Stäkshöjden 78

Bilder

  • Såld!

Stäkshöjden 78 , Stäket , Järfälla

FAST PRIS - f. till kvarn
Nyproducerad samt välplanerat br-radhus om 4 rok med härligt och fint Dansk design. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till en härlig trädgård på baksidan i solig västläge.
3 sovrum samt allrum på övre plan. Genomgående trägolv samt vitmålade väggar. Carport ingår i avgiften samt här slipper du tänka på yttre underhåll av huset.

Gångavstånd till matvarubutik samt Mcdonalds, nära till både E18 och E4 som tar dig till Arlanda på ca 20 min.

76 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
3 370 kr Inkl. Värme, P-plats, förråd och sophämtning.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
2
Byggår:
2015
Driftskostnad:
591 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkommande hall med gott om plats för avhängning, hallen storlek möjliggör för olika garderobslösningar. Träddäck vid entré finner man plats för cykelställ samt mindre förråd för förvaring om man önskar det.

Badrum
Modernt och stillfullt badrum, klinkers i mörkare nyans på golve med komfortvärme samt vita kakels på väggarn Badrummet är utrustat med duschhörna och glasväggar, vägghängd WC, tvättställ samt väggfast spegel. Tvättstugedelen är utrustat med en rejäl tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Stort och lättmöblerat kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Genomgående ljust golv som sprider sig från hallen till köket gör att ytan känns luftigt och stor.
Här finns plats för ett stort matbord invid köket om så önskas. Modern skåpinredning i vitt med gott om förvaring. Väldigt praktiska arbetsytor över bänkskiva av laminat i mörk ton, rostfri diskho och stänkskydd av marmor. Köket är utrustat med induktionshäll, kyl- och frysskåp, diskmaskin, ugn samt spisfläkt. Maskinpark från Siemens.

Vardagsrum/ Kök
Vardagsrum och kök ger en bostaden en modern planlösning. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord samt andra möblemang om man önskar det. Härifrån når man också den härliga trädgården på bakisdan av bostaden.

ÖVRE PLAN

Allrum
Stort allrum med plats för barnens lek, här finner man plats för TV-hörna samt soffgrupp där barnen kan vara utan att störa föräldrarna. Rummer har ett fint takfönster för ljusinsläpp. Trägolv samt vitmålade väggar.

Sovrum 1
Sovrum 1/ Master bedroom är ett stort rum med plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöblemnag om man önskar det. Träolv samt vitmålade väggar. Rummet har två garderober och ett fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet med fri utsikt över området och grönskan.

Sovrum 1
Mindre sovrum med plats för enkelsäng samt andra skrivbord.

Sovrum 2
Sovrum 1 och 2 är lika stora dock spegelvända och är vägg i vägg motvarandra. Trägolv samt vitmålade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 0, hiss finns ej

Avgift

3 370 kr Inkl. Värme, P-plats, förråd och sophämtning.

Driftskostnad

7 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 200 kr
VA: 2 400 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Varje lägenhet har egen vattenberedare samt elcentral. Ägaren bekostar därmed vattenuppvärmningen efter den egna förbrukningen.

Andel i föreningen

4,5455%

Andel av årsavgiften

4,5455%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans br-radhus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

FTX-system

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas fönster

Övrigt

Balkong/uteplats
Uteplats: Trädäckad uteplats p�� både framsidan och baksidan av huset.

Övriga utrymmen
Det finns ett stort förråd i anslutning till carporten.
Bilplats
En carportplats ingår i varje bostadsrätt.

Förening

Namn

Brf Stäket Park

Om föreningen

22 stycken nyproducerade BR-radhus i två våningar med trädäckad uteplats både på framsidan och baksidan av radhuset. Framför radhusen finns en länga med carportplatser, grovsoprum, soprum och teknikrum.

JURIDISK PERSON:
Föreningen kanske kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Antal lägenheter

22

TV och Bredband

Öppen fiber finns indraget i radhusen. (Eget abonnemang).

Parkering

Carport ingår i bostaden

Om området

Stäket

Stäket är beläget i norra delen av Järfälla och omges av fantastisk natur vid Järvafältet och Mälaren. Området är mycket populärt bland barnfamiljer och domineras av villor men här finns även rad- och kedjehus. Bebyggelsen består av vacker arkitektur från sekelskiftet fram till nutid och är Järfällas enda område som erbjuder sjönära tomter. På promenad- och cykelavstånd ligger fina badvikar, Stäkets båtklubb med sjömack och restaurang samt Ängsjö friluftsområde med ett stort utbud av fritidsaktiviteter såsom skid- och motionsspår samt grillplatser. På andra sidan Stäketsbron ligger Almare-Stäkets säteri med hästpolo och herrgårdsbyggnad. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och gym samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll och erbjuder längskidspår på vintern. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Stäket tar man sig snabbt ut på E18 såväl som E4:an vilket snabbt tar dig till både Arlanda och Bromma flygplatser. Från Kallhälls pendeltågsstation till Stockholms city reser du på 22 minuter, i direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. På nära avstånd från Stäket ligger även Kungsängens station där regionaltåg utgår ifrån.

Närservice

I området finns sjökrog, pizzeria och invid E18 finns snabbmatsrestaurang, större livsmedelsbutik, bygghandel mm. Via E18 når man även Barkarby Handelsplats på bara några minuter med all tänkbar service.

Karta

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad