Hästskovägen 82, 2 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Huset
  • Huset med gröna ytor utanför
  • Grönska utanför lägenheten
  • Trevlig baksida med rum för avkoppling
  • Entré med förvaring

Hästskovägen 82, 2 tr. , Jakobsberg , Järfälla

Ljus och suveränt planerat seniorboende för er som har fyllt 55 år. Lägenheten som är i utmärkt skick har löpande renoverats och har en ljus tilltalande interiör. Det här är en 2:a som har byggts om till en smart planerad 3:a som fördelas på en hall med bra förvaring, duschrum med tvättmaskin, två nyrenoverade sovrum, trivsamt kök med öppen planlösning mot sällskapsdelen. För den varmare årstiden finns en skyddad och markisförsedd balkong i soligt västerläge. Bostadsrätten ligger med ett centralt läge med bekvämt gångavstånd till centrum, pendeltåg och gröna naturupplevelser på Järvafältet. Det här kanske blir er nya adress?

67,8 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 711 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67,8 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
123
Byggår:
1992
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

67,8 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Lagom stor entré/hall med ljust laminatgolv, ljusmålade väggar och en stor garderob för effektiv förvaring. I anslutning finns ett praktiskt förrådsutrymme med linoleummatta, ljusmålade väggar och förvaringshyllor.

WC/duschrum

Duschrummet har vinylmatta på golvet och väggarna har kakel och målad vävtapet. Här finns en duschplats med duschväggar i glas, wc, underskåp med ovanpåliggande handfat, tre badrumskåp och handduksvärmare. Tvättmaskin av märket Bosch medföljer köpet.

Sovrum

Det större sovrummet är nyrenoverat med ett ljust laminatgolv och ljusmålade väggar. Det finns dessutom två garderober och ett linneskåp.

Sovrum

Det mindre sovrummet som kan användas som hemmakontor eller gästrum, är nyrenoverat med laminatgolv och ljusmålade väggar.

Sällskapsdel

Trivsam och ljus sällskapsdel med golv i valnöt och melerad tapet på väggarna. Härifrån når ni den fina balkongen som ligger i soldränkt västerläge.

Kök

Köket som renoverades i samband med ombyggnationen 2011/2012, har köksluckor i massiv ek. Över arbetsbänkar i vit laminat med infälld köksho, finns ett dekorativt mönstrad stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys från LG, inbyggd ugn från Electrolux, diskmaskin från Bosch, häll från Constructa och kolfilterfläkt från IKEA. Bra bänkbelysning finns i överskåpen. Infälld belysning finns i en ramp mellan kök och sällskapsdelen. Barbord och stolar medföljer köpet.

Allmänt

Nya innerdörrar i hela lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 711 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,46906%

Andel av årsavgiften

0,66852%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

5-våningshus med hiss

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 april 2008
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Separat lägenhetsförråd finns på vinden.

Fastighetsbeteckning

Jakobsberg 2:2407

Förening

Namn

Brf Hästhoven i Järfälla

Om föreningen

Föreningen består av 60 bostadsrätter och 2 lokaler fördelade på adresserna: Hästskovägen 80 och 82 samt Nibblevägen 10.
Lägenheterna är inredda för bekvämt seniorboende där de boende skall vara 55 år fyllda, men stadgeändring till 50+ väntas inom kort
Gemensamhetslokalen "Spiltan" har utnyttjats för gemensamhetsaktiviteter såsom organiserade träffar, fester, hobbyverksamhet, PUB-aftnar och Whiskyprovning. "Spiltan" kan även bokas av medlemmarna. Ett rum finns att tillgå för övernattningsgäster.
Det finns cykelrum samt en välutrustad tvättstuga på markplan. Soprum och källsorteringsrum finns på innergården.
Entrédörrar är utrustade med kodlås och automatisk öppning.
Kabel-tv genom Telia. Basutbud ingår i avgiften. Bredband via Telia. Kostnad om 200 kr erläggs till föreningen
Parkering: Det finns 34 platser i kallgarage och 29 platser utomhus utan tak. På några av platserna finns eluttag.
En obligatorisk parkeringsplats hör till varje lägenhet. Utomhusplats finns att hyra för 300 kr/mån. Garageplats kostar 450 kr/månad och kan väljas istället för vanlig parkeringsplats. Tillägg för el är 40 kr/mån. Gästparkering finns.
2009 utfördes en totalrenovering av parkeringsdäck och garage även innefattande helt ny belysning.
Budgetbeslut för kommande års avgifter tas i november.
Markskötsel har ombesörjts av medlemmar och ett externt anlitat trädgårdsföretag.
Föreningens hemsida: www.farfara.se.

Om området

Jakobsberg

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation 2016 inom ramen för utbyggnad av Mälarbanan, färd till Stockholms city tar 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Direktlinje med buss till Stockholm city. Infartsparkering finns vid stationen. Ombyggd E18 som har kortat ner restiden till Stockholms city, nu utan trafikljus.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns centrumgalleria med butiker, livsmedelsbutiker samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf. På torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd. I Jakobsberg finns vårdcentral, folktandvård och rehabilitering för äldre.

Karta

Hör av dig till Torbjörn Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad