet med ek.plan.

Andel av årsavgiften

2,2643%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus med hiss

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Järfälla Barkarby 2:46

Förening

Namn

Brf Sparvhöken

Om föreningen

Kvarter 10 ligger centralt i Barkarbystaden och omfattar 3 huskroppar om 4-5 våningar ovan mark runt en grönskande och trivsam innergård. Totalt är det 138 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök i storlek 32-116 kvm. Alla lägenheter på våning 5 har både takterrass och balkong. Kvarteret är indelat i två bostadsrättsföreningar, Brf Stenfalken och Brf Sparvhöken.

Brf Sparvhöken omfattar 55 lägenheter, delar garage med Brf Stenfalken och disponerar ca 30 platser av totalt 74 st.
Föreningen är ansluten till fiber, har ett vattenburet radiatorsystem och mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Matavfallskvarn finns i kök och förråd är beläget i respektive lägenhet med undantag från några som disponerar detta externt, utanför bostaden.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift erlägges av köparen i enlighet med stadgarna.
Se föreningens ekonomiska plan och stadgar under fliken viktiga dokument.
Med reservation för felskrivning.

Antal lägenheter

55

Om området

Barkarbystaden

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad