Nybergsvägen 5, 3 tr (vån 4/5)

Bilder

  • Såld!
  • Balkong för lata sommardagar i solen
  • Inglasad balkong i sydvästläge
  • Balkongen
  • Öppna ytor för umgänge
  • Sällskapsdel

Nybergsvägen 5, 3 tr (vån 4/5) , Jakobsberg , Järfälla

Näst högst upp i huset på 4:e våningen och med en soldränkt och inglasad balkong i soldränkt sydvästläge finns den här fina bostadsrätten med ljus interiör och stora trivselvärden. Lägenheten som har en tilltalande planlösning, inrymmer en hall med förvaring, badrum med tvättavdelning och ett ljust kök med öppen planlösning mot en trivsam sällskapsdel med stora perspektivfönster. Sovrum och förråd/klädkammare finns också. Centralt läge med bekvämt gångavstånd till centrumgalleria och pendeltåg. Det här kanske blir ert framtida hem?

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 002 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband 100 Mbit.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
442
Byggår:
2010-2011
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Lagom stor hall med ekparkettgolv tapetserade väggar som delvis är nytapetserade och en praktisk garderob..

WC/duschrum

Duschrummet som ligger direkt in till höger, har vitt kakel på väggar och våtrumsmatta på golvet. Här finns duschplats med duschväggar i glas, handfat och överskåp med belysning och handduksvärmare i krom. Separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Bosch och bänkskiva i laminat. På väggen finns två praktiska förvaringsskåp. Det finns också plats för badkar.

Klädkammare

Praktiskt och ljus klädkammare/förråd med ekparkettgolv, vitmålade väggar och förvaringshylla.

Sällskapsdel

Trivsam och ljus sällskapsdel med öppen planlösning mot köket och utgång till den inglasade balkongen som ligger i ett soldränkt sydvästläge. Sällskapsdelen och köket har stora perspektivfönster med som ger ett generöst ljusinfall i lägenheten. Golvet har ekparkettgolv och väggarna är tapetserade och delvis nymålade i en vit ton. Dessutom finns en liten alkov som kan användas som matplats, bibliotek eller som också kan bli ett framtida litet sovrum.

Kök

Köket har vita släta köksluckor och över bänkskivan i laminat och diskho (ett par mindre buckor finns), finns vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Allt från Bosch och från byggåret. Spisen som har induktionshäll kommer från Husqvarna från 2016. Fläkt av märket Franke finns också.

Sovrum

Sovrummet har ekparkettgolv och nymålade väggar med en elegant fondtapet. För praktisk förvaring så finns garderob och linneskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

4 002 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband 100 Mbit.

Driftskostnad

3 600 kr/år

Andel i föreningen

2,03553%

Andel av årsavgiften

2,03553%

Tillträde

Sommaren 2018

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

2010-2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 juni 2013
Energiprestanda: 86 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

I porten finns barnvagnsrum och på gården finns separat cykelförråd och återvinningsrum/soprum.
17 förråd finns att hyra separat.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2779

Förening

Namn

Brf Frihetshöjden

Om föreningen

Välkommen till Brf Frihetshöjden som uppfördes 2010/2011 och består av två byggnader med totalt 39 bostadsrätter varav 6 lägenheter är upplåtna till ett gruppboende som ligger mellan husen.

Allmänt om föreningen
Fastigheten är ansluten till Bredbandsbolaget som erbjuder bredband (100 mbit) och kabel-TV med sammanlagt 23 kanaler, där 15 är fasta och 8 kanaler är valbara. Detta ingår i månadsavgiften. Säljaren debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet. Köparen debiteras en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Parkeringsplatser och garage:
P-parkeringsplatser kostar 200 kr/mån. I området finns också garageplatser som kostar 550 kr/mån.

I husets entréplan finns separata lägenhetsförråd som kan hyras separat för 100-210 kr/mån beroende på storlek.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad