Kvarnplan 1, 4tr

Bilder

  • Såld!
  • Stilrent kök, renoverat 2015
  • Stor, inglasad balkong
  • Utsikt från balkong
  • Kök i vinkel med gott om förvaring och vida arbetsytor
  • Modernt kök med inbyggda vitvaror

Kvarnplan 1, 4tr , Jakobsberg , Järfälla

Välkommen till denna centralt belägna och rymliga 4:a, endast ett stenkast från Pendeltåg, bussar och Jakobsberg Centrum, samtidigt som bostaden och inte minst balkongen vetter mot föreningens innergård med lugnt läge. Välplanerade 109 kvm med 3 sovrum, stort vardagsrum, fräscht och fullt utrustat kök med matplats som renoverades 2015, badrum samt gäst-wc. Dessutom finns en klädkammare och en stor inglasad balkong med kvällssol i väst. Här bor du i ett trivsamt bostadsområde med närhet till både lekparker, skolor och trevliga grönområden. Bostaden ligger på vån 4 med hiss och är perfekt för barn- eller tonårsfamiljen! Varmt välkommen på visning!

109 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
7 649 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
109 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
7
Byggår:
1968/1969

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

109 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Rymlig hall med plats för avhängning både på hatthylla och i två stora garderober. Från hallen nås köket rakt fram, vardagsrummet till höger och till vänster fortsätter en inre hall som leder in till sovrum och badrum. Laminatgolv och vitmålad strukturtapet.

Gäst Wc:
Med ingång från hallen ligger gäst-wc inredd med vitmålade väggar och våtrumsmatta i röd ton. Wc-stol, handfat med vitt kakel ovan samt spegelskåp med belysning.

Klädkammare:
En praktisk klädkammare finns med ingång mittemot gäst-wc´n. Platsmattat på golv och målade väggar samt inredning i form av hyllor och klädstång längs långvägg samt ett linneskåp.

Kök:
Stort, inbjudande kök som renoverades 2015 med helt ny köksinredning med vita luckor, rostfria köksmaskiner, laminatbänk i grått samt svart kakel ovan bänk. Fullt utrustat kök med goda arbetsytor och förvaring i både skåp och lådor. Maskinell utrustning som består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd Micro i högskåp, inbyggd ugn i högskåp, glaskeramikhäll, rostfri köksfläkt och integrerad diskmaskin. Kyl och frys från LG, övriga från IKEA. Matplats framför fönster med plats för hela familjen, 6-8 personer. Svart klinkergolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1:
Master bedroom med ingång från den inre hallen. Här finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och annat möblemang. Två fasta garderober finns idag, men plats finns som sagt till fler. Stort fönster mot öster. Ekparkett (2013) och ljust tapetserade väggar.

Sovrum 2:
Ljust och rymligt sovrum, som också nås från den inre hallen. Ett stort och ett mindre fönster mot öster, ger rummet fint ljusinsläpp. Plats för säng, sängbord, skrivbord och garderober. Ekparkett (2013) och vitmålade väggar.

Wc/badrum:
Mellan sovrum 1 och 2 ligger badrummet, som har halvkaklade väggar i vitt och vitmålade väggar ovantill samt våtrumsmatta på golv. Inrett med badkar, wc, handfat och spegelskåp med belysning. Ett högt placerat fönster finns för ljusinsläpp och vädring.

Vardagsrum:
Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp via stora fönster som täcker nästintill hela ytterväggen som i sin tur vetter mot föreningens fina gård. Äldre parkettgolv i original och ljust tapetserade väggar. Här finns plats för stor soffgrupp så att hela familjen får plats vid fredgasmyset.

Sovrum 3:
Med ingång från köket ligger sovrum 3. Stort och ljust rum med två stora fönster och utgång till balkong i väster. Här finns plats för stor säng, sängbord och ytterligare möblemang. Ekparkett (2013) och vitmålade väggar.

Balkongen:
En riktigt stor och härlig balkong, renoverad och utbyggd av föreningen 2014, då familjen även valde att glasa in den. Fin utsikt över föreningens gård och lekplats samt soligt västläge med kvällssol. Perfekt extrarum där hela familjen får plats i en loungegrupp.

ÖVRIGT:
- Förråd ingår till bostaden, beläget på källarplan
- Cykel/Barnvagnsrum i lägenhetens port
- Mindre tvättstuga finns på samma våningsplan som lägenheten. En större tvättstuga finns i källaren.
- Inom föreningen finns en gemensam bastu, en hobbylokal och en festlokal med kök samt soprum och container att tillgå.
- Stor takterrass finns på våning 9.
- Fiber indraget, Stockholm stadsnät, separat abonnemang som bekostas av bostadsrättsinnehavaren.
- Garageplats ca 600kr/mån, lediga platser finns i dagsläget. P-plats utomhus ca 195 kr/mån

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Johan Aspenberg, telefon 08-580 104 60/08-120 229 22 eller via e-mail: johan.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 8, hiss finns

Avgift

7 649 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,68063%

Andel av årsavgiften

0,84602%

Tillträde

Mars -19, el enl. ök

Byggnad

Byggnadstyp

8-våningshus med hiss

Byggnadsår

1968/1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 december 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 174 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

HSB Brf Fågelsången i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Fågelsången som består av 185 st bostadsrättslägenheter och ett antal lokaler som hyrs ut, fördelade på adresserna Kvarnplan 1-18, Kvarnvägen 3-5 (ojämna nummer), Vibblabyvägen 2-44 (jämna nummer). Byggår 1968/69 och fördelade i olika byggnader varav vissa med hiss.

Allmänt om föreningen:
Det finns bastu som kan disponeras av medlemmarna samt en mindre hobbylokal, bordtennisrum och föreningslokal med kök.

Hemsida:
www.brf-fagelsangen.se

TV och Bredband

Huset är anslutet till ComHem där basutbudet avseende kabeltv ingår i avgiften. Bredband levereras genom Stockholms Stadsnät via lokalt nätverk, ca.180 kr/mån för 100 Mbit/s.

Parkering

Bostadsrättsinnehavare har möjlighet att hyra garage (600 kr/mån) eller parkeringsplats (c:a 150 kr/mån), men det är separat kö och du erhåller ej en plats per automatik.
Vänligen mejla föreningen på brf.fagelsangen@gmail.com, om ni önskar ställa dig i kö för ute- eller garageplats. Läs mer på föreningens hemsida: www.brf-fagelsangen.se

Renoveringar

Utförda renoveringar:
Tilläggsisolering fasad och ny puts, nya fönster, balkongerna fördjupas och renoveras samt ny takbeläggning. Färdigställdes under 2014.
Renovering av betongkonstruktioner i parkeringsgarage utfördes med start under 2017, liksom i anslutning därtill också renovering och färdigställande av innergården. Slutfört våren 2018.
Kommande renoveringar:
Stammar finns med i långtidsbudget ca 2021-22

Ekonomi

Avgiftsförändringar:
Avgiften höjdes med 5 % 2018-01-01

Hämtat ur Brf Fågelsången Årsredovisning 2016:
"Som en konsekvens av utförda ekonomiska analyser anser styrelsen att det är sannolikt att de årliga
avgiftshöjningarna måste ligga på 5 % under ett antal år framöver. En viktig faktor som påverkar prognosen
är stambytet som är inlagt under åren 2021-2022. Det som är svårt att bestämma i nuläget, är ett exakt
antal år med 5 % avgiftshöjningar."

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Kontaktperson

Ordf. Tom Ekman

Telefon

08-580 304 62

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Johan Aspenberg för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte