Teknikvägen 7, 3 tr.

Bilder

  • Såld!
  • Utsikt från terrassen
  • Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel med köket
  • Vardagsrum och kök i öppen planlösning
  • Fasadbild
  • Fasadbild

Teknikvägen 7, 3 tr. , Kallhäll , Järfälla

Ljus 3:a på 79,5 kvm., högst upp. Stor terrass med eftermiddagssol i hus med hiss. Fullt utrustat kök med rymlig matplats i öppen planlösning med vardagsrummet, 2 sovrum, helkaklat WC-/duschrum med tvättmaskin. Sep. förråd. Nära till såväl c och p-tåg som Mälaren. Hiss till bilgaraget. Källarförråd.

79,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 725 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
79,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
187
Byggår:
1980-81

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

79,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Säkerhetsdörr

Hall: Hallen är inredd med vitmålad strukturväv, parkettgolv och spegelförsedd och praktisk skjutgarderob för klädförvaring.

Förråd: Praktiskt i direkt anslutning till entrén är ett förråd beläget, inrett med vita väggar, plastmatta, klädhylla och klädstång.

Sovrum 1: Vitmålad strukturväv, parkettgolv och praktisk skjutdörr ut till hallen.

Sovrum 2: Sovrummet är inrett med vitmålad strukturväv, parkettgolv, fransk balkong och skjutdörr ut till hallen.

WC-/bad-/tvättrum: Helkaklat WC-/bad-/tvättrum, inrett med vitt kakel med terrakottafärgad bård, terrakottafärgad klinker, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod och vägghängt förvaringsskåp, tvättmaskin, torkskåp, handdukstork och badkar med duschblandare.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum i vinkel med köket. Vardagsrummet är inrett med vitmålad strukturväv, parkettgolv och utgång till stor och insynsskyddad terrass i västerläge, med vidsträck och fri utsikt. Motordriven markis.

Kök med matplats: Rymlig kök med matplats, inrett med vitmålad strukturväv, parkettgolv, ljusa skåpluckor varav några med vitrinluckor och terrakottafärgat kakel bakom ljusgrå laminatbänkskivor med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, spisventilator, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin med integrerad front, kyl och frys med integrerad frontlucka.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Per Stenmark, telefon 08-580 104 60/08-120 229 06 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

4 725 kr inkl. värme, vatten och kabel-TV

Andel i föreningen

0,27078%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus med hiss

Byggnadsår

1980-81

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 november 2008
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglaskassetter

Fastighetsbeteckning

Kallhäll 9:9

Övrigt

Terrass, kabel-TV, bredband och förråd.

Förening

Namn

HSB Brf Kolarängen i Järfälla

Om föreningen

Välkommen till Brf Kolarängen som har ett härligt läge nära Mälaren, vilket ger stora möjligheter till promenader och bad.

Föreningen består av: 319 lägenheter med storlekar från 1-6 rok, 62 lokaler (inkl frd). Byggår 1980/81.
År 2009 gjorde föreningen i ordning ett gästrum på Turbingränd och 2015 ett på Teknikvägen. Här finns plats för 4 personer. Föreningen har även en festlokal med plats för max 50 personer, bastu, cykelförråd och vävstuga. Utöver detta finns också flera tvättstugor i föreningen.
Dessutom finns gym, bordtennislokal, snickerilokal, och boulebana.
(
= Endast på Turbingränd).

Föreningen är delägare i samfällighetsförening för sopsug i Norra Kallhäll.

Förvaltningen sköts av HSB Norra Stor-Stockholm, tel 010-442 50 00. För namn och telefonnummer till ordföranden vänligen kontakta handläggande fastighetsmäklare. För mer information om föreningen, vänligen se föreningens hemsida vis hsb: eller
http://www.kolarangen.se/ som är till för föreningens boende.

TV och Bredband

I avgiften ingår 18 analoga Tv -kanaler. Leverantör: Comhem.
Bredband via fibernät (10 eller 100 Mbit) från Bredbandsbolaget finns installerat i alla lägenheter. För inkoppling krävs avtal med Bredbandsbolaget.

Det finns även möjlighet till bredband från Com Hem via TV-uttaget.

Parkering

Parkering: 236 garageplatser (454kr/mån) samt 101 p-platser (137 kr/mån utan el & 213 kr/mån med el). I garaget finns tvättmöjligheter. Separat kö gäller och den administreras av HSBs kontor i Jakobsberg. Medlem som står i kö för att hyra en garage- eller p-plats kan få ett Parkeringstillstånd för boende som, med en avgift på 135 kr per 30 dagar (2018), ger rätt att parkera på föreningens avgiftsbelagda besöksplatser.

Renoveringar

Stamspolning har skett under 2012.

Ekonomi

Avgiftshöjning 2018, 2%

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1140 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

-Tillsyn sker av samtliga lägenheter innan tillträdet, utförs av HSB.
-Fiber indraget i fastigheten.
-Terrassen har ägaren ansvaret att underhålla/måla själv men man får färgen av brf. för att säkerställa att rätt typ av färg används.
-Ägare får byta färg på fönsternas insida, dock ej den yttre sidan som måste vara i originalkulören.

Föreningen har även tecknat en kompletterande bostadsrättstilläggsförsäkring. Medlem ansvarar själv för att teckna hemförsäkring för egna inventarier och andra villkor.

Om området

Kallhäll

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-kallhall-och-staket.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-kallhall-och-staket.html) finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Ny- & utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I Kallhäll finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Karta

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte