Serenadgränd 6

Bilder

  • Såld!
  • Fasadbild från entrésidan
  • Baksidan av huset med altan och inglasat uterum
  • Vy från stenbelagd uteplats på entrésidan
  • Vy från uteplatsen på baksidan
  • Renoverat och trivsamt kök

Serenadgränd 6 , Viksjö , Järfälla

Lugnt beläget & familjevänligt gavelradhus i mycket gott skick i populära Hummelmora, om totalt c:a 163 kvm. Kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, 4 sovrum, 2 WC-/duschrum, tvättstuga/groventré och garage i länga. Nära förskolor, skolor, Mälarens orörda strand, Viksjö centrum & golf.

148 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
148 kvm
Biarea:
15 kvm
Tomtarea:
282 kvm
Byggår:
1983
Driftskostnad:
2 508 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

148 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:

Entré/hall: Ljus och rymlig entré/hall, i öppen planlösning med vardagsrummet, inredd med vitmålade väggar, ljus och melerad plastmatta, vitlaserat trätak med infällda spotlights och en praktisk dubbelgarderob för klädförvaring.

Sovrum 1/Allrum/Arbetsrum: Vitmålade väggar, ljust laminatgolv och 1 garderob.

Vardagsrum: Ljust och rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som större matsalsmöbel, som vid behov kan inredas till ett separat sovrum och ett något mindre vardagsrum. Vardagsrummet är inrett med vit och svagt strukturerad tapet, nyslipat parkettgolv (juli 2017) och utgång till dels ett inglasat uterum, dels en trädäcksförsedd och insynsskyddad altan/uteplats ut mot allmänning på baksidan av huset.

Inglasat uterum: Lugnt och skyddat placerat inglasat uterum med skjutbara fönsterpartier, trägolv, belysning, el, infravärme och jalusigardiner.

Trappförråd: Praktiskt trappförråd under trappan till övervåningen.

WC-/duschrum: Helkaklat WC-/duschrum, inrett med ljust och melerat kakel, ljusa och terrakottafärgade klinker med golvvärme, handdukstork, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod, vitlaserat trätak med infällda spotlights och högtalare, halogenspotförsedd spegel och badrumsförvaring och duschutrymme med vikbara duschväggar. Radio till de infällda högtalarna ingår.

Kök: Trivsamt kök med matplats, inredd med vitmålade väggar med en mönstrad fondvägg, ljusa och melerad plastmatta, vitlackerade skåpluckor varav några med vitrinluckor och grå laminatbänkskivor med infälld diskho. Maskinellt är köket utrustat med spis med keramikhäll och ugn, vitlackerad spisventilator, kyl och diskmaskin.

Tvättstuga/groventré: Praktiskt i direkt anslutning till köket är tvättstugan/groventrén belägen, inredd med vit och svagt mönstrad våttapet, röd plastmatta, flera vägghängda skåp för förvaring, tvättbänk, tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare, frys och värmeväxlare.

Trapphall: Mönstrad tapet och renoverad trapp med trappsteg av ek.

ÖVRE PLAN:

Hall/passage: Rymlig hall/passage, inredd med nymålade vita väggar på svagt strukturerad tapet, laminatgolv och taklucka till förrådsvind inredd med golv på större delen av vinden.

WC-/badrum/bastu: Ljusbeige våtrumsmatta, ljust och melerad plastmatta på golvet, badkar, WC-stol, tvättställ med engreppsblandare med kommod och badrumsförvaring. Bastu med rökglasfärgad dörr.

Sovrum 2: Rymligt sovrum som är inrett med vita väggar med en mönstrad fondtapet, laminatgolv och större garderobsvägg med 5-6 garderober för klädförvaring.

Sovrum 3: Vita väggar och ljust laminatgolv.

Sovrum 4: Vita väggar, ljust laminatgolv och delvis spegelförsedd garderobsvägg för klädförvaring.

Walk in closet/förråd: Rymlig walk in closet/förråd, inredd med klädhyllor och klädstänger.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1983

Uppvärmning

Direktverkande el samt Luftvärmepump

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juni 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 86 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark med underliggande v
Stomme: Lättbetong & träregelstomme
Fasad: Träfasad & putsade prefabricerade lättbetong
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Lättbetongkassetter
Tak: Betongpannor

Övrigt

Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning inför tecknandet av en säljansvarsförsäkring. Besiktningsprotokollet finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Per Stenmark, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: per.stenmark@husmanhagberg.se. Trädäcksförsedd och insynsskyddad altan på baksidan av huset. Två stenbelagda uteplatser på entrésidan. Fiber, TV och telefoni installerat (Telia Basutbud), till en årlig kostnad om 6 100 kr.

Fastighetsbeteckning

Viksjö 8:544

Övriga byggnader

Garage i länga i nära anslutning till huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 100 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 12 000 kr
El: 6 000 kr
VA: 2 500 kr
Renhållning: 1 800 kr
Väg, samf: 3 800 kr
Försäkring: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 226 000 kr, varav byggnadsvärde 1 193 000 kr

Summa pantbrev

1 578 000 kr

Tomt

Areal: 282 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Mycket välskött trädgårdstomt i lummiga omgivningar. Trädgården erbjuder frodig gräsmatta, flera stenbelagda uteplatser , blomrabatter, prydnadsbuskar, äppelträd och mindre fontän.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Viksjö GA:52, GA:54
Last, Officialservitut: Tillträde takutsprång mm, 01-JÄF-2437
Förmån, Officialservitut: Tillträde takutsprång mm, 01-JÄF-2437

Tillträde

15/2 2018 eller enligt ök

Om området

Viksjö

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Karta

Hör av dig till Per Stenmark för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad