Galaxgränd 7, 1 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Idylliskt gavelläge på Galaxgränd 7.
  • Snyggt renoverat kök från 2015
  • Köket
  • Köket
  • Kök med matplats

Galaxgränd 7, 1 tr. , Skälby , Järfälla

Idylliskt lägenhetsboende med gavelläge i lugnt och attraktivt område i centrala Skälby. Här erbjudes 64 smarta kvadratmeter med ljus interiör och stora trivselvärden. Lägenheten som ligger en trappa upp i huset inrymmer ett kaklad duschrum med tvättavdelning från 2012, smakfullt renoverat kök från 2015, trivsam sällskapsdel, stort sovrum med förvaring, bra förråd och hall med klinkergolv med golvvärme. Vid entrén finns en markisförsedd balkong/veranda. Bilplats och bredband ingår i avgiften. Lägenheten ligger nära till bussar, förskola och

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 790 kr tv, bredband (100/100), renhållning och p-plats.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
76
Byggår:
1992-1994
Driftskostnad:
729 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning
Entré/hall

Hallen som renoverades 2012, har klinkergolv med golvvärme vid entrén och laminatgolv i övriga hallen. Väggarna är vitmålade. Här finns ett linneskåp och vindslucka upp till vinden.

WC/duschrum

Rymligt duschrum som renoverades av tidigare ägare 2012, har klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Här finns duschplats, badrumsmiljö med kommod och badrumskåp, handduksvärmare i krom och wc. Det finns också en tvättavdelning med arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare från Whirlpool och förvaringshylla.

Klädkammare

Praktisk klädkammare/förråd med vitmålade väggar, vinylmatta, förvaringshylla och värmepump från IVT 490, från 2012.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Golvet är i ask och väggarna är målade i en beige ton med en dekorativ fondtapet. Garderob med skjubara dörrar medföljer köpet. Uttag från Bredbandsbolaget och ComHem finns.

Sällskapsdel

Ljus och trivsam sällskapsdel med ekparkettgolv och vitmålade väggar med en fondtapet. Här finns uttag från ComHem och Bredbandsbolaget

Kök

Snyggt och smakfullt kök från IKEA som renoverades 2015 med köksluckor i tonad vit nyans med ramspegel. Ett av överskåpen har vitrinlucka. Över bänkskiva i laminat finns kakel i en varmgul ton och bra arbetsbelysning. Golvet har laminat och väggarna är vitmålade. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys från Bosch i svart, inbyggd ugn och mikrovågsugn i rostfritt från IKEA, induktionshäll från IKEA och helintegrerad diskmaskin från IKEA.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 790 kr tv, bredband (100/100), renhållning och p-plats.

Driftskostnad

8 750 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 8 000 kr
VA: 750 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnaden för el/uppvärmning grundar sig på en årlig förbrukning av ca 5000 kWh.

Andel i föreningen

0,75781%

Andel av årsavgiften

0,75781%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans hus med vidbyggt 2-bilsgarage

Byggnadsår

1992-1994

Uppvärmning

Vattenburen värme genom frånluftsvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 oktober 2009
Energiprestanda: 84 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt förråd på ca 5-6 kvm som ligger i källare i en separat byggnad.

Fastighetsbeteckning

Skälby 46:19

Övrigt

Utanför entrén finns en markisförsedd balkong i soligt sydvästläge

Förening

Namn

Brf Östra Vega

Om föreningen

Välkommen till föreningen Östra Vega som byggdes åren 1992 - 1994 med SIAB som huvudentreprenör.

Föreningens fastigheter består av 5 st. flerfamiljshus (2-6 lgh/hus) och resten rad-, par- och kedjehus. Lägenhetsytorna varierar mellan 64 - 114 m2. Totalt är det 89 bostadslägenheter. Utöver dessa finns ett antal mindre byggnader som används som förråd mm.
Inom området finns två st lekplatser, varav en mindre med sandlåda, liten rutschkana och ett par gungbilar och en större med sandlåda, gungbåt, klätterställning, gungor och bollplank. Ena lekplatsen är just nu under ombyggnad och kommer efter ombyggnad ha nya redskap och fallskydd.
Föreningen har god ekonomi och har haft avgiftsfria månader när ekonomin tillåter.
Köparen betalar en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet.
Pantsättningsavgiften vilket motsvarar 1% av basbeloppet
I bostäderna finns indraget fiber. I avgiften ingår grundutbud av TV, bredband (100/100) och IP-telefoni via Bredbandsbolaget.

För mer info se föreningens eminenta hemsida:
http://www.brfostravega.se/

Om området

Skälby

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbane-nätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya ormbackaleden bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad